Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 54
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 7.636
Και πόδια επίσης....Πατουσαρες για γλείψιμο και χύσιμο...![]()
![]()
Και πόδια επίσης....Πατουσαρες για γλείψιμο και χύσιμο...![]()
![]()
Εννοείται αυτόΚαι πόδια επίσης....![]()
Κοντά στο 1,80μ είναι ρε παικτη ,τι πατούσες ήθελε να έχει;Έχει όμως πατούσες- βατραχοπεδιλα ...
Κοντά στο 1,80μ είναι ρε παικτη ,τι πατούσες ήθελε να έχει;
Σαν τις μυξες που την βλέπουν γκόμενες ενώ με τον κωλο σκουπίζουν το χώμα;
Εκτός αν είσαι κοντός και εσύ οπότε πάσο....
...και το παίζουν και ανώτεροι με τον όρο petit,σωστά;;;;Ρε μάγκα .... όλοι στούμποι είναι εδώ .... και θέλουν τάπες , κάτω από 1.60 ... για να μην ψαρώνουν .... οι ζουμπάδες οι κοντοπίθαροι ...
Τι 1.60 .... 1.50 θέλουν .........
Έχουν φτιάξει και ορολογία .... πετίτ .... ξέραν και γαλλικά στο χωριό τους οι σκατόβλαχοι οι κατσικογάμηδες ..........
με άρωμα γιδοτύρι .........
Θέλουν τάπες ...
Επίσης επειδή είναι μαυριδεροί ... δεν θέλουν και λευκές .... λατίνες ..... μεσο ανατολικές ....
Προφανώς όσοι δεν έχουν κάτι κακό να πουν για την Σκορδά είναι στα ίδια κυβικά με αυτήν...
Όπως έτσι άπιαστη την βλέπουν τα Χόμπιτ της πλεμπας έτσι θα βλέπουν και αυτά εμάς που δεν ανήκουμε σε αυτούς.
Χαίρομαι που δεν ανήκεις σε κοντούς που ψάχνουν κοντές γιατί δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι υψηλότερο.Ρε φίλε πραγματικά ... που τα έβγαλες τα συμπεράσματα περί Χομπιτ
Μπορει και να σου ρίχνω ένα κεφάλι αφού είμαι 1.88
Και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ...
Έχεις πηδηξει ποτε Ρωσίδα 1.80 ... τέτοια βατραχοποδαρα είχε...?
Δεν πειράζει τύπε 2 σε 1 είναι η κοπέλα.Και καύλα στο γαμήσι και αποδοτική στο πάτημα σταφυλιών.Έχει όμως πατούσες- βατραχοπεδιλα ...
Τα δάχτυλα των ποδιών της δεν είναι τόσο ωραια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν της έδινα το μουνι στο χέρι για να μην παρεξηγηθώΤη ποδαρες έχει η καριολα σε συνδυασμό με τα 12ποντα που φοράει για πολύ χύσιμο
Τι λες ρε ;Έχεις πηδηξει ποτε Ρωσίδα 1.80 ... τέτοια βατραχοποδαρα είχε...?
Ειμαι1,81μ.Ρε φίλε πραγματικά ... που τα έβγαλες τα συμπεράσματα περί Χομπιτ
Μπορει και να σου ρίχνω ένα κεφάλι αφού είμαι 1.88
Και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ...
Έχεις πηδηξει ποτε Ρωσίδα 1.80 ... τέτοια βατραχοποδαρα είχε...?
40 με 41 φοράνε και ακόμα και κάτω του 1,70μ ...πραγματικά δεν γίνεται μία στο 1,75-1,80μ να φοράει 36-37 λες και είναι τάπα...γιατί μόνο τάπες φοράνε τέτοια νούμερα.Τι λες ρε ;
Και 1.85 έχω φάει ... και 1.88 ..... συνήθως σε τέτοια ύψη , έχουν μεγαλύτερες πατούσες οι γυναίκες ...... συνήθως οι 1.80
είναι 40 με 41 .........
Οκ ... η Σκορδα για Ελληνίδα είναι καλή λογω αναλογιωνΕιμαι1,81μ.
Έχω δοκιμάσει ακριβώς αυτήν την περιγραφή ( Ρωσίδα με ύψος 1,80μ )αλλά δεν είχα ασχοληθεί με τις πατούσες της.
Αχ,Ρουμάνες...!!!!Οκ ... η Σκορδα για Ελληνίδα είναι καλή λογω αναλογιων
... αλλά έχει την ίδια ξυνιλα με τις υπόλοιπες
Αλλα δεν συγκρίνεται με την αντίστοιχη σκορδα της Ρουμανίας, Ρωσίας, Σερβίας ... εκεί μιλάμε για άλλη κλασση
Πάρτε την Ρουμανα προινατζου για να ξέρουμε τι λεμε
![]()
Είναι πιο μικρή η ρουμάνα. Αλλά δεν είναι τόσο ψηλή !Οκ ... η Σκορδα για Ελληνίδα είναι καλή λογω αναλογιων
... αλλά έχει την ίδια ξυνιλα με τις υπόλοιπες
Αλλα δεν συγκρίνεται με την αντίστοιχη σκορδα της Ρουμανίας, Ρωσίας, Σερβίας ... εκεί μιλάμε για άλλη κλασση
Πάρτε την Ρουμανα προινατζου για να ξέρουμε τι λεμε