Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.547
- Πόντοι
- 736
ναι τυπε,διαβαζει σιγουρα και η ιδιαΕντάξει , γεια σας …… Δεν τα είχα δει τα στιγμιότυπα και μου έφυγε η μαγκιά . Η τύπισσα κινητή τσόντα είναι . Εντωμεταξύ εννοείται της έχουν σφυρίξει για το μπου και το καβλαντισμα που πέφτει με την πάρτη της.
Φαιη είμαστε εδώ για σένα

Ότι και να βάλει μας έχει κάνει κάγκελο...
O Λιαγκας πιστεύω θα μπορούσε ανετα να ειναι μέλος!Ποιο μέλος είναι ο Λιάγκας;
Το έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα τρόπο...Δυστυχώς η προστατευμένη μορφή που μεταδίδεται ο ΑΝΤ1 πλέον μας στερεί από στιγμιότυπα της μουνάρας Φαίης. Σήμερα ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική! Μόνο κομμάτια από YouTube
Mm εχω χιλιοαναψειικαι την κοπαναω κιεγω κυριως με τα Σχολια Σας οπως τα βλεπω μαζι με τις φωτο του Καβλαρου!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι σύμφωνοι..Οι εκπομπές ανεβαίνουν στην εφαρμογή του Αντ1.Εγώ από εκεί πήρα τα στιγμιότυπα που ανέβασα πριν...
Ή ένα ωραίο ξύπνημα...Ωραίο βίντεο11 συγκλονιστικά δευτερόλεπτα που θα σε βοηθήσουν για έναν καλύτερο ύπνο, μετά από ένα χαλαρωτικό τρομπάρισμα

Μια χαρά άνθρωπος είναι. Εντάξει δεν φτάνει την καλοσύνη και την ανθρωπιά της Πισμπιριγκου, αλλά οκ.Για πουτανα στο Μετάξι, παρέα με τα πακια, καλή είναι. Αλλά μέχρι εκεί. Ως άνθρωπος, ούτε για τα μπάζα λέμε.
Σαν να έχει φωτοστέφανο είναι σε αυτή τη φωτό

O καιρός γαρ εγγύς...Νομίζω είναι θέμα χρόνου να δείξει και μουνόχειλο