argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.247
- Πόντοι
- 16.235
Με συγκινησες ρε....σχεδόν είχα ερωτευθει συμμαθήτριά μου όταν την είδα με κοκκινισμενη μύτη από κρύωμα!!!!και να ειναι και κρυωμενη με βουλωμένη μυτη![]()
Με συγκινησες ρε....σχεδόν είχα ερωτευθει συμμαθήτριά μου όταν την είδα με κοκκινισμενη μύτη από κρύωμα!!!!και να ειναι και κρυωμενη με βουλωμένη μυτη![]()
την καριολαααααΠωπωπωπω,τρελααααααα![]()
![]()
![]()
![]()

... ενα υφος εχει σε ολες τις φωτο , μισανοιχτο στομα και λαγνο βλαχοβλεμαΧωρίς πολλά πολλά...δεν νομίζω να έχει κάνει γλει
τα παιδακια της πώς να μην τον βροντανε μαζι της ?παλι καλα μας ευλογησε ο θεος με ασχημες μαναδεςτην καριολααααα... ενα υφος εχει σε ολες τις φωτο , μισανοιχτο στομα και λαγνο βλαχοβλεμα
Βλαχοπουταναρααααααα
Εδω κοτζάμ πορνομεταναστης και δεχόταν χέσιμο από την εισαγγελέα προκειμένου να κάνει την δουλεια του, η Σκόρδα θα μείνει πίσω???Σκουπιδι θα γινει για να γαμηθει
διαχωριστικη γραμμη ισως να ειναι το χεσιμο .. σε ολα τα αλλα δεν θα πει οχι
Οι δικές μας δεν ανήκουν στις "μοντέρνες αδίστακτες μάνες" που έλεγε ο Τζιμακος ο Πανούσης.τα παιδακια της πώς να μην τον βροντανε μαζι της ?παλι καλα μας ευλογησε ο θεος με ασχημες μαναδες
Ω να σου γαμίσω!!
Τα τράβηξε πίσω για να τα πάρει στο πρόσωποτο απολυτο σκυλι .. εκανε και το μαλλι αεροτομη για να αποφευγει τα χύσια

Ναι τυποι βλαχα και βλαχοφατσα...δεν την γαμαω![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΥΣΙΜΟ
79 ΚΑΒΛΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ