Ακομα πιο ΚΑΥΛΑ τη κανει αυτο,σπαει το κοντερ της καυλας,αν ισχυει βεβαια και δεν ειναι απλο κουτσομπολιο που μαλλον ετσι θα ειναι.Αλλα αν ισχυει,τη κανει τερμα λαικαντζα,ευκολοπιστη,χαζοβιολα,σαχλοκουδουνο,βαμμενη ξανθια σαρακατσανα απο το κιλκις που κατεβηκε θεσσαλονικη και μετα αθηνα και κανει τη κυρια.Ειναι ηδη ολα αυτα απλα γινεται σε μεγαλυτερο βαθμο.Τερμα bimbo και καυλιαρα της διπλανης πορτας λαικοκοριτσο.Αν πηγαινει σε τετοιες τσαρλατανισες σημαινει οτι στον γαμια της θα ειναι φουλ υποτακτικη και εξαρτημενη απο αυτον,θα κανει τρομερες πιπες και γαμησια λογω ανασφαλειας που θα εχει για να τον κρατησει
Τυπε, είσαι ο μόνος που κατάφερε να αποτυπώσει τοσο καλα το ψυχογράφημα απο αυτες τις καριολες, και θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100% !!!
Τρελενομαι για τετοιες πουταναρες, ημιτρελες , που τρεχουν στις καφετζουδες και βλεπεις στο βλεμμα τους την απελπισία της ανασφάλειας

Βεβαια το επικινδυνο με αυτες ειναι οτι μπορει να ξεφυγουν και μετά τρεχουν σε μαγισσες και παπατζηδες και χαλάνε μία περιουσία μαζι με την ψυχικη τους κατάσταση και γινονται ετοιμες για αναποδο πουκαμισο και εγκλεισμό σε ιδρυμα.
Δεν θα ξεχάσω παλια που ειχα ενα φιλο που ειχε μανία με τετοιες καταστασεις καφετζουδες και αρχιδια και προσπαθουσαμε να τον κανουμε να ξεφυγει απο ολα αυτα και πηγαιναμε και εμεις
μαζι τους σε αυτες για να ακουει τι λεει και σε εμας και να δει οτι τιποτα δεν βγαινει απο αυτα που λενε και οτι ολα ειναι ενα παραμυθι.
Μια απο αυτες τις φορες που ειχα παει και εγω , εκει στο μπες-βγες απο το προηγούμενο ραντεβού βλεπω μια γυναίκα γνωστου μου , το ΑΠΟΛΥΤΟ μουνι , που μπορει να ειχε οποιον θελει , μουνι που περπαταγε και γυρναγαν τα κεφαλια
απο αντρες και γυναικες σαν το κοριτσι στον εξορκιστή , τυπισσα με υψηλη θεση σε πολυεθνικη στο HR , με σπουδες εδω και στο εξωτερικο , στα καλυτερα Πανεπιστημια , και γενικα εξυπνη και πολυ φτασμενη επαγγελματικα στον τομέα της..
Κάνοντας τον μαλάκα οτι δεν την ξερω και ρωτώντας την χαρτοριχτρα τι και πως για το τι ηθελε αυτη εκει κτλ μου λεει η τυπισσα οτι πηγαινει εκει γιατι ο αντρας της την απατάει και προσπαθει να βρει μια λυση για να σωσει τον γαμο της και τα σχετικα..
Προσπαθησα να κρατηθω για να μην ξεραθω απο τα γέλια , μιας και ηξερα εγω οπως και πολλοι αλλοι οτι ο αντρας της ηταν τυπος και υπογραμμος.. και η καριολα η χαρτοριχτρα ειδε την ανασφαλεια αυτηνης και την ειχε γδυσει οικονομικα.
Και οπως περιγραφεις και πιο πανω, το περίεργο ειναι οτι ενω την ειχα σε υπόληψη την συγκεκριμένη τύπισσα ξεκίνησα να την "πηγαινω" ακομα περισσοτερο που ετρεχε σε ολες αυτες τις τσαρλατανισες