nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Θελω βίντεο που τις την πεφτουν Χαικαλης + Φιλιππιδης
![]()
Α ρε Φαιη και να ημουν το μαξιλαρι που πατας![]()

Έχει υλικο από κάτι σέξι πόζες που ρίχνουν κατά καιρούςTι ωραίες εποχές τότε που υπήρχαν τα κανάλια στο γιουτιούμπ που ανέβαζαν καθημερινά υλικό από τα ξέκωλα της τηλεόρασης...
Πόσες μαλακίες είχαν πέσει με Σκορδά, Τσιμτσιλή, Παπαβασιλείου, Μπακοδήμου κλπ...
ΛΕΙΠΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!
Μακάρι να ξανάνοιγε κάτι...
Κλείσαν τα περισσότερα κανάλια δυστυχώς ή αποσύρθηκαν οι uploadersΈχει υλικο από κάτι σέξι πόζες που ρίχνουν κατά καιρούς
Παπαβασιλείου έχει αποσυρθεί βεβαια δεν έχω δει κάτι πρόσφατο
Αρκετό ψωμάκι δίνει αν και δεν βλέπω πρωιναδικα πότε...Αλείσαν τα περισσότερα κανάλια δυστυχώς ή αποσύρθηκαν οι uploaders
αραιά και που τώρα και ΑΝ βρούμε τίποτα...
Και δίνει ψωμάκι η Σκορδά τα πρωινά...
Βρέθηκε ο άνθρωπος που κάνει την δουλειά των ονείρων μου.Άραγε να πουλάει την πετσέτα ο τύπος?
![]()
![]()
δεν το νιώθειπραγματικα,ολο το αδερφατο των ιπποτων ειναι μαζεμενο εκει μεσαΜόνο που αυτόςδεν το νιώθει

Επειδη τον ξερω τον τυποΒρέθηκε ο άνθρωπος που κάνει την δουλειά των ονείρων μου.Άραγε να πουλάει την πετσέτα ο τύπος?
![]()
![]()
λεω να μην μεινουμε στη πεσέτα μονο αλλα να μας σπρώξει και κανα κιλοτάκι της ΦαιηςΘα μας σπρώξει όντως της Φαίης η κανα δικό του ...Επειδη τον ξερω τον τυπολεω να μην μεινουμε στη πεσέτα μονο αλλα να μας σπρώξει και κανα κιλοτάκι της Φαιης
Απο την αλλη βεβαια φοβαμαι μηπως δεν ειναι της Φαιης αλλα δικο του![]()
Τι σκληρος ρε τυπε, πενταμαλακος ειναιΘα μας σπρώξει όντως της Φαίης η κανα δικό του ...![]()
γιατί έμεινα στο τελευταίο που έγραψες...Δεν τον βλέπω σκληρό...