efialtes
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2018
- Like
- 8.380
- Πόντοι
- 1.056
Συμφωνώ απόλυτα.
Δεν είχε άλλωστε κανένα λόγο να βγει ξεβρακωτη..
Ισχύει το "η φαντασία μου πλανεφτρα"..
Συμφωνώ απόλυτα.
δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλα το βιντεάκι κόβεται οταν συνειδητοποιεί οτι φανηκε η γραμμή η οποια ειναι εμφανώς στενότερη στο πλαι αρχικα. Μετά εχει φορεσει κυλοτακι κ συνεχιζει. BTW η γραμμη δεν ειναι απο σολαριουμ αλλα απο self tan spray απο αυτα που κυκλοφορουν πλέον παντού.
Ο ιατροδικαστης απεφανθει οτι οπως και να εχει η κατασταση απλα δεν γινεται να μην προσεξεις μια γυναικα σαν την Φαιη Σκορδαδεν θέλω να σας το χαλάσω αλλα το βιντεάκι κόβεται οταν συνειδητοποιεί οτι φανηκε η γραμμή η οποια ειναι εμφανώς στενότερη στο πλαι αρχικα. Μετά εχει φορεσει κυλοτακι κ συνεχιζει. BTW η γραμμη δεν ειναι απο σολαριουμ αλλα απο self tan spray απο αυτα που κυκλοφορουν πλέον παντού.
Ο ιατροδικαστής απεφάνθει

Μπήκα στο τρυπάκι να κάνω και εγώ τον βαρίστα.Έχω να πω ότι έχεις απόλυτο δίκιο.Ίσως για αυτό έχει στην αρχή τέτοια αντίδραση!Και εγώ στην αρχή το είδα για χωρίς,αλλά επειδή δεν μπορούσα να το δω σε slow motion,και μετά ήταν φανερό ότι φορούσε, έφαγα την παπάτζα ότι το φορούσε και καλά από την αρχή.Από τα σχόλια καταλαβαίνεις γιατί η Ελλάδα δεν θα έχει ποτέ καλούς διαιτητές.Οι Έλληνες είναι ανίκανοι να καταλάβουν τι βλέπουν!!Αλλά εμ είναι τυφλοί,εμ επιμένουν ότι έχουν και δίκιο..Συγχύστηκα...πάω να τον παίξω....δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλα το βιντεάκι κόβεται οταν συνειδητοποιεί οτι φανηκε η γραμμή η οποια ειναι εμφανώς στενότερη στο πλαι αρχικα. Μετά εχει φορεσει κυλοτακι κ συνεχιζει. BTW η γραμμη δεν ειναι απο σολαριουμ αλλα απο self tan spray απο αυτα που κυκλοφορουν πλέον παντού.
Δεν κόβεται κανενα βίντεο γιατι πολυ απλα η μετάδοση ηταν Live! Αυτο που φοράει ειναι κιλότα, συγγνώμη που σας χαλάμε την φαντασίωση, συνεχίζουμε.δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλα το βιντεάκι κόβεται οταν συνειδητοποιεί οτι φανηκε η γραμμή η οποια ειναι εμφανώς στενότερη στο πλαι αρχικα. Μετά εχει φορεσει κυλοτακι κ συνεχιζει. BTW η γραμμη δεν ειναι απο σολαριουμ αλλα απο self tan spray απο αυτα που κυκλοφορουν πλέον παντού.
Εσύ μας λες ότι μας χαλάς την φαντασίωση.Εγώ σου λέω να ψάξεις για κανένα επίδομα λόγω γκαβαμάρας!!Δεν κόβεται κανενα βίντεο γιατι πολυ απλα η μετάδοση ηταν Live! Αυτο που φοράει ειναι κιλότα, συγγνώμη που σας χαλάμε την φαντασίωση, συνεχίζουμε.
Mε τέτοιο μπουστο αντε να συγκεντρωθεις να φας......καααααυλαΤι κι αν σπούδασε στην Ιταλία....
Φαντασιώνομαι να μαζεύω με τα δάχτυλα τις πατάτες απ' το πιάτο και να τη μπουκώνω στο στόμα και να λέει:
"Βούτα τις λίγου στου κέτσαπ να νοστμίσουν!"
Τυπε κάνεις λαθος, δεν φόραγε κιλότα, βασικά τωρα που ξαναβλέπω το βίντεο δεν φοράει ούτε το φόρεμα!!! Ειναι εντελώς γυμνη!!!Ρε βλακαμαδες το ''βιντεο '' ειναι λαιβ στο ινσταγκραμ ,τι μονταζ και μαλακιες λετε ημαρτον πια
Φοραει ενα τυπικο στρινγκ ,φαινεται και στο πρωτο φορεμα που φοραει πως ειναι ενα κλασσικο μπεζ αδιαφορο στρινγκ τιποτα παραπανω ,αν ειναι δυνατον οτι θα διαφωνουσατε αν φοραει η οχι και να στηριζετε κιολας πως δε φοραει ,o αλλος λεει για ταν λαινς μαιο μηνα λες και παιζει στο jersey shore η σκορδά .

μαλακες βγαλτε επιτελους ενα πορισμα ,εχετε τη βοηθεια του κοινου ,γκολ λαιν ,βαρ ,αντε τελειωνετε να ουμε ,να μας πειτε για να ξερουμε πως θα τον κουρκουνησουμε ,δε σηκωνει αλλη αναβολη.....
Εκλαψα να ουμεμαλακες βγαλτε επιτελους ενα πορισμα ,εχετε τη βοηθεια του κοινου ,γκολ λαιν ,βαρ ,αντε τελειωνετε να ουμε ,να μας πειτε για να ξερουμε πως θα τον κουρκουνησουμε ,δε σηκωνει αλλη αναβολη.....

ε, ναι ρε συ...τωρα δυο μερες ειναι ο λαος με το καβλι στο χερι ,ετοιμος να τα δωσει ολα και οι ειδικοι ακομα να βγαλουν πορισμα ,παροτι εχουν δεκαδες πλανα παγωμενα απο την επιμαχη φαση.....θα φταινε μετα τα αλανια που θα τον παιξουν με μαλεσκου η κοσσιωνη?Εκλαψα να ουμε![]()
Εν τω μεταξυ ειναι λαιβ βιντεο οπου αλλαζουν αρκετα ρουχα.Για λογους υγιεινης και μονο δεν γινονταν να μη δεν φοραει εσωρουχο απο κατω.Οσο πουτανα και ξεκωλιαρα να ναι μια γυναικα (οπως η Φαιη) αυτα τα προσεχει.Αλλα ρε τυπε ειπαμε,μη τους χαλαμε την φαντασιωση,αστους να πιστευουν οτι δεν φοραγε...Ρε βλακαμαδες το ''βιντεο '' ειναι λαιβ στο ινσταγκραμ ,τι μονταζ και μαλακιες λετε ημαρτον πια
Φοραει ενα τυπικο στρινγκ ,φαινεται και στο πρωτο φορεμα που φοραει πως ειναι ενα κλασσικο μπεζ αδιαφορο στρινγκ τιποτα παραπανω ,αν ειναι δυνατον οτι θα διαφωνουσατε αν φοραει η οχι και να στηριζετε κιολας πως δε φοραει ,o αλλος λεει για ταν λαινς μαιο μηνα λες και παιζει στο jersey shore η σκορδά .

Τυπε μου με Μαλεσκου τον παιζω κι εγω,δεν ειναι κακο ρε!ε, ναι ρε συ...τωρα δυο μερες ειναι ο λαος με το καβλι στο χερι ,ετοιμος να τα δωσει ολα και οι ειδικοι ακομα να βγαλουν πορισμα ,παροτι εχουν δεκαδες πλανα παγωμενα απο την επιμαχη φαση.....θα φταινε μετα τα αλανια που θα τον παιξουν με μαλεσκου η κοσσιωνη?

Τυπε με Κοσσιωνη δεν τον παίζω με τίποτα, με την φουλ πλαστική Μαλεσκου μπορώ να κάνω μια προσπάθειαε, ναι ρε συ...τωρα δυο μερες ειναι ο λαος με το καβλι στο χερι ,ετοιμος να τα δωσει ολα και οι ειδικοι ακομα να βγαλουν πορισμα ,παροτι εχουν δεκαδες πλανα παγωμενα απο την επιμαχη φαση.....θα φταινε μετα τα αλανια που θα τον παιξουν με μαλεσκου η κοσσιωνη?
Σε καλύπτω εγώ....όμως την απάτησα πρόσφατα ( ξανά) με Αφροδίτη Γραμμελη!Τυπε με Κοσσιωνη δεν τον παίζω με τίποτα, με την φουλ πλαστική Μαλεσκου μπορώ να κάνω μια προσπάθεια![]()