Κόκκινο διτυωτό και κόκκινες γόβες. Μας τρέλλανε πάλι!!

Κόκκινο διτυωτό και κόκκινες γόβες. Μας τρέλλανε πάλι!!

ειναι καυλα μεγαλη δε σε αδικωΔεν ξερω για εσας...εγω παντως εχω ακραιες καυλες για τη μιλφαρα
Ετσι η καυλομιλφαραειναι καυλα μεγαλη δε σε αδικω
gynaika Που θελεις να την χυνεις παντουΕτσι η καυλομιλφαρα
Ετσι ακριβωςgynaika Που θελεις να την χυνεις παντου
Εντάξει, ωραία η γκόμενα, με πολύ σοβά, και απουσών των Ρωσσίδων και λοιπών σλάβων, αλλά τι ακριβώς κάνει; Τέτοιες συμπεριφορές πριν από 20-30 χρόνια θα της προσέδιδαν επίθετα όπως "σούργελο", "ξιπασμένη", "νάρκισσο" κτλ. Ούτε παπαγαλάκι μπροστά από τον καθρέφτη του! Ρε έχουν σαλτάρει οι γυναίκες!Καυλιαρα μου

Που να δεις τέτοια εμφάνιση που η κάθε σκατοπλεμπαια που ακόμα λατρεύει την καραντίνα κυκλοφορεί με σπορτεξ και φόρμες λες και είναι δεκατριάχρονο;Καύλα το μαύρο καλσόν!
Εβαλε με καλσον,κυριολεκτκα μινι μεχρι τον αφαλο και με ντεκολτε με τις βυζαρες ολες εξω.βαλτε μεγκα βγαλτε πουτσες εξω(θα σηκωθουν με το που τη δειτε)και "κεραστε" την για τα γενεθλια της τη μιλφαρα,αλλωστε αυτο θα θελει και η ιδια ετσι που ντυθηκε σημεραΚαι εσυ φαιαρα βαλε μινι μεχρι τον αφαλο σημερα εχεις και γενεθλια

Σήμερα φουλ άδειασμα για την καύλαΘα στραγγίξουν πολλές πούτσες και θα αδειάσουν πολλά αρχίδια σήμερα! Γι'αυτό το φόρεσε εξάλλου αυτό που φόρεσε και το ξέρει! Για να προκαλέσει! Θέλει να πάρει επιβεβαίωση για τα γενέθλιά της. Χύστε τη την πουτανάρα, το ζητάει απεγνωσμένα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()