Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και παρθένος να ήμουν σίγουρα δεν θα ήμουν τόσο απεγνωσμένοςΡε κοκορέτσι …παρθένος εισαι;Ή φουλαρες κοκορετς;
στο χέρι φέτος το καλοκαίρι. Οι περσινές εμφανίσεις σου όμως μας κάνουν να τον παίζουμε για πάρτη σου πουτανάρα! (Πάτα πλέη και ξεκίνα να τον πλέη)
πωωωωω ρε τι μπουγατσομαχαιρο ειναι αυτο?Όταν η Φαίη «κερνούσε» στο Μακεδονία TV πριν από καμία 15ετία.
Η ποτανα τις ξαναγεμισεΤι βυζάρες είναι αυτές γαμωτο της;
μας γαμησε, αντι να ξεκινησει σημερα ξεκιναει την άλλη εβδομαδα η καριολαΗ ποτανα τις ξαναγεμισε
Νεο καναλι,νεα εκπομπη,νεο φουσκωμα τυπε μου...Η ποτανα τις ξαναγεμισε
Ανυπομονώ...Mετα το φοραει-δεν φοραει,τωρα θα εχουμε το ειναι κυβερνητικη-δεν ειναι.Να δω την Αιγιο Πελαγος να μπλεκεται σε πολιτικες συζητησεις και φλεγοντα κοινωνικα ζητηματα![]()

Θα μιλήσει η εμπειρία της....Δεν ειναι χαζη η Σκορδα να το παίξει παρθένα σαν την Μαλεσκου, ξερει τι πουλάει στο τηλεοπτικο κοινο.
Έγινε νοικοκυρά επιτέλους;Τυπε μου υπαρχει και χειροτερο,ανεβασε και στορυ με...συκα σημερα.Υπαρχει καποιος συμβολισμος σ αυτο,τι θελει να πει ο ποιητης (η μαλλον η ποιητρια);
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά από τρεις μήνες έβγαλε μια φωτο ππυ φαίνεται το δερμα
Τυπε ατηστη αυριο αμα σε φτιάχνει το υφασματινο κουστουμι που θα φοράειΑντε,λιγοτερο απο 24 ωρες εμειναν για να βγει η μουναρα αυριο και να μας κανει τις πουτσες σα σιδεροβεργες παλι![]()