argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 52.321
- Πόντοι
- 9.297
Προτιμώ να έχουν διψήφιο βάρος...γιατι περαστικα,δεν σου αρεσε;
Προτιμώ να έχουν διψήφιο βάρος...γιατι περαστικα,δεν σου αρεσε;
Δεν γίνεται όλα να περνάνε ανώδυνα ..Πολύ υψηλού επιπέδου ανάλυση για ένα ζευγάρι ανάλαφρα φρέσκα τρυφερά μπουτάκια.![]()
Το θέμα είναι ότι ΓΕΡΜΑΝΟΙ δεν υπάρχουν...κυριολεκτικά πουθενάδες.Πλεον οι πιο πολλοί μεμετια και Αφρικανοι είναι.Μακάρι να'χαν Πολωνούς και Τσέχους
Nαι σωστα και της Γαλλιας. Δεν εχω τις γνωσεις για να κρινω ποσο καλα η κακα τραγουδια ηταν, αλλα ηταν τραγουδια, ρε παιδι μου. Προσωπικα μου αρεσαν περισσοτερο το Ελληνικο και του Ισραηλ.Συμφωνώ απόλυτα, εγώ μαζί με αυτά τα τρία θα έβαζα και την Γαλλία. Όλα τα υπόλοιπα ο συνηθισμένος αχταρμάς της Γιουροβίζιον: Μπούστηδες, ξέκωλες χοντρές και κάθε λογής κιτς και κακογουστιά. Γενικά η Γιουροβίζιον δεν είναι για την παίρνει κάποιος στα σοβαρά, παιρνάς ωραία όμως σπάζοντας πλάκα με τα σούργελα της Ευρώπης. Άντε και από χρόνου!
Ποιο γουρι και ποιος Κασελ και ποια διαιτησια και ναχαμε να λεγαμε? Με +15 βαθμους τερματισε φετος ο Γαυραρος, ρε παιδια, στο πρωταθλημα. Οσο για το κυπελο, μπραβο στον ΟΦΗ, για εκει που εφτασε, αλλα μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας, μεταξυ των δυο ομαδων. Για να κερδιζε ο ΟΦΗ, οχι μονο "βερτικο" επρεπε να παθει, ο Γαυριακος, αλλα και "κοκομπλοκο" μαζυ.Πάντως γουρικος ο Κασελ για το γαύρο,2 τελικους 2 κύπελλα
Μμμμμμ! Τι καλλιτεχναρας!εσπρεσσο μακιατο ντανς ξερεις εσυ κυριε αργυροτετχιε μου ?
![]()
Εγω δεν επηρεάζομαι απο τετοια,άλλο αυτό και άλλο οι μαλακίες που λέγονται και γράφονται
Δεν πειράζει...παντρεψου την!Φτού ρε πούστη μου!!!
Κι ότι ήμουν έτοιμος να καταθέσω αίτηση.![]()
Τέτοια θέση είχαμε να πάρουμε γύρω στα δέκα χρόνια.Εγω δεν επηρεάζομαι απο τετοια,
Παραμενω στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
της εκτης θεσης στη γιουροβιζιον
Δεν πειράζει...παντρεψου την!
Μπροστά στην Μαντώ αυτή είναι οδοντόκρεμα....Ξεχασα να σας θυμισω και αυτή
που μπαίναμε αβασάνιστα 20 χρόνια πριν
Την ευλογία σας...Έχετε δει πολλούς Αρχιμανδρίτες νυμφευμένους;
Όλοι "ανιψιές" έχουμε.![]()
![]()
Εξοργισμένος ο Κυριάκος με τον θρίαμβο της Κλαυδίας
Ποια είναι αυτή η τραγουδιάρα που επιχειρεί να ταράξει τις υπέροχες σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας που με τόσο κόπο σφυρηλάτησε ο Βεζίρης μας;www.newsbreak.gr
Εξοργισμένος ο Κυριάκος με τον θρίαμβο της Κλαυδίας
Ποια είναι αυτή η τραγουδιάρα που επιχειρεί να ταράξει τις υπέροχες σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας που με τόσο κόπο σφυρηλάτησε ο Βεζίρης μας;
Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος δεν τα έχει τόσο με την τραγουδίστρια, όσο με τους στενούς συνεργάτες του που τον διαβεβαίωναν ότι η συμμετοχή της στην Eurovision, θα πατώσει!
Το θρίλερ που διαδραματίστηκε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, έκανε τον κατά τα άλλα οξυδερκή ηγέτη μας να πιστέψει ότι όντως η κατάταξη της Κλαυδίας θα ήταν στα τάρταρα.
Οι αποδόσεις των στοιχηματικών που έδειχναν την Ελληνίδα τραγουδίστρια να καταλαμβάνει την 18η θέση, κατάφεραν να αποκοιμίσουν την ακοίμητη κόμπρα της πολιτικής.
Τα συνεχή δημοσιεύματα από το θρυλικό έντυπο «Το Βήμα» το οποίο αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την προώθηση της ελληνοτουρκικής φιλίας, έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά στον κυβερνήτη μας.
Μάταια ο τιτάνας του Μητσοτακισμού, Γιώργος Λιάγκας έχοντας καταλάβει ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική, σφυροκοπούσε καθημερινά και ανελέητα το «κορίτσι με τα ματομπούκαλα», με το ίδιο σθένος που διαβεβαίωνε ότι ο Κυριάκος δεν έχει καμία ευθύνη για το έγκλημα των Τεμπών. Έμεινε μόνος… Άντε στο πλευρό του και κάποιος από το ΥΠΕΞ, που έπεισε το κράτος του «Κυριάκου της Αρμενίας», Πασινιάν, να μην δώσουν βαθμό στην ενοχλητική Πόντια.
Το αποτέλεσμα; Η Κλαυδία θριάμβευσε και προκάλεσε τρικυμία στα ήρεμα νερά του Ταγίπ με τον Κυριάκο. Όχι τόσο με την επίδοση της, αλλά με το πρότυπο που πέρασε στην ελληνική κοινωνία, σε μία εποχή που οι κυβερνώντες προσπαθούν να περάσουν πλεονεκτήματα που θα μπορούσε να έχει μία οθωμανική επαρχία…
Την ευλογία σας....
Ο υπογράφων το παραπάνω άρθρο, δίνει απείρως πολλούς πόντους στο Λιάγκα χαρακτηρίζοντας τον τιτάνα του Μητσοτακισμού και αποδίδοντας του νοημοσύνη.
Ο Λιάγκας δεν είναι Μητσοτακικός. Είναι απλά και ξεκάθαρα ηλίθιος.
με το σπαθί της το κέρδισε![]()
Τραγουδίστρια Φινλανδίας