Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τύπε δεν ξερωχωρις κολοκυθια;
Τους κάνει πλάκα ο SchroderΜιλάμε για γλέντι μέχρι στιγμής
Την έκπληξη την βοηθά αυτό το σύστημαΤύποι μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.Ελπίζω να βλέπει το επιτελείο του Ιτούδη πώς καλύπτεται η διαφορά των Ισπανών από τη δυνατή άμυνα των Γερμανών. @sex volcano πολύ σωστή η παρατήρηση σου για την κίνηση των Ισπανών ψηλών .Διαφωνώ όμως για το σύστημα διεξαγωγής.Οι εκπλήξεις είναι το αλατοπίπερο τέτοιων διοργανώσεων.Πρέπει να παραμείνει ως έχει
Εγώ είμαι με τους συμπέθερους Ισπανούς τυπε
Τιμή πρόγραμμα; Όμως με τη παραδοσιακή φορεσιά
Ούτε εγώ το περίμενα από την αλεπού.Νομίζει πως παίζει ακόμα με τη Φινλανδία,τι να πω...Γερμανία δυνατη και στην front line.Πού να έπαιζε και ο Moritz Wagner!Τέτοια συνέπεια από τους Γερμανούς από πολύ μακρινή απόσταση είναι όντως απίστευτηΤην έκπληξη των βοηθά αυτό το σύστημα
Πιο δίκαιο ως το προηγούμενο ..
Καλά ο σκαριολο τι όνειρο είδε κ έβαλε ξέρει ζώνη 3-2 διότι είτε θα κάνει διείσδυση ο Σρέντερ με χωνί ζωγραφιστο ή τους κάνουν πάρτυ στα επιθετικά ριμπάουντ οι Γερμανοί ...κ συν τοις άλλοις είναι κωλοφαρδοι κ από τα 8 μετρα![]()
Kι εγώ αν κερδίσουν με αυτούς θα μαι...Εγώ είμαι με τους συμπέθερους Ισπανούς τυπεκοτζαμ νύφη τους δωσαμε
Ξεκινησανπαω να φάω τα γιουβαρλάκος με καρότα κ πατάτες....

Άμα αντέξουν σωματικά να μαρκάρουν οι περιφερειακοί της Ισπανίας τότε τετέλεσται τα ντοιτσλαντια ...αρκεί να μην ξεκολλιαστουν από τα δέκα μέτρα ......Ούτε εγώ το περίμενα από την αλεπού.Νομίζει πως παίζει ακόμα με τη Φινλανδία,τι να πω...Γερμανία δυνατη και στην front line.Πού να έπαιζε και ο Moritz Wagner!Τέτοια συνέπεια από τους Γερμανούς από πολύ μακρινή απόσταση είναι όντως απίστευτη
Πήγε μπόλικος Κούβας φέτος3 η ισπανια
Να φορτωσουμε τυποι πιστευω την ισπανια
Αλλα τελευταια ολο κουβα παμε
Παίκτης κλειδί ο Λο με τις βοήθειες που θα δώσειΆμα αντέξουν σωματικά να μαρκάρουν οι περιφερειακοί της Ισπανίας τότε τετέλεσται τα ντοιτσλαντια ...αρκεί να μην ξεκολλιαστουν από τα δέκα μέτρα ......
Επίσης πρέπει να μαρκάρουν στην πρώτη πάσα στο Σρέντερ από τη πρώτη πάσα επαναφοράς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγε μπόλικος Κούβας φέτος
Μάζεψαν όλο το χαρτί πάλι οι στοιχηματικες
Σωστά άμα δω ζώνη από σκαριολο πάω να φάω κ το γλυκάκι μουΠαίκτης κλειδί ο Λο με τις βοήθειες που θα δώσει