Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατί πήρε ταιμ άουτ στα εννιά δευτερόλεπτα αυτός ο κομπλεξικος ? Άκουσε πολλά γαμοσταυριδια και δικαίως.Τους τρολάρει ο Ουκρανός,ταιμ αουτ στο 0,9
μας το χαλασε η ιταλια, ευκολα η σερβια. πηραμε τα λεφτα μας πισω, και αυριο δριμυτεροιΣερβια-Φινλανδια οβερ 165,5 ποντους
Ιταλια να βαλει ο Φοντεκιο πανω απο 19,5 ποντους
Τέλοςνομιζω τελος. αμα ηταν ετσι θα φορτωνανε καμια δεκαρια μετριοκαλους αμερικανους ΝΒΑερ ολες οι ομαδες και θα βλεπαμε ΝΒΑ στο τελος![]()
ε λογικο ειναι, φανταζεσαι να μπορουσαμε να φωναξουμε το durant και τον curry να παιξουν ευρωμπασκετ μαζι μαςΤέλος
Δεν μπορεί να αλλάξει εθνική ομάδα
Δεν σε καταλαβαινω. Εννοείς οτι εχουν λόγο οι Μπακς για το αν θα παιζει σε καποια παιχνιδια ο Γιαννης? Αν ηταν ετσι, δεν θα τον αφηναν να ερθει καθολου. Υποθετω εχουν λογο και οι Μαβερικς για τον Ντονσιτς και οι Ναγκετς για τον Γιοκιτς? Γιατι εγω βλεπω και παιζουν σε καθε παιχνιδι. Ή αυτών ο λογος δεν περναει? Ελεος με τις συνωμοσιολογίες πια.Θα τον αφήσουν οι Μπακς τον Αντετοκούμπο να παίξει με Ουκρανία;
Λοιπόν μπαστάρδι εσυ που βρίζεις,μονο αναφορές απο'δω και πέρα

Φίλε σαπ ζερο να είσαι Καλα θυμήθηκες τον τσατσενκο .Είχε παίξει εναντίον της εθνικής το 1987 όταν ήταν ενωμενη η σοβιετική ένωση .Επίσης θυμάμαι ότι δεν είχε παίξει στο επόμενο Ευρωμπάσκετ το 1989 που τους είχαμε ξανακερδίσει .Θυμάσαι αν ήταν ρώσος η Ουκρανός (2,20 ήταν σε ύψος ).Είχε ομαδάρα τότε η σοβιετική ένωση και η γιουγκοσλαβια και αυτό που έκανε η εθνική μας άθλος .(μου αρέσει η διαδρομή στα προηγουμενα Ευρωμπάσκετ ).
Ρωσικής καταγωγής ήταν ο τσατσενκο ...βέβαια τι Ρώσοι τι Ουκρανοί το ίδιο είναι ....Δεν ξέρω αν ήταν Ουκρανός κι εκείνος,αλλά είχα διαβάσει ότι έγινε ταξιτζής όταν σταμάτησε το μπάσκετ.Πάντως οι περισσότεροι ήταν Λιθουανοί
Η Γιουγκοσλαβία το 87 παρότι είχε τον Ντράζεν,δεν ήταν ακόμα τόσο δυνατή,το 89 ήταν ομαδάρα
Να ξέρεις μιλάει 5 ξένες γλώσσες.
Στα αγγλικά ρε Ιτούδη;Η μόνη εθνική που δεν έχει επίσημη γλώσσα τη δικιά της,το καταφέραμε κι αυτό