Ποσο καύλα κάθε μέρα και καλύτερη!Ω ρε πουταναρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαίη Σκορδά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Λες και παει σε χοτελι για ραντεβου. Αξια!Ω ρε πουταναρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.418
- Πόντοι
- 3.506
Πλανα απ την σημερινη εκπομπη της "φεμινιστριας" Φαιης...
Ξεκιναει την εκπομπη ετσι (κλειστο το κουμπι της μπλουζας)
Στην πορεια ανοιξε το κουμπι ελευθερωνοντας τις βυζαρες της...
Και στην συνεχεια προσπαθει να το μαζεψει και να το κλεισει παλι,και καλα μην εχουμε καμια αποκαλυψη...
Μπονους και ενα καθισμα της οπου βαζει το χερι στην μουναρα της και καλα μη δουμε τιποτα...Φυσικα το μινι ηταν στανταρ σημερα...
Η ουσια ειναι οτι μας καυλωσε και σημερα η πουτανα...

Και στην συνεχεια προσπαθει να το μαζεψει και να το κλεισει παλι,και καλα μην εχουμε καμια αποκαλυψη...
Μπονους και ενα καθισμα της οπου βαζει το χερι στην μουναρα της και καλα μη δουμε τιποτα...Φυσικα το μινι ηταν στανταρ σημερα...
Η ουσια ειναι οτι μας καυλωσε και σημερα η πουτανα...

Πλανα λεπτό προς λεπτόΠλανα απ την σημερινη εκπομπη της "φεμινιστριας" Φαιης...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ουσια ειναι οτι μας καυλωσε και σημερα η πουτανα...![]()
Πολύ καλό αλλά και η Φαίη αναστάτωση είναι
FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 201
Είναι η γυναίκα(Ελληνίδα ή μη,διάσημη ή μη,πορνοστάρ ή μη),με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη,που έχω παίξει τις περισσότερες μαλακίες στη ζωή μου.15 χρόνια κοντά τρομπάρω για σένα Φαίη.Ξέρω ότι κάπως θα μας έχει ανακαλύψει,μας διαβάζεις και παίζεις τη μουνάρα σου με τα σχόλια.Αν μάζευα το σπέρμα που έχω ρίξει για σένα παίζει να γέμιζα και ένα ντεπόζιτο.Μακάρι να γεμίσω και δεύτερο την επόμενη 15ετια και όσο πας σε κατηγορία από μιλφάρα σε γκιλφάρα να τα πετάς περισσότερο,εγώ θα μείνω πιστός μαλάκας για σένα Φαίη καυλάρα θεά μου

Joe Jick
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 201
Ευγε τυπε!Είναι η γυναίκα(Ελληνίδα ή μη,διάσημη ή μη,πορνοστάρ ή μη),με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη,που έχω παίξει τις περισσότερες μαλακίες στη ζωή μου.15 χρόνια κοντά τρομπάρω για σένα Φαίη.Ξέρω ότι κάπως θα μας έχει ανακαλύψει,μας διαβάζεις και παίζεις τη μουνάρα σου με τα σχόλια.Αν μάζευα το σπέρμα που έχω ρίξει για σένα παίζει να γέμιζα και ένα ντεπόζιτο.Μακάρι να γεμίσω και δεύτερο την επόμενη 15ετια και όσο πας σε κατηγορία από μιλφάρα σε γκιλφάρα να τα πετάς περισσότερο,εγώ θα μείνω πιστός μαλάκας για σένα Φαίη καυλάρα θεά μου
![]()

argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.248
- Πόντοι
- 16.235
Υποκλίνομαι στο συναίσθημα....Είναι η γυναίκα(Ελληνίδα ή μη,διάσημη ή μη,πορνοστάρ ή μη),με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη,που έχω παίξει τις περισσότερες μαλακίες στη ζωή μου.15 χρόνια κοντά τρομπάρω για σένα Φαίη.Ξέρω ότι κάπως θα μας έχει ανακαλύψει,μας διαβάζεις και παίζεις τη μουνάρα σου με τα σχόλια.Αν μάζευα το σπέρμα που έχω ρίξει για σένα παίζει να γέμιζα και ένα ντεπόζιτο.Μακάρι να γεμίσω και δεύτερο την επόμενη 15ετια και όσο πας σε κατηγορία από μιλφάρα σε γκιλφάρα να τα πετάς περισσότερο,εγώ θα μείνω πιστός μαλάκας για σένα Φαίη καυλάρα θεά μου
![]()
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.248
- Πόντοι
- 16.235
Mε συγκίνησε ...αλήθεια....και επειδή έχει μόνο 15 χρόνια "προ'υ'πηρεσια" με την Φαίη θα προλάβει να γεμίσει όχι μόνο δεύτερο αλλά και τρίτο ντεπόζιτο.Ευγε τυπε!![]()
![]()

?Joe Jick
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 201
Σίγουρα εχει να μας χαρίσει ακόμα μεγάλες στιγμές καύλας,οπότε καλή δύναμη συναγωνιστές! ???Mε συγκίνησε ...αλήθεια....και επειδή έχει μόνο 15 χρόνια "προ'υ'πηρεσια" με την Φαίη θα προλάβει να γεμίσει όχι μόνο δεύτερο αλλά και τρίτο ντεπόζιτο.?
Jimmy_Belarike
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 206
Χαλαλι στην πουτσα που τρωει και την εχει ανανεωσει τοσο...
Πιο καυλιαρα και απτα νιατα της!
Αμα θυμοταν και λιγο πως τα πετουσε στο Αλτερ να το επαναλαμβανε μια στο τοσο, θα μας ειχαν στερεψει τα αρχιδια
Πιο καυλιαρα και απτα νιατα της!
Αμα θυμοταν και λιγο πως τα πετουσε στο Αλτερ να το επαναλαμβανε μια στο τοσο, θα μας ειχαν στερεψει τα αρχιδια
Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.519
- Πόντοι
- 1.046
Δεν σταματάμε να τον παίζουμε σήμερα με την μιλφάρα!!!
Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.519
- Πόντοι
- 1.046
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.209
- Πόντοι
- 7.636
Κάθε μέρα και πιο τουμπανο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
αυτο μπηκα να γραψωΤι πετσοκομα της εριξε ο Κουγιας σημερα ?![]()
την ξεμπουκωσε στα τσιμπουκια ο κοντος
με την ηλιθια , οτι να ναι ελεγε
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 3K