Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τραγουδαει με φωνή σαν να του έκοψαν τα αρχιδια!!Πορτογαλία κάτι διαφορετικό![]()
Κλασεις κατωτερος σε σχεση με τον νεαρο που ειχε προβλημα καρδιας αλλα παρ'ολα αυτα νικησε για την Πορτογαλια πριν λιγα χρονια.Ειναι καλα το παιδι;Ειχε κανει εγχειρηση καρδιας αμεσως μετα τον διαγωνισμο.Τραγουδαει με φωνή σαν να του έκοψαν τα αρχιδια!!
Σε ξυπνησε η Φινλαδια ελπιζω...με συγκινησε η Βουλγαρια...θα την πονταρω για νικη!Θα ριξω ενα € και στο πιπινι μας.Βουλγάρικο νανούρισμα![]()
Εχει και λεσβια απο Ιρλανδια.Φαντασου τι θα γινεται στα δωματια των ξενοδοχειων...Τίγκα στα πουστρακια πάντως και ο φετινός διαγωνισμός, έχει γίνει προϋπόθεση πλέον.
Αν δεν δειξεις λιγο δερμα στην Γιουροβιζιον δεν εχεις μελλον...Δεν την βρήκα τόσο κακή, βέβαια προτιμουσα κάτι πιο παραδοσιακο![]()
Φτου σου κοπελαρα μου...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!
Αν πω οτι ηταν και χαμηλοκωλα θα με κραξετε, το λεωΔεν την βρήκα τόσο κακή, βέβαια προτιμουσα κάτι πιο παραδοσιακο![]()
Παντως τα κοριτσια μας εχουν πιο πολλη τεστοστερονη απο τα αγορια μας στην αποστολη...Φτου σου κοπελαρα μου...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!
Μα ακριβως για αυτο θα επρεπε να σου αρεσει...τι κοντολαγνος εισαι;Αν πω οτι ηταν και χαμηλοκωλα θα με κραξετε, το λεω
Δεν το βλέπω αλλά πείτε μου αν προκρίθηκαν οι τσόντες από Σερβία![]()
![]()