Πάρτυ με ουζα με Τσιμτσιλη και Τσιλα....
Πάρτυ με ουζα με Τσιμτσιλη και Τσιλα....![]()
Στείλε και σε εμένα εάν μπορείς αδερφέ
Πάρτυ με ουζα με Τσιμτσιλη και Τσιλα....
Πάρτυ με ουζα με Τσιμτσιλη και Τσιλα....![]()
και εάν μπορείς βάλε στην παρτούζα και ελένη μενεγακη που είναι αδυναμία.ή ότι άλλο έχεις σε ξανθό τελος πάντωνΣτείλε και σε εμένα εάν μπορείς αδερφέ
Τέτοια ταινία αγαπητέ συναγωνιστή μόνο στο μυαλό συναγωνιστων υπάρχει...Στείλε και σε εμένα εάν μπορείς αδερφέ
Καλό σώμα η Φαίη πάντως
Without κωλο....Καλό σώμα η Φαίη πάντως
και εάν μπορείς βάλε στην παρτούζα και ελένη μενεγακη που είναι αδυναμία.ή ότι άλλο έχεις σε ξανθό τελος πάντωνΤέτοια ταινία αγαπητέ συναγωνιστή μόνο στο μυαλό συναγωνιστων υπάρχει...
Bεβαιως,εννοείται!και εάν μπορείς βάλε στην παρτούζα και ελένη μενεγακη που είναι αδυναμία.ή ότι άλλο έχεις σε ξανθό τελος πάντων

είπα να βοηθήσω όσο μπορώ γιατί είναι αμαρτία να μην μπορούμε να χύσουμε εξαιτίας μιας ατέλειας.Τώρα σε αυτή την φωτογραφία δεν μπορείς να χυσεις...με το Λιάγκα δεύτερο πλάνο...εκεί που καυλωνει μπαμ σου πέφτει αμέσως
Μια χαρά είναι....όσοι προτιμούν κώλους που είναι σαν να έχει μπει μια μπάλα μπάσκετ στο κάθε κωλομερι...ας βάλουν το κεφάλι κάτω από την βρύση.Ορίστε ακόμα μια με την κωλάρα της MilΦαιης![]()
είπα να βοηθήσω όσο μπορώ γιατί είναι αμαρτία να μην μπορούμε να χύσουμε εξαιτίας μιας ατέλειας.![]()

Σαν της Σιας ένα πράγμα να πούμε...Μια χαρά είναι....όσοι προτιμούν κώλους που είναι σαν να έχει μπει μια μπάλα μπάσκετ στο κάθε κωλομερι...ας βάλουν το κεφάλι κάτω από την βρύση.