Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
929
Πόντοι
96
Ποιο βιντεάκι είναι αυτό της Σκορδά;;; ??????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Ρωγαρα κάγκελο η καυλα!
8F2152F9-76C0-4167-8D18-1A2FBAE1691F.jpeg

Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
2.853
Πόντοι
441
το βουρλο πηγε να αρπαχτει πρωι πρωι με τον λιαγκα επειδη ο λιαγκας ελεγε πως η Πατουλη εχει κερδισει πολλα επειδη νεοτερη ηταν ομορφη,και η σκορδα ελεγε πως εχει περασει πολυ ρατσισμο ΛΟΓΩ ΟΜΟΡΦΙΑΣ..
Ντε και καλα η Σκορδα να μας ευνουχισει ολους αν μπορει ,να γινει ο πλανητης μας ροζ και να γεμισει με δονητες
Αηδιαστικη πλεον ,τοσος πολεμος εναντιων των αντρων ,μαλλον καποιος την ξεφτιλισε στο κρεβατι και δε της αρεσε

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.418
Πόντοι
3.506
το βουρλο πηγε να αρπαχτει πρωι πρωι με τον λιαγκα επειδη ο λιαγκας ελεγε πως η Πατουλη εχει κερδισει πολλα επειδη νεοτερη ηταν ομορφη,και η σκορδα ελεγε πως εχει περασει πολυ ρατσισμο ΛΟΓΩ ΟΜΟΡΦΙΑΣ..
Ντε και καλα η Σκορδα να μας ευνουχισει ολους αν μπορει ,να γινει ο πλανητης μας ροζ και να γεμισει με δονητες
Αηδιαστικη πλεον ,τοσος πολεμος εναντιων των αντρων ,μαλλον καποιος την ξεφτιλισε στο κρεβατι και δε της αρεσε
Δυστυχως ειναι της εποχης τωρα τυπε,λογω και αυτης της...μοδας που λεγεται metoo...Ξεχναει η ξεκωλιαρα οτι εγινε διασημη "πουλωντας" την ομορφια της και πετωντας τα αβερτα στην τηλεοραση για να ανεβαινουν τα νουμερα (και οι πουτσες μας).Και τωρα τα πεταει,αλλα τωρα ειπαμε ειναι..."κυρια" και παει συμφωνα με την...μοδα...Τεσπα,ποσως μας ενδιαφερει τι λεει και τι σκεφτεται,δεν την βλεπουμε για τις αποψεις της,ας συνεχιζει να κανει ξεκωλλες εμφανισεις,αυτο μας νοιαζει... :sunglasses:

stabilo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
63
Πόντοι
0
Εγω την εχω δει απο κοντα.Αδυνατη σαν ΠΡΕΖΑΚΙ και καμπουριαζει.Επισης εχει ΜΥΤΟΓΚΑ.
Βεβαιως εχει κατι το "εντυπωσιακο" πανω της αλλα η εντυπωση μου οταν την ειδα ηταν αναμικτη.Και μου αρεσε αλλα και με χαλασε.
ΠΙΣΤΕΥΩ οτι εαν την δω το πρωι στο σπιτι με τις πιτζαμες αβαφη χωρις τακουνια και μαλλια θα ειναι ενα χαλι με ωραια βυζια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom