argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.269
- Πόντοι
- 16.235
Έχυσα για την Γραμμελη χθες αλλά με τέτοια εμφάνιση τα παιδιά μου ανυπομονούν να αγκαλιάσουν την Φαιη.....

Έχυσα για την Γραμμελη χθες αλλά με τέτοια εμφάνιση τα παιδιά μου ανυπομονούν να αγκαλιάσουν την Φαιη.....

και εγω την ιδια απορια εχω...Μ@λ@κα Λιάγκα,
Τί παραπάνω έψαχνες και την κεράτωσες;
Είναι πάνω από 50 η Γραμμελη;Έχυσα για μισόν αιώνα;Έχυσα για την Γραμμελη χθες αλλά με τέτοια εμφάνιση τα παιδιά μου ανυπομονούν να αγκαλιάσουν την Φαιη.....![]()
Η Φαίη προηγείται 90-10 σε πόδια και στήθος έναντι του Κούγια.Το είδα κι εγω, μπορεί να χει τα ωραιότερα ποδια, αλλά πηγε να κοντραρει σε διάλογο τον Κουγια που η διαφορά IQ είναι περιπου 90 προς 10
το λιγοτεροΗ Φαίη προηγείται 90-10 σε πόδια και στήθος έναντι του Κούγια.

...Αλλη μια μαγικη στιγμη που μας χαρισε το αγαπημενο μας σαη!Είναι η γυναίκα(Ελληνίδα ή μη,διάσημη ή μη,πορνοστάρ ή μη),με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη,που έχω παίξει τις περισσότερες μαλακίες στη ζωή μου.15 χρόνια κοντά τρομπάρω για σένα Φαίη.Ξέρω ότι κάπως θα μας έχει ανακαλύψει,μας διαβάζεις και παίζεις τη μουνάρα σου με τα σχόλια.Αν μάζευα το σπέρμα που έχω ρίξει για σένα παίζει να γέμιζα και ένα ντεπόζιτο.Μακάρι να γεμίσω και δεύτερο την επόμενη 15ετια και όσο πας σε κατηγορία από μιλφάρα σε γκιλφάρα να τα πετάς περισσότερο,εγώ θα μείνω πιστός μαλάκας για σένα Φαίη καυλάρα θεά μου
![]()

Ανοιχτή και πάνω και κάτω....φαντάζομαι τι θα βρήκε η καθαρίστρια βάρδιας στο ΑΝΤ1 στις τουαλέτες...Γκαυλώστε ελεύθερα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι η γυναίκα(Ελληνίδα ή μη,διάσημη ή μη,πορνοστάρ ή μη),με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη,που έχω παίξει τις περισσότερες μαλακίες στη ζωή μου.15 χρόνια κοντά τρομπάρω για σένα Φαίη.Ξέρω ότι κάπως θα μας έχει ανακαλύψει,μας διαβάζεις και παίζεις τη μουνάρα σου με τα σχόλια.Αν μάζευα το σπέρμα που έχω ρίξει για σένα παίζει να γέμιζα και ένα ντεπόζιτο.Μακάρι να γεμίσω και δεύτερο την επόμενη 15ετια και όσο πας σε κατηγορία από μιλφάρα σε γκιλφάρα να τα πετάς περισσότερο,εγώ θα μείνω πιστός μαλάκας για σένα Φαίη καυλάρα θεά μου
![]()

Μεγάλος αλήτης ο σκηνοθέτης...patousolatris εσύ είσαι;Η εκσπερματωση για παρτη σου παει συννεφο ρε Φαιη,δεν μας λυπασαι καθολου μωρη καυλα (και καλα κανεις)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δικος μας ο σκηνοθετης τυπε,να μας εδινε και κανα upskirtακι παραπανω...Αληθεια ποιο μελος του σαιτ να ναι οεο;Μεγάλος αλήτης ο σκηνοθέτης...patousolatris εσύ είσαι;
Ρε την ψωλα, τι έβαλε....το μεγαλύτερο μέρος του σώματός της είναι ακάλυπτο....Αλαλα τα χειλη...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()