Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.332
- Πόντοι
- 456
Μπαζο. Χαλια σώμα εντελώς, απορώ πως κάποιοι τη βγάζουν και μουναρα.
εσύ είσαι αυτός που σπαμάρει ρε?Εν τω μεταξυ και στης Καραβατενας που λεγαμε τα καλυτερα γι αυτην μας τα σβησανε πριν λιγο καιρο![]()

Άει σκάσε ρε βλακόμουτρο. Που αντί να ανεβάσετε καμιά φωτογραφία με τον κώλο της Βαλαβανάρας όλη μέρα σπαμάρετε σαν κυρά-Κατίνες.
Η μοναδική μουνάρα που πέρασε από όλα τα σαρβαιβορ για εμένα. Κωλάρες έχουν πολλές αλλά η συγκεκριμένη τα είχε όλα, νομίζω αδυνάτισε κι αυτή όμως, κάτι παθαίνουν...Που την θυμήθηκες ρε φίλε.κάποτε τον έπαιζα με κάτι ξεκολλες φώτο της στο ινστα.Μετά παντρεύτηκε, έκανε παιδί και κάπου την έχασα.δεν ανεβάζει τόσο.
Ψάξε την αδερφή της, είναι ακόμα καλύτερηΠου την θυμήθηκες ρε φίλε.κάποτε τον έπαιζα με κάτι ξεκολλες φώτο της στο ινστα.Μετά παντρεύτηκε, έκανε παιδί και κάπου την έχασα.δεν ανεβάζει τόσο.
Το καλύτερο μωρό που πέρασε από σαρβάιβορ ήταν η Βιργινία Δικαιούλια αλλά δεν ήταν αρκετά ξέκωλο για να κάνει ντόρο..Βέβαια ως ποδολάγνος είμαι υποκειμενικός γιατί τα πόδια της βιργινίας είναι καθαρό 10ρι..Αμέσως μετά πάντως βάζω ΔοβλιατίδουΜουνάρα μόνο η Δοβλιατίδου ήταν από το σαρβαιβορ...
Ποδάρες!
Μουναρα δεν ειναι τυπε, αλλα εκπέμπει μια καυλα και δείχνει οτι ειναι πολλα υποσχόμενη στο γαμησει.Μπαζο. Χαλια σώμα εντελώς, απορώ πως κάποιοι τη βγάζουν και μουναρα.
Μη μπερδεύουμε τη μουναρα με το αν θα τη γαμουσαμε...Μουναρα δεν ειναι τυπε, αλλα εκπέμπει μια καυλα και δείχνει οτι ειναι πολλα υποσχόμενη στο γαμησει.

ετσιΜουνάρα είναι και η Ευριδικάρα ρε τύποι... δεν είναι η κούκλα ή το μοντελέ κορμί, είναι όμως μούνος !!! επίσης θα πω κάτι που ισχύει γενικότερα... αν δε δεις κάποια απο κοντά καλά είναι να μη λες πολλά. Υπάρχουν γκόμενες που από κοντά είναι διαστημικές και άλλες που απο κοντα δεν αναγνωρίζονται από τη μπαζότητα.
ΥΓ ξέχασα σε ποιο ΄σαιτ γράφω... είσαστε και δύσκολοι εδώ τρομάρα σας. θέλετε από Ανδριάνα Λίμα και πάνω..

Για σκίσιμο
Ιδανική φωτό για tribute!!