Ετοιμαζει τον κωλο της η Φαίη?Η καβλιάρα ζωντοχήρα ξέρει ότι ο κώλος είναι το αδύνατο σημείο της και το παλεύει. Κάνει θεραπεία για να αυξήσει τον όγκο από τα κωλομέρια κατά 30 % με τη μέθοδο της Κιμ Καρντάσιαν. Τα μηχανικά κωλοσκάμπιλα πάντως την πονάνε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαίη Σκορδά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.971
- Πόντοι
- 6.056
Η καβλιάρα ζωντοχήρα ξέρει ότι ο κώλος είναι το αδύνατο σημείο της και το παλεύει. Κάνει θεραπεία για να αυξήσει τον όγκο από τα κωλομέρια κατά 30 % με τη μέθοδο της Κιμ Καρντάσιαν. Τα μηχανικά κωλοσκάμπιλα πάντως την πονάνε.
Αρκεί να μην κάνει τον κώλο της σαν της Καρντασιαν.Προσωπικά δε με χαλάει ο κώλος της όπως είναι και τώρα,δεν ξέρω γιατί θέλει να τον μεγαλώσει
starxidiams
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 752
- Πόντοι
- 81
ΝταξειΑρκεί να μην κάνει τον κώλο της σαν της Καρντασιαν.Προσωπικά δε με χαλάει ο κώλος της όπως είναι και τώρα,δεν ξέρω γιατί θέλει να τον μεγαλώσει
![]()
Ψιλο ακωλη νομίζω...
Απόψεις ειναι αυτά βέβαια
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.930
- Πόντοι
- 10.131
Τον ετοιμάζει γιατι μαλλον θα βγει σε αναζήτηση γαμια η ισως εχει βρει και θελει να του προφέρει μεγαλύτερο κωλο στο πισωκολλητοΕτοιμαζει τον κωλο της η Φαίη?

Πάντως άσχημα δεν θα περάσει οποίος είναι ο υποψήφιος...Τον ετοιμάζει γιατι μαλλον θα βγει σε αναζήτηση γαμια η ισως εχει βρει και θελει να του προφέρει μεγαλύτερο κωλο στο πισωκολλητο![]()
Ποιος κωλοςΑρκεί να μην κάνει τον κώλο της σαν της Καρντασιαν.Προσωπικά δε με χαλάει ο κώλος της όπως είναι και τώρα,δεν ξέρω γιατί θέλει να τον μεγαλώσει
![]()
Διαγραμμένο μέλος 174163
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 441
Άμα δεν σε χαλάει ο κώλος στη φωτογραφία που είναι σαν 70χρονης τότε ποιος..Χαμηλά στάνταρ έχεις ρε τύπε μου ,είπαμεΑρκεί να μην κάνει τον κώλο της σαν της Καρντασιαν.Προσωπικά δε με χαλάει ο κώλος της όπως είναι και τώρα,δεν ξέρω γιατί θέλει να τον μεγαλώσει
![]()
Βλέπω ότι οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια έχετε συνηθίσει τις χοντροκωλες, πλαστικοποιημένες τύπου Καρντάσιαν και σας χαλάει η Φαίη. Τι να κάνει η γυναίκα; Αυτόν τον σωματότυπο έχει. Ψηλά αδύνατα πόδια και μικρό έως ανύπαρκτο κωλαρακο.
Εδώ ολόκληρη Αλεσαντρα Αμπρόζιο, μοντέλο της Victoria's Secret και έχει ανύπαρκτο κώλο.
Εδώ ολόκληρη Αλεσαντρα Αμπρόζιο, μοντέλο της Victoria's Secret και έχει ανύπαρκτο κώλο.
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.418
- Πόντοι
- 3.506
Ενταξει ξερουμε οτι ο κωλος δεν ειναι το δυνατο της σημειο αλλα εχω την εντυπωση οτι στην συγκεκριμενη φωτο εχει πεσει τοσο ρετους που τον εχει εξαφανισει εντελως.Χωρια που η μεση της εδω ειναι μια ευθεια,το παρακαναν στο photoshop.Και συ ρε τυπε τοσες αρετουσαριστες της κυκλοφορουν,αυτη βρηκες να βαλεις;Αρκεί να μην κάνει τον κώλο της σαν της Καρντασιαν.Προσωπικά δε με χαλάει ο κώλος της όπως είναι και τώρα,δεν ξέρω γιατί θέλει να τον μεγαλώσει
![]()
Μην τρελαθουμε ομως η γυναικα ειναι μουναρα απ τις λιγες,η κορμαρα της ειναι για πολλες αμαρτιες,εχει τον τροπο να μας τον κανει καγκελο,καυλα μεγιστη η Φαιαρα...Παρακατω 2 αρετουσαριστες προς αποκατασταση της αληθειας...
Υγ:Την εχω ικανη να μας διαβαζει εδω μεσα,και να παει να φουσκωσει τον κωλο της για να μας ικανοποιησει χαχαχα
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.971
- Πόντοι
- 6.056
Ποιος κωλος![]()
Αυτόν που της έδωσε η φύση.Γιατί να τον πειράξει;Σ'αυτό το σώμα,αυτός ο κώλος ταιριάζει.Το στήθος αν είναι πλάκα μπορεί να το φουσκώσει,αλλά τον κώλο μπορεί να τον χαλάσει εντελώς αν αρχίσει εμφυτεύματα και τέτοια
Εμένα μόνο η μούρη της με χαλάει,αλλά αν είχε και μούρη και κώλο καλύτερα θα'ταν μοντέλο
Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.519
- Πόντοι
- 1.046
Διαγραμμένο μέλος 174163
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 441
Δεν εχουμε συνηθισει τις χοντροκωλες και ουτε τις γουσταρουμε,εδω μεσα πατε απτο ενα ακρο στο αλλο,υπαρχουν και οι νορμαλ κωλοι ξερεις,τα ισοπεδωνετε ολα μολις διαφωνειτε με καποιον σαν καλοι ουγγανοι.Βλέπω ότι οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια έχετε συνηθίσει τις χοντροκωλες, πλαστικοποιημένες τύπου Καρντάσιαν και σας χαλάει η Φαίη. Τι να κάνει η γυναίκα; Αυτόν τον σωματότυπο έχει. Ψηλά αδύνατα πόδια και μικρό έως ανύπαρκτο κωλαρακο.
![]()
Οταν διαφωνειτε να το εκφραζετε με επιχειρηματα και οχι με πορδες αναφερομενοι σε αγνωστους μεταξυ αγνωστων λες και ξερετε τα γουστα του καθενα
Ουτε ο κωλος της Καρντασιαν μαρεσει αλλά ουτε και ο ανυπαρκτος κωλος της Σκορδα
Χαλια ο ενας χαλια και ο αλλος,χωνεψτε το να παμε παρακατω.
Εσυ που σου κανουν και λαικ,ανεφερες τα ακραια παραδειγματα της Καρντασιαν και ενος μοντελου της Victoria Secret ,λες και στην μεση δεν υπαρχει τιποτα,το χαος.
Δηλαδή ,ολες στον πλανητη μας έχουν κωλο ή σαν της Σκορδά,ή σαν της Καρντάσιαν με αυτά που λες.
Anyway,καλή η Σκορδά,την έχω παιξει και γω παλια με τις βυζαρες και τα ποδια της αλλά κώλος 0 όπως και η Τσιμτσιλή.
Και μαθετε να ακουτε και την γνωμη του αλλου που και που στο bou ή στη κανονικη σας ζωη και να μην γινεστε ακραίοι.Δεν ειναι ολες οι γυναικες ουτε Καρντασιαν ουτε Σκορδά ουτε Λίμα,υπαρχει και η μεση που για καποιο λογο μαλλον αγνοεις πληρως.
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.971
- Πόντοι
- 6.056
Ουτε ο κωλος της Καρντασιαν μαρεσει αλλά ουτε και ο ανυπαρκτος κωλος της Σκορδα
Μεταξύ των δύο,προτιμώ της Σκορδά πάντως
boobookies
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 28.930
- Πόντοι
- 5.906
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Πετράκο;
Σοβαρά τώρα;κατά τα αλλά τον θαβουν;
Σοβαρά τώρα;κατά τα αλλά τον θαβουν;
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.263
- Πόντοι
- 16.235
Μην δούνε φυσική γυναίκα να κράξουν....φάτε πλαστικά να γίνεται καλά!Βλέπω ότι οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια έχετε συνηθίσει τις χοντροκωλες, πλαστικοποιημένες τύπου Καρντάσιαν και σας χαλάει η Φαίη. Τι να κάνει η γυναίκα; Αυτόν τον σωματότυπο έχει. Ψηλά αδύνατα πόδια και μικρό έως ανύπαρκτο κωλαρακο.
![]()
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.263
- Πόντοι
- 16.235
Φανταστειτε
με Τσιμτσιλη και Σκορδά και μετά σκεφτείτε αν έχουν πεσμένο κωλο η οχι....
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 3K