Διαγραμμένο μέλος 174163
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 441
Άμεση ενημέρωση.![]()
ενα δειγμα τωρα λαιβ
![]()
Δηλαδή κάθε μέρα κάνει και μια καλλιτεχνική φωτογράφιση;Καριολα...
![]()
![]()
![]()
Κανονική πασαρέλα.
Ναι, θα λυπηθουμε το λίαγκα τυπε, λίγα μουνια θα έχει γαμησει και αυτός. Θα τον έχει πειράξει πολύ που ήταν κερατάς, από εκεί αδυνάτισε τόσο πολύ.Αυτη η ξυνοφατσα που εχει...την εβαλαν και με τον Λιαγκο να μας δειχνουν πως "κοιτατε πως θα γινετε μαλακες κεραταδες...θα καθεστε με την πρωην,θα την πληρωνετε και θα το παιζετε φιλαρονια"
Φάνηκε λευκό βρακί στον καλπασμό ή είναι ιδέα μου;
Και τι δεν φαίνεται…ΣτρινγκοςΦάνηκε λευκό βρακί στον καλπασμό ή είναι ιδέα μου;
Τυπε σ αυτο που ειπες ταιριαζει γαντι η φραση "Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται".Καπου ελεος...Ο μαλάκας ο Πούτιν μας χάλασε και την εμφάνιση της μιλφάρας σήμερα που είχε όλα τα πόδια έξω.Την είδαμε μόνο 1 ώρα και δεν νομίζω να έδωσε κάτι....
Απο μαύρο χιούμορ έχεις ακουστά??Επιπλέον μια τέτοια μέρα και μπαίνεις σε σάιτ για μπουρδέλα,κάπου έλεος....Τυπε σ αυτο που ειπες ταιριαζει γαντι η φραση "Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται".Καπου ελεος...
Α μαυρο χιουμορ αποκαλεις την μαλακια που πεταξες.Εχεις δικιο,επρεπε να ενημερωσουμε τον Πουτιν να αρχισει τους βομβαρδισμους το Σαββατο που δεν εχει εκπομπη η Σκορδα για να παρεις παραπανω ματι τα μπουτια της.Και γω την γουσταρω ρε τυπε οκ,αλλα αλλο μπαινω σ ενα σαιτ και αλλο να γραφω αυτο που εγραψες.Λιγο να υπαρχει ενα μετρο...Απο μαύρο χιούμορ έχεις ακουστά??Επιπλέον μια τέτοια μέρα και μπαίνεις σε σάιτ για μπουρδέλα,κάπου έλεος....