Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σχεδον γυμνουλα...?Υπέροχη η Φαίη με το χρυσό.....
Φορουσε αλυσιδα στο δεξι;Επισης επαιζε με το δεξι υποδημα...και προκλητικο και αθωο ομου...??Σήμερα με παντελόνι αλλά και πάλι μας έδωσε κάτι να καυλωσουμε… (για τους λάτρεις των ποδιών)![]()
![]()
Δεν έπαιζε αλλά είχε λουρί το πέδιλο και όταν κάθισε το έβγαλε (που και αυτό είναι προκλητικό ?) Αλυσίδα φαίνεται να φοράει ναι!Φορουσε αλυσιδα στο δεξι;Επισης επαιζε με το δεξι υποδημα...και προκλητικο και αθωο ομου...??
Εκτος απο διοπτρολαγνος ειμαι και αλυσιδολαγνοςΔεν έπαιζε αλλά είχε λουρί το πέδιλο και όταν κάθισε το έβγαλε (που και αυτό είναι προκλητικό ?) Αλυσίδα φαίνεται να φοράει ναι!
Μαλλον ατομο με ειδικες ικανοτητεςΕκτος απο διοπτρολαγνος ειμαι και αλυσιδολαγνος
..
Μαλλον ειμαι ατομο με ΕΙΔΙΚΕΣ αναγκες?.

Οπως την βρισκει ο καθενας...Μαλλον ατομο με ειδικες ικανοτητες![]()
![]()
Γονιδιακά έχει σώμα σλαβας.Για την ηλικια της, τα παιδια που εχει κανει και το οτι δεν πρεπει να ασχολειται και ιδιαιτερα με γυμναστικη, ειναι ΜΟΥ-ΝΑ-ΡΑ .-
Τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα!
Θα μπορουσε να εχει κανει λιγο καλυτερο κωλο αλλα ειπαμε δεν γυμναζεται...
Οταν ειχε βαλει τα μεγαλυτερα βυζια και ντυνοταν πιο ξεκωλα (εποχες Αλτερ) ειχε στερεψει η μιση Ελλαδα τα αρχιδια με μαλακιες για το Φαιακι!
Μακαρι να ειχαμε καμια φωτο με στρινγκ μαγιο, θα τον παιζαμε οπως τοτε...
Φίλε σε γλεντάει το κωλοσάιτ!!!Το .....net εβαλε βιντεο Σκορδα και Αλεξ σε βιλα οργιων. Ταιριαζει με αλλες φωτο που κυκλοφορουν.
Το .....net εβαλε βιντεο Σκορδα και Αλεξ σε βιλα οργιων. Ταιριαζει με αλλες φωτο που κυκλοφορουν.