tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.466
- Πόντοι
- 6.256
Είναι καλύτερη από την τελειότητα.Η Φαίη ξέρει ότι υπάρχουν ποδολαγνοι εδώ μέσα και έβγαλε αυτό για να μας αποτελειώσει δια αφυδατωσεως...
Είναι καλύτερη από την τελειότητα.Η Φαίη ξέρει ότι υπάρχουν ποδολαγνοι εδώ μέσα και έβγαλε αυτό για να μας αποτελειώσει δια αφυδατωσεως...
Tην Σανελ τυπε ή την γυναικα του ΚοκουΕμένα η γιαγιά μου έπινε τσάϊ με την Κοκό !
Με αυτό βλέπω να αφυδατώνεται και η ίδια..Είναι καλύτερη από την τελειότητα.
Πολύ φωτογραφία ή Φαιη.Πιο πολύ για μοντελο πάρα για παρουσιαστριαΠάρτε και ποδαρες φαιης![]()
![]()
καυλα το κοριτσι η φωνη με χαλαει λιγοΠολύ μούναρος.. ειδικά όταν φοράει αυτά τα κοντά φορεματάκια που μας καυλώνουν μεσημεριάτικα...
Η πιο ωραία φωνή έρχεται με δέκα χρόνια επιπλέον...τότε όμως πολλοί ανωριμοι θα την θεωρούν "θειτσα"...καυλα το κοριτσι η φωνη με χαλαει λιγο
ειμαι ανωριμος,πως να το κανουμε δηλαδη?Η πιο ωραία φωνή έρχεται με δέκα χρόνια επιπλέον...τότε όμως πολλοί ανωριμοι θα την θεωρούν "θειτσα"...
Όχι γιατί οι ανώριμοι θα την απέρριπταν συνολικά και όχι μόνο στην φωνή.ειμαι ανωριμος,πως να το κανουμε δηλαδη?
σιγουρα οχι ,η φαιη ειναι πολυ γκαβλα,οχι σαν τη μινα βαρσου βεβαια!Όχι γιατί οι ανώριμοι θα την απέρριπταν συνολικά και όχι μόνο στην φωνή.
Φαίη Χυνω στις ποδαρες σου και στις βυζαρες σου μουναρα του Κιλκίς
![]()
![]()
![]()

Δεν ειναι βλαχακι,ΒΛΑΧΑΡΑΕίναι λίγο βλαχακι η ιδέα μου είναι;
ειναι αλλα που αποσκοπει η ερωτηση σου;Γενεαλογικο δεντρο εξεταζουμε ή οτι εχει το καλυτερο σωμα και πουτανοφατσα στην ελληνικη τηλεοραση;Ασε που το οτι ειναι η ΒΛΑΧΑΡΑ της καρδιας μας με καταγωγη απο το κιλκις που εγινε φιρμα στην θεσσαλονικη και μετα στην αθηνα την κανει ακομα πιο ΚΑΥΛΑ
στα ματια μου-και των περισσοτερων νομιζω-Αποσκοπεί στο να αποσαφηνίσουμε αν είναι βλαχάκι η όχι..καταλήξαμε στο ότι είναι βλαχαρα με κάλυψες μερσι..Δεν ειναι βλαχακι,ΒΛΑΧΑΡΑειναι αλλα που αποσκοπει η ερωτηση σου;Γενεαλογικο δεντρο εξεταζουμε ή οτι εχει το καλυτερο σωμα και πουτανοφατσα στην ελληνικη τηλεοραση;Ασε που το οτι ειναι η ΒΛΑΧΑΡΑ της καρδιας μας με καταγωγη απο το κιλκις που εγινε φιρμα στην θεσσαλονικη και μετα στην αθηνα την κανει ακομα πιο ΚΑΥΛΑ
στα ματια μου-και των περισσοτερων νομιζω-
Αστεία - αστεία, ὀλα αυτά τά γύναια, τών οποίων τά κύρια, (γιά νά μήν πώ τά μοναδικά), προσόντα είναι η ομορφιά καί η πουτανιά (χάρις στά οποία ανελίχθησαν), έχουν αναγορευθεί σέ διαμορφωτές κοινωνικών προτύπων, αξιών, πολιτικών πεποιθήσεων, αντιλήψεως περί τού "ωραίου", καί σέ τιμητές ή διαστρεβλωτές κάθε θεσμού καί ιδέας πού κρατούν σέ συνοχή τίς κοινωνίες.
Θά είχε μεγάλο ενδιαφέρον εάν, κάποιος μέ οικονομική επιφάνεια καί κοινωνική επιρροή, έπαιρνε κάποια από τίς κοπέλλες πού "τιμούμε" εδώ, καί τήν έκανε "χαλίφη στήν θέση τού χαλίφη"!
Δέν πιστεύω ότι θά ήταν πολύ δύσκολο! Σέ 2-3 χρονάκια θά είχε γίνει τηλεοπτικός αστέρας ολκής! Τί θά είχε νά ζηλέψει, γιά παράδειγμα, η Nagia, (τήν θυμάστε; ) από κάθε Σκορδά καί κάθε "σκορδόπιστη";
Θά ήταν μία έμμεση ερμηνεία τής αποσύνθεσης πού βιώνουμε στήν Ελλάδα.
Δεν ειναι βλαχακι,ΒΛΑΧΑΡΑειναι αλλα που αποσκοπει η ερωτηση σου;Γενεαλογικο δεντρο εξεταζουμε ή οτι εχει το καλυτερο σωμα και πουτανοφατσα στην ελληνικη τηλεοραση;Ασε που το οτι ειναι η ΒΛΑΧΑΡΑ της καρδιας μας με καταγωγη απο το κιλκις που εγινε φιρμα στην θεσσαλονικη και μετα στην αθηνα την κανει ακομα πιο ΚΑΥΛΑ
στα ματια μου-και των περισσοτερων νομιζω-
Σίγουρα δεν είναι Πόντια.Αποσκοπεί στο να αποσαφηνίσουμε αν είναι βλαχάκι η όχι..καταλήξαμε στο ότι είναι βλαχαρα με κάλυψες μερσι..
Έξω δεν είναι;Δεν πρόλαβε να πάρει όλη την Ιταλία,γύρισε πίσω μετά τις σπουδές...να γυρνούσε στα 30+ να έλεγα ότι ξεζουμισε πολλούς εκεί..ελαφρά μεταχειρισμένη επέστρεψε.Η Φαίη είναι κιουρία….(τουλάχιστον εντός συνόρων).