podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.460
- Πόντοι
- 456
Ωραίος! Είναι φοβερή...
Όλη η παρέα στη σειρά !!!!!!!
Ωραίος! Είναι φοβερή...
Καυλα μου μιλφαρα μου τρέλανε μαςΣούπερ.
![]()
![]()
Καύλα μιλφάρα και με ωραίες τσοντογοβεςΣούπερ.
![]()
![]()
Μας έπρηξε τα αρχιδια η αραχνοαπλυτη με τις δεξιές τσεπεςΤα 'έργα τέχνης' ήταν πραγματικά βέβηλα και αυτό ήθελαν να δηλώσουν. Καφρίλα. Κι εδώ η Φαίη τα παρουσιάζει με σοφιστία 'μήπως ο καλλιτέχνης ήθελε να δείξει την απόσταση στις μέρες μας από την θρησκεία;' και λέει οτι ο καλλιτέχνης ξόδεψε πολές ώρες για να τα δημιουργήσει κι ο βουλευτής τα πέταξε χάμω...
Ο καθένας μπορεί να έχει άποψη όμως θα πρέπει και να την τεκμηριώσει καίμε επιχειρήματα για να είναι άποψη και όχι συνθηματολογιαΔεν έγινε καθόλου κουβέντα στην εκπομπή αν τα έργα της συλλογής στην Εθνική πινακοθήκη ήταν εσκεμμένα βέβηλα και μόνο κατά του Χριστιανισμό. Σε ένα 'έργο τέχνης' της ίδιας συλλογής, υπήρχε κολάζ του εσταυρωμένου και από πίσω τσοντοαφίσα μιας γυμνής γυναίκας που έτυχε να έχει τα χέρια περίπου στην ίδια στάση (το έδειξε σήμερα ο Λιάγκας). Και η Φαίη έκανε αυτά που έγραψα κι ο Μικρούτσικος προέβαλε την Αριστεροσύνη του για να κατακρίνει τον βουλευτή και να προβάλει την ελευθερία της τέχνης (στην κρατική πινακοθήκη).
Ο Χριστός αποκοκκαλωμένος ή σε αποσύνθεση είναι κατεξοχήν βέβηλη εικόνα αυτών που θέλουν να δείξουν ότι δεν πιστεύουν στην Ανάσταση (Ελληνικό metal συγκρότημα Rotting Christ, τατουάζ Post Malone κά).
![]()
Κρατείται στην Πινακοθήκη ο βουλευτής της Νίκης που έσπασε έκθεση γιατί τη θεωρούσε βλάσφημη [εικόνες] - iefimerida.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη νωρίτερα σήμερα στην Πινακοθήκη, με βουλευτή της Νίκης να προχωράει, εν εξάλλω, σε βανδαλισμό έργων τέχνης.www.iefimerida.gr
Εδώ βέβαια ασχολούμαστε με μπούτια Φαίης, οπότε δεν θα κουράσω άλλο το θέμα.
Στείλε και εδωΣ αρέσει; Έχω υλικό πάρα πολύ απ' την συγκεκριμενη
Μες την καυλα ειναι η καυλομιλφαρα...δύσκολα μπορώ να σκεφτώ κάποια πιο καυλαΣ αρέσει; Έχω υλικό πάρα πολύ απ' την συγκεκριμενη
Στείλε εδώ φίλε. Ευχαριστώ!!!Σ αρέσει; Έχω υλικό πάρα πολύ απ' την συγκεκριμενη
Στείλε άμα θεςΣ αρέσει; Έχω υλικό πάρα πολύ απ' την συγκεκριμενη
Oυτε στον ύπνο σου...Με αυτήν θα βγούμε για γεύμα;
Κανεις όμως δεν κάνει κακοτεχνίες με τον Αλλάχ, γιατι άραγε;Ο καθένας μπορεί να έχει άποψη όμως θα πρέπει και να την τεκμηριώσει καίμε επιχειρήματα για να είναι άποψη και όχι συνθηματολογια
Η στρατευμένη θολοκουκτουρα και υπερασπιση κάθε μορφής δήθεν ελευθεριας φασιστικης ομως εναντίον οποιασδήποτε άλλης άποψης ειναι χαρακτηριστικό της αριστεροσυνης και μάλιστα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων από δεξιές τσεπες
Μας τρέλανε πωωω ρε πεδιλάρες ποδάρεςΈχει πετάξει τρελές ποδάρες σήμερα. Θα μας στραγγίξει![]()
Πολύ καλή εδώ..