You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαίη Σκορδά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.275
- Πόντοι
- 16.235
Eιναι δυνατόν αυτό το ατελείωτο πόδι ,που ανήκει σε αυτό το ατελείωτο σώμα ,να βολεύεται με 36-37 νούμερο λες και ειναι καμμία πλεμποκοντοπιθαρη;ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ !!!
Hell no...!
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.275
- Πόντοι
- 16.235
Χρόνια πολλά γυναικάρα μου...αφέντρα μου...μιλφάρα μου...να σε χαιρόμαστε
![]()

arisexuliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2011
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Ζωή ΘεοδωροπούλουΚαι χτες στο επεισόδιο 29 στο "Έχω Παιδιά" ήταν κούκλα και πανύψηλη γαμώωωω.
Επίσης, ξέρει κανείς ποιά είναι αυτή που έπαιζε μια από τις υποψήφιες νταντάδες;
![]()
Ζωή Θεοδωροπούλου
Επιτρέπει το σύμπαν τέτοια πλάσματα;Ζωή Θεοδωροπούλου
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.457
- Πόντοι
- 3.656
Ω ρε ρωγεεεες
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.240
- Πόντοι
- 3.506
Και ασορτι στρίγκοΖηλεψα τη γάτα
Και εγώ...Ζηλεψα τη γάτα
Όποιος θέλει info για την κοπέλα στέλνει dmΚαι χτες στο επεισόδιο 29 στο "Έχω Παιδιά" ήταν κούκλα και πανύψηλη γαμώωωω.
Επίσης, ξέρει κανείς ποιά είναι αυτή που έπαιζε μια από τις υποψήφιες νταντάδες;
![]()
efialtes
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2018
- Like
- 8.528
- Πόντοι
- 1.056
Add1cted
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2020
- Like
- 8.454
- Πόντοι
- 1.056
Πλάνα από τη χθεσινή εκπομπή. Κάποια στιγμή το παίρνει απόφαση, κάθεται καναπέ, τραβάει τη φούστα προς τα πάνω και μας λέει δείτε τις ποδάρες μου σε κοντινά πλάνα και αρχίστε να την βροντάτε!
Τί πόδια έχει η καυλομιλφάρα να βγάλεις γούστα πάνω τους με πολλή συγκεκριμένη σειρά (γλείψιμο , παίξιμο, χύσιμο)!!

Τί πόδια έχει η καυλομιλφάρα να βγάλεις γούστα πάνω τους με πολλή συγκεκριμένη σειρά (γλείψιμο , παίξιμο, χύσιμο)!!

efialtes
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2018
- Like
- 8.528
- Πόντοι
- 1.056
Ευχαριστούμε για τα εξαιρετικά πλάναΠλάνα από τη χθεσινή εκπομπή. Κάποια στιγμή το παίρνει απόφαση, κάθεται καναπέ, τραβάει τη φούστα προς τα πάνω και μας λέει δείτε τις ποδάρες μου σε κοντινά πλάνα και αρχίστε να την βροντάτε!
Add1cted
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2020
- Like
- 8.454
- Πόντοι
- 1.056
Όχι εμένα. Τη μιλφάρα Φαίη. Που έχει βαλθεί να μας κατακαυλώνει σε κάθε ευκαιρία ειδικά με τα πόδια της. Αλλά το συγκεκριμένο φόρεμα τόνιζε και θεσπέσια τις βυζάρες της.Ευχαριστούμε για τα εξαιρετικά πλάνα
Ποπό καυλαααααΠλάνα από τη χθεσινή εκπομπή. Κάποια στιγμή το παίρνει απόφαση, κάθεται καναπέ, τραβάει τη φούστα προς τα πάνω και μας λέει δείτε τις ποδάρες μου σε κοντινά πλάνα και αρχίστε να την βροντάτε!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 3K