Νέα

Eurobasket 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει το γαμημενο;

• Λετονία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσεχία

• Εσθονία

• Πορτογαλία

• Λιθουανία

• Μαυροβούνιο

• Σουηδία

• Ισπανία

• Ιταλία

• Βοσνία

• Κύπρος

• Πολωνία

• Βέλγιο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    76
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.007
Πόντοι
16.235
Ε λογικό στα 330 εκατομμύρια Αμερικανών κ στα 230 εκατομμύρια λευκών να βγει κ ένας λευκός
Ο στεβ κάρυ έχει κ μαύρο αίμα . μιγάς είναι .
Αναλογικά του πληθυσμού της κ των υποδομών της οι λευκοί Αμερικανοί είναι μικρή αθλητική δύναμη στον κόσμο στα βασικά αθλήματα
Για τον Στηβ Κερρ μιλούσα, προπονητή του Κάρυ στους Γκόλντεν Στε'ι'τ Γουωριορς.

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.720
Πόντοι
5.946
Μπασκετική παιδεία έχουν οι μαύροι της Αμερικής οι Λιθουανοί οι Γιουγκοσλάβοι και οι Φιλιππινέζοι
Στίβος οι Φινλανδοί
Υγρό στίβο οι μαγιαροι

Εμείς εχουμε παιδεία στο μαγκάλι και πως να ψήνουμε αρνιά:confused:
στο ψησιμο δε νομιζω να υπαρξει ποτε καποιος λαος που να ερθει ουτε λιγο κοντα σε εμας!!!!!!......απλα παμε για καφε σε ενα σπιτι και σε 2 ωρες αναβουν καρβουνα !!!!!!!!!!

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.722
Πόντοι
486
Combo guards είναι και οι δύο. Και ειδικά ο Τολιόπουλος είναι "shooting first" παίκτης
Ο Σλούκας είναι πολύ καλός πασέρ αλλά δεν είναι play maker εξού και τα πολλά λάθη στην πίεση των αντιπάλων που ανέφερες.
Το pressing και οι παγίδες σπάνε με την κίνηση των υπόλοιπων 4 παικτών χωρίς τη μπάλα και όχι από την ικανότητα χειρισμού αυτού που κατεβάζει.
Δείτε σε βίντεο των Γουόκαπ, Καλάθη ή παλιότερα των Παπαλουκά, Διαμαντίδη πως διαβάζουν τις αντίπαλες άμυνες και κατευθύνουν τους συμπαίκτες τους ήδη από τα 3/4 του γηπέδου. Η συγκεκριμένη σύνθεση της εθνικής δεν είχε κανέναν παίκτη ικανό για αυτό με αποτέλεσμα να είμασταν τόσο επιρρεπείς σε λάθη στην πίεση.

Εδώ δεν μπορεί να γίνει εκτενής μπασκετική ανάλυση αλλά στο επόμενο παιχνίδι του ολυμπιακού παρατηρήστε πως ο Γουόκαπ συχνά ζητάει από τους ψηλούς να βυθιστούν στη ρακέτα ή από τους παίκτες στα φτερά να κάνουν baseline cut πριν καν φτάσει στη σέντρα. Αναγνωρίζει από που θα του κάνουν παγίδα και βάζει τον παίκτη του αμυνόμενου που θα ερχόταν 2ος πάνω του σε κίνηση ή αδειάζει το χώρο σε κάποια πλευρά του γηπέδου, ώστε να μπορεί να ξεφύγει από εκεί. Αυτή είναι η διαφορά του καθαρόαιμου άσου. Όχι στο πως σπάει το double team αλλά πως το αποτρέπει πριν συμβεί
Mεγάλη κουβέντα αυτή για τους πλέι-μέικερς γενικά. Δεν είναι του συγκεκριμένου νήματος, αλλά ας γράψω κι εγώ δυο πραγματάκια περί αυτού. Θα συμφωνήσω ότι οι υπόλοιποι 4 παίχτες είναι πολύ σημαντικοί στη βοήθεια του χειριστή και την αποτελεσματικότητα της οργάνωσης μιας επίθεσης. Αλλά η θέση του πλέι-μέικερ έχει εξελιχθεί με τα χρόνια. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει εξελιχθεί με θετικό τρόπο. Πλέον δεν υπάρχουν τα παλιά παραδοσιακά πλέι-μέικερ στυλ Μάτζικ, Στόκτον, Κιντ ή και Νας. Είναι ελάχιστοι αυτοί οι παίχτες. Ο Καλάθης ήταν μια εξαίρεση που είναι πια κι αυτός στα τελειώματα. Επειδή ανέφερες τον Γουόκαπ, θεωρώ ότι και αυτός παίζει τη θέση, αλλά δεν έχει την ικανότητα που θα έπρεπε να έχει ένας πλέι-μέικερ. Είναι όμως πλέι-μέικερ. Το γεγονός ότι δεν είναι τόσο ικανός δε σημαίνει ότι είναι combo guard (ορολογία που σιχαίνομαι.....). Το ίδιο ισχύει και για Σλούκα, Τολιόπουλο θεωρώ. Διαφέρουν από παίχτες στυλ Καλάθη, Διαμαντίδη, αλλά παίζουν στη θέση τους με έναν άλλο τρόπο. Και ο Κάρι πλέι-μέικερ είναι, αλλά σε αυτή την εποχή που έχουν λιγάκι μπουρδουκλωθεί οι θέσεις και οι ρόλοι και όλοι κάνουν λίγο απ' όλα. Το σύγχρονο μπάσκετ δεν έχει πια θέσεις. Και ο Ντόνσιτς κοιτά πρώτα να σουτάρει και μετά να οργανώσει και να πασάρει, παρότι έχει εξαιρετική ικανότητα σε όλα. Αλλά 9 στα 10 ματς δίνει προτεραιότητα στο σκοράρισμα. Είναι πλέι-μέικερ κι αυτός όμως.
Ανεξαρτήτως όμως όλων των ανωτέρω, δε βλέπω να υπάρχει κάποιος χαρισματικός κοντός για την Εθνική στις επόμενες γενιές. Τα περισσότερα παιδιά που έχω ξεχωρίσει και παρατηρήσει πάσχουν στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και παίζουν σε άλλες θέσεις. Μακάρι να βγει κάποιο μεγάλο μπασκετικό μυαλό, γιατί το χρειαζόμαστε.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.660
Πόντοι
41.293
Για τον Στηβ Κερρ μιλούσα, προπονητή του Κάρυ στους Γκόλντεν Στε'ι'τ Γουωριορς.
Προπονητές διοικητές κλπ.οσντα θα είναι λευκοί
Εγώ για αθλητές μιλούσα ότι στην Αμερική 95% κ πιο πάνω είναι άθλημα των μαύρων

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.007
Πόντοι
16.235
Aυτο είναι αλήθεια.
Οι μαύροι κυριαρχούν στο άθλημα...η πλάκα είναι ότι μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του'50 η αρχές δεκαετίας '60 απαγορευόταν,λόγω ρατσιστικών κανονισμών, οι μαύροι να παίζουν τουλάχιστον στο ΝΒΑ,ίσως και πιο χαμηλά.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.660
Πόντοι
41.293
Aυτο είναι αλήθεια.
Οι μαύροι κυριαρχούν στο άθλημα...η πλάκα είναι ότι μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του'50 η αρχές δεκαετίας '60 απαγορευόταν,λόγω ρατσιστικών κανονισμών, οι μαύροι να παίζουν τουλάχιστον στο ΝΒΑ,ίσως και πιο χαμηλά.
Δεν ήξερα ότι απαγορεύονται οι μαύροι στο NBA ..aπιστευτο

To γοογλαρα k τα πρώτα τέσσερα χρόνια του NBA 1946-1950 απαγορεύονταν οι μαύροι ..

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.007
Πόντοι
16.235
Δεν ήξερα ότι απαγορεύονται οι μαύροι στο NBA ..aπιστευτο
Ki όμως...έβλεπα με περιέργεια παλιο υλικό ασπρόμαυρο από αγώνες ΝΒΑ...και αναρωτιομουν"μα ούτε ένας μαύρος;"...κι όμως...επεβλήθη άνωθεν.
Ευτυχώς ήρθη αυτό.

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
15.816
Πόντοι
4.527
Mεγάλη κουβέντα αυτή για τους πλέι-μέικερς γενικά. Δεν είναι του συγκεκριμένου νήματος, αλλά ας γράψω κι εγώ δυο πραγματάκια περί αυτού. Θα συμφωνήσω ότι οι υπόλοιποι 4 παίχτες είναι πολύ σημαντικοί στη βοήθεια του χειριστή και την αποτελεσματικότητα της οργάνωσης μιας επίθεσης. Αλλά η θέση του πλέι-μέικερ έχει εξελιχθεί με τα χρόνια. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει εξελιχθεί με θετικό τρόπο. Πλέον δεν υπάρχουν τα παλιά παραδοσιακά πλέι-μέικερ στυλ Μάτζικ, Στόκτον, Κιντ ή και Νας. Είναι ελάχιστοι αυτοί οι παίχτες. Ο Καλάθης ήταν μια εξαίρεση που είναι πια κι αυτός στα τελειώματα. Επειδή ανέφερες τον Γουόκαπ, θεωρώ ότι και αυτός παίζει τη θέση, αλλά δεν έχει την ικανότητα που θα έπρεπε να έχει ένας πλέι-μέικερ. Είναι όμως πλέι-μέικερ. Το γεγονός ότι δεν είναι τόσο ικανός δε σημαίνει ότι είναι combo guard (ορολογία που σιχαίνομαι.....). Το ίδιο ισχύει και για Σλούκα, Τολιόπουλο θεωρώ. Διαφέρουν από παίχτες στυλ Καλάθη, Διαμαντίδη, αλλά παίζουν στη θέση τους με έναν άλλο τρόπο. Και ο Κάρι πλέι-μέικερ είναι, αλλά σε αυτή την εποχή που έχουν λιγάκι μπουρδουκλωθεί οι θέσεις και οι ρόλοι και όλοι κάνουν λίγο απ' όλα. Το σύγχρονο μπάσκετ δεν έχει πια θέσεις. Και ο Ντόνσιτς κοιτά πρώτα να σουτάρει και μετά να οργανώσει και να πασάρει, παρότι έχει εξαιρετική ικανότητα σε όλα. Αλλά 9 στα 10 ματς δίνει προτεραιότητα στο σκοράρισμα. Είναι πλέι-μέικερ κι αυτός όμως.
Ανεξαρτήτως όμως όλων των ανωτέρω, δε βλέπω να υπάρχει κάποιος χαρισματικός κοντός για την Εθνική στις επόμενες γενιές. Τα περισσότερα παιδιά που έχω ξεχωρίσει και παρατηρήσει πάσχουν στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και παίζουν σε άλλες θέσεις. Μακάρι να βγει κάποιο μεγάλο μπασκετικό μυαλό, γιατί το χρειαζόμαστε.
Ναι έτσι είναι. Δεν υπάρχουν πολλοί καθαρόαιμοι άσσοι πλέον. Και λίγες σχολές μπάσκετ συνεχίζουν να τους προωθούν. Αργεντινή και Ισπανία κυρίως.
Καλά ο Κάρυ στα 90s θα θεωρούνταν ο ορισμός του shooting guard και πλέον θεωρείται άσσος.
Πλέον το 80-90% των ομάδων έχουν combo guards και απλώς χρησιμοποιούν ως point guard αυτόν με τον καλύτερο χειρισμό μπάλας. Περιπτώσεις Curry ή Erving .
Εγώ διαχωρίζω το play maker από το point guard. Ο play maker είναι αυτός που κατευθύνει και τους υπόλοιπους και πλέον μπορεί να παίζει και σε άλλες θέσεις. πχ ο Γιόκιτσ στους Nuggets ή ουσιαστικά ο Green στους Warriors.
Και αυτό γινόταν και παλιότερα με παίκτες όπως Sabonis ή Webber στους Kings αλλά ήταν πολύ μικρή εξαίρεση. Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν αυτονόητα άσσοι γιατί είναι και ο παίκτης που έχει την μπάλα στα χέρια στην αρχή της επίθεση αλλά και την καλύτερη οπτική του γηπέδου και των υπόλοιπων 9.
Εμείς δεν είχαμε τέτοιο παίκτη φέτος. Κάποιον να καθοδηγεί τους υπόλοιπους μέσα στο γήπεδο.
Ένας εύκολος τρόπος να ξεχωρίσει κανείς το καλό play maker σε καταστάσεις πίεσης είναι να δει αν ζητάει από τους συμπαίκτες να έρθουν κοντά του ή να κινηθούν σε άλλους χώρους μακριά του. Οι μικρότερης ικανότητας ζητάνε κάποιο σκριν ή ένα "σκαλοπάτι" κοντά τους για εύκολη πάσα, ώστε να αποφύγουν την παγίδα. Οι πιο καλοί δείχνουν κίνηση μακριά από την μπάλα ώστε να αποτρέψουν τη βοήθεια της αντίπαλης άμυνας πριν καν έρθει ή να εκμεταλλευτούν τον παίκτη/χώρο που η βοήθεια αφήνει ελεύθερο.

υ.σ. Πόσο μου λείπουν παίκτες σαν αυτούς που ανέφερες από το σύγχρονο ΝΒΑ. Νομίζω οι Paul και Rondo ήταν οι 2 τελευταίοι "κανονικοί" άσσοι που μου έρχονται στο μυαλό.

Τελευταία τροποποίηση:

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
15.816
Πόντοι
4.527

Ισχύει. Αλλά όχι μόνο λόγω ανωτερότητας των μαύρων στα σπορ.
Έχει να κάνει και με κοινωνικοπολιτικά δεδομένα.
Οι λευκοί των ΗΠΑ είναι κατά βάση πιο βολεμένοι. Οι μαύροι είναι αυτοί που χρειάζεται να αξιοποιήσουν τα σπορ για να ανέλθουν κοινωνικά και οικονομικά.

Αυτό ισχύει και με τους άραβες του κόλπου που λέγατε παραπάνω. Αυτοί είναι όλοι νεόπλουτοι. Σιγά μην υποβάλουν τους εαυτούς τους στη σκληρή δουλειά και τις θυσίες που απαιτεί ο πρωταθλητισμός. Σε αντίθεση, οι άραβες της βόρειας Αφρικής που είναι πιο φτωχοί, βρίσκουν διέξοδο στα σπορ.

Σε όλο τον κόσμο το ίδιο είναι. Με εξαίρεση τα πιο ακριβά (τένις, σκι, μηχανοκίνητα) σε όλα τα άλλα σπορ διαπρέπουν κατά 90% αθλητές που προέρχονται από χαμηλά οικονομικά στρώματα ή/και από περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες. Έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να δουλέψουν σκληρά και να ξεχωρίσουν.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.722
Πόντοι
486
Ναι έτσι είναι. Δεν υπάρχουν πολλοί καθαρόαιμοι άσσοι πλέον. Και λίγες σχολές μπάσκετ συνεχίζουν να τους προωθούν. Αργεντινή και Ισπανία κυρίως.
Καλά ο Κάρυ στα 90s θα θεωρούνταν ο ορισμός του shooting guard και πλέον θεωρείται άσσος.
Πλέον το 80-90% των ομάδων έχουν combo guards και απλώς χρησιμοποιούν ως point guard αυτόν με τον καλύτερο χειρισμό μπάλας. Περιπτώσεις Curry ή Erving .
Εγώ διαχωρίζω το play maker από το point guard. Ο play maker είναι αυτός που κατευθύνει και τους υπόλοιπους και πλέον μπορεί να παίζει και σε άλλες θέσεις. πχ ο Γιόκιτσ στους Nuggets ή ουσιαστικά ο Green στους Warriors.
Και αυτό γινόταν και παλιότερα με παίκτες όπως Sabonis ή Webber στους Kings αλλά ήταν πολύ μικρή εξαίρεση. Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν αυτονόητα άσσοι γιατί είναι και ο παίκτης που έχει την μπάλα στα χέρια στην αρχή της επίθεση αλλά και την καλύτερη οπτική του γηπέδου και των υπόλοιπων 9.
Εμείς δεν είχαμε τέτοιο παίκτη φέτος. Κάποιον να καθοδηγεί τους υπόλοιπους μέσα στο γήπεδο.
Ένας εύκολος τρόπος να ξεχωρίσει κανείς το καλό play maker σε καταστάσεις πίεσης είναι να δει αν ζητάει από τους συμπαίκτες να έρθουν κοντά του ή να κινηθούν σε άλλους χώρους μακριά του. Οι μικρότερης ικανότητας ζητάνε κάποιο σκριν ή ένα "σκαλοπάτι" κοντά τους για εύκολη πάσα, ώστε να αποφύγουν την παγίδα. Οι πιο καλοί δείχνουν κίνηση μακριά από την μπάλα ώστε να αποτρέψουν τη βοήθεια της αντίπαλης άμυνας πριν καν έρθει ή να εκμεταλλευτούν τον παίκτη/χώρο που η βοήθεια αφήνει ελεύθερο.

υ.σ. Πόσο μου λείπουν παίκτες σαν αυτούς που ανέφερες από το σύγχρονο ΝΒΑ. Νομίζω οι Paul και Rondo ήταν οι 2 τελευταίοι "κανονικοί" άσσοι που μου έρχονται στο μυαλό.
Σωστός είσαι παίχτη μου. Δεν ξέρω αν έχεις παίξει, αλλά εγώ επειδή την έχω παίξει τη θέση (σε ερασιτεχνικό επίπεδο βέβαια) στα μακρινά 90'ς, θεωρώ πως μπορώ να κατανοήσω λιγάκι παραπάνω αυτά που γράφεις. Ναι ο Ρόντο ήταν τέτοιος παίχτης, όπως και ο Πωλ, απλά θεωρώ τον Πωλ αρκετά μέτριο ή μάλλον απρόθυμο πασέρ για να τον θεωρήσω κλασσικό πλέι-μέικερ. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτός ο παίχτης για πολλούς λόγους.......

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.008
Πόντοι
3.820
Σωστός είσαι παίχτη μου. Δεν ξέρω αν έχεις παίξει, αλλά εγώ επειδή την έχω παίξει τη θέση (σε ερασιτεχνικό επίπεδο βέβαια) στα μακρινά 90'ς, θεωρώ πως μπορώ να κατανοήσω λιγάκι παραπάνω αυτά που γράφεις. Ναι ο Ρόντο ήταν τέτοιος παίχτης, όπως και ο Πωλ, απλά θεωρώ τον Πωλ αρκετά μέτριο ή μάλλον απρόθυμο πασέρ για να τον θεωρήσω κλασσικό πλέι-μέικερ. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτός ο παίχτης για πολλούς λόγους.......
White chocolate και τα μυαλά στα κάγκελα!

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.722
Πόντοι
486
White chocolate και τα μυαλά στα κάγκελα!
Α ναι. Βέβαια. Τι ωραίος παίχτης! Μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές. Πιστεύω πως θα μπορούσε να κάνει καλύτερα πράγματα στην καριέρα του όμως. Αδίκησε τον εαυτό του.

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
15.816
Πόντοι
4.527
Δεν θα διαφωνήσω για Πωλ. Και οι η αλήθεια είναι ότι με το να παίζει με τους "ιπτάμενους" Γκρίφιν και Τζόρνταν στους Κλίπερς τόσο καιρό, έφτιαξε ίσως καλύτερο όνομα ως πασέρ από ότι ήταν. Απλώς έπρεπε να πετάει τη μπάλα ψηλά και ένας από τους 2 θα την έπιανε και θα κάρφωνε :cheesy:. Αλλά πραγματικά μόνο αυτοι οι 2 μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό από πιο πρόσφατους. Ίσως λίγο και ο Ντράγκιτς που μαθήτευσε δίπλα στον Νας τα πρώτα του χρόνια και πήρε πράγματα.
Προφανώς ο Ντόνσιτς έχει όλα τα φόντα για να το κάνει. Μιλάμε για κορυφαίο μπασκετικό iq. Αλλά δυστυχώς προς το παρόν έχει μπει στο τρυπάκι να κοιτάει κυρίως πως θα γεμίζει την προσωπική στατιστική του παρά πως θα βελτιώσει της ομάδας του. Η νέα τάση στο ΝΒΑ. Σχολή Λεμπρον, Γουεστμπουρκ, Χάρντεν.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206
Δεν θα αποσυρθεί μαζικά όλος ο κορμός.Παραλληλα θα βγαίνουν νεαροί από την Εφήβων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο κ.
Οκ Σεβαστο !!! Πες μου λοιπον ΕΝΑΝ νεο απο την εφηβων !!!?????? Γιατι Εγω Δε βλεπω κατι !!????????

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.007
Πόντοι
16.235
ετσι ακριβως, η ελλαδα συρικνωνεται πληθυσμιακα αρα με τα χρονια μειωνονται οι πιθανοτητες. Εκτος αν περιμενουμε απο τους αλαχου ακμπαρ που εισβαλουν κατα χιλιαδες να παιξουν μπασκετ :confused:
Δεν είναι για μπάσκετ αυτοί ...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.007
Πόντοι
16.235
Οκ Σεβαστο !!! Πες μου λοιπον ΕΝΑΝ νεο απο την εφηβων !!!?????? Γιατι Εγω Δε βλεπω κατι !!????????
Δεν μιλάω απαραίτητα για αυτήν την σειρά.
Ίσως ο μικρός Αβδαλας κάνει κάτι ,ψήνεται ο Σαμοντουρωφ και όλο και θα υπάρχει κάνα ταλεντακι εκεί γύρω στα 16-18 που ακόμα και οι ειδικοί δεν το ξέρουν.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206
Okkkkkk............ Θα Δουμε !!...........

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.671
Πόντοι
3.846
Δεν μιλάω απαραίτητα για αυτήν την σειρά.
Ίσως ο μικρός Αβδαλας κάνει κάτι ,ψήνεται ο Σαμοντουρωφ και όλο και θα υπάρχει κάνα ταλεντακι εκεί γύρω στα 16-18 που ακόμα και οι ειδικοί δεν το ξέρουν.
Τρέχα γύρευε! Εγώ λέω η ομοσπονδία να ανακαλύψει πάλι κάποιον ομογενή όπως παλιότερα με Καλάθη και Κουφό,χωρίς να πιάνει όμως θέση νατουραλιζέ όπως ο Ντόρσεϊ.Και να προσευχηθούμε ο Stojakovic jr να επιλέξει την πατρίδα της μητέρας του αλλά και χώρας που αγαπάει σαν δεύτερη πατρίδα ο πατέρας του.Πρώτο βιολί θα είναι στην Ελλάδα,ενώ στη Σερβία θα έχει σαφώς μεγαλύτερο ανταγωνισμό

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206
XAXAXAXAXAXA !!!!!!!!! Γελαω !!!!! Αλλα Δικιο εχεις !!!! ΜΕ το Αμα και το Ισως παμε !!!!??..... Οπως ειχε γραψει κι ενας φιλος παραπανω... Σε Αλλα 15 Χρονια Παλι και Βλεπουμε !??.... Και ΤΟ λεω Αυτο Γιατι βλεπω ΑΛΛΕΣ Χωρες να ανευενουν !!!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206
ΚΑΙ Τωρα Που Επιτρεπετε κι ενας Νατουραλιζε !!! ΧΑΜΟΣ θα γινει !!..................................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom