Νέα

Έτσι όργωσα το κωλάντερο της βασίλισσας Σαμπίνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• daa.gif
    daa.gif
    965,7 KB · Εμφανίσεις: 8

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.165
Πόντοι
86
Το ραντεβου κλειστηκε σε ακριβο ξενοδοχειο στο κεντρο των Αθηνων.
Η Σαμπινα εφτασε στο ραντεβου μας ακριβως στην ωρα της.
Ηταν μια θεα. Πανεμορφη μεσα στο στενο φορεμα της που αναδεικνυε τα σφριγηλα γυμναστηριακα οπισθια της.
Το μαλλι της πανεμορφο οτι ειχε βγει απο κομμωτηριο.
Το μακιγιαζ της ονειρικο ! Την εκανε ακομα πιο κουκλα απο οτι ειναι , τυφλα να χουν τα φιλτρα του ινσταγκραμ.
Αφου καθισαμε στο τραπεζι παραγγειλαμε ορεκτικα και αρχισαμε να μιλαμε.
Προκειται για μια πολυ εξυπνη κοπελα αν και δεν της φαινεται.
Δεν περασε πολυ ωρα ωσπου ηρθε και το κυριως πιατο.
Εγω επελεξα παπια Πεκινου καραμελωμενη γεμιστη με δαμασκηνα ενω η Σαμπινα μας προτιμησε ενα κλασσικο
Ελληνικο πιατο, μουσακα με μοσχοκαρυδο.
Δεν την αφησα να παραγγελει κοκα-κολα που ειναι το αγαπημενο της αφεψημα και πινει 3 λιτρα περιπου καθε βραδι κατα τη βαρδια της.
Της προτεινα ενα καλο λευκο κρασι που δοκιμασε, της αρεσε, το μπουκαλι εμεινε στο τραπεζι μετα απο το καταφατικο νευμα μου στον νεαρο σερβιτορο.

Φαγαμε μεχρι σκασμου μιας και η ποσοτητα του φαγητου ηταν αρκετη.
Εμενα τα δαμασκηνα μου δημιουργουν μεγαλες καυλες αλλα αυτη τη λεπτομερεια δεν την σκεφτηκα καθολου την ωρα
της παραγγελιας.
Τα "κακα"μαντατα ομως ηρθαν μετα το τριτο ποτηρι κρασι οπου τα ηθη χαλαρωσαν εκατερωθεν αλλα και απο τις
βασανιστικες καυλες που ειχα απο τα δαμασκηνα.
Η Σαμπινα ειχε ζαλιστει απο το κρασι, ειναι πιο ομορφη οταν πινει, της φευγει η ξινιλα και το υφακι απο το προσωπο.
Θα της προτεινα να κατεβασει κανα-δυο βοτκες στην αρχη της βαρδιας της για να ειναι πιο συμπαθης στο κοινο της στο σαλονι του οικου.

Τα χαμογελα και οι φιλοφρονησεις επεφταν βροχη. Την ειδα οτι γουσταρει... την ειχα.... ηθελε να γαμηθει μαζι μου σα γκομενα μου.
Σηκωθηκαμε και βγηκαμε στο μεγαλο μπαλκονι του ξενοδοχειου για να κανει ενα τσιγαρο.

Δεν προλαβε ομως να το αναψει, την τραβηξα με το χερι μου και την κολλησα στην αγκαλια μου.
Ανταλαξαμε ενα δυνατο γλωσσοφιλο διαρκειας 2-3 λεπτων.
Της ρουφουσα και μου ρουφουσε τη γλωσσα.
Φιλαει πολυ ωραια ,παθιαρικα, πορνιάρικα. Το φιλι της ειχε μεσα το αισθημα της γκομενας και την τεχνη της πορνης.
Με γουσταρε ηταν προφανες. Μαλλον με ηθελε απο καιρο αλλα δεν ειχε εκδηλωθει.
Αυτο το φιλι που της εδωσα την ξεκλειδωσε ολοκληρωτικα και εβγαλε καθε συναισθηματα της για εμενα στην επιφανεια.

-Σε θελω εδω και τωρα., μου ειπε το Σαμπινακι κοιτωντας με σχεδον με βουρκωμενα ματια απο το παθος.

Ημουνα σιγουρος οτι ποτες δεν ειχε ξανακοιταξει με αυτο το βλεμμα αλλο αντρα και να του λεει σε θελω.

Την τραβηξα απο το χερι και με γρηγορο βημα πηγμαε στις πολυτελης τουαλετες του ξενοδοχειου .
Νομιζω μπηκαμε στις γυναικειες, δεν ειμαι σιγουρος, οι καυλες και το ποτο δε με αφηναν να δω καλα... τα εβλεπα θολα.

Κλειδωσαμε την πορτα, την κολλησα στον τοιχο και αρχισαμε τα βαθια γλωσσοφιλα ενω τα χερια μου ηταν κολλημενα
στα κωλομερια της που τα θωπευαν συνεχως .
Αρχισαμε να ξεντυνομαστε.
Κατεβασα το παντελονι μου και η Σαμπινα εσκυψε στα γονατα.
Μου ρουφηξε με παθος το καυλι μου σε σημειο που μου τραβηξε ολο το σπερμα που ειχα μεσα μου.
Εχυσα πολυ πραμα μεσα στην καταπιονα της και η ατιμη δεν αφησε σταγονα τα ειπιε ολα.

-Δεν τα εχω ξαναπιει ποτε σε αλλο αντρα ειναι η πρωτη μου φορα. Ειπε με σιγανη φωνη μυξοπαρθενας .
Οι καυλες δεν επεφταν, τα δαμασκηνα που εφαγα ηταν πολλα.
Ανεβασα το φορεμα της Σαμπινας και τον εχωσα ακαποτα μεσα στο βρεγμενο μουνι της.
Ειχε χυσει απο τις καυλες της και το μουνι της εσταζε μουνοζουμο.
Τη γαμησα στα ορθια πιανοντας την απο τα ποδια ριχνωντας της καρφωτες πουτσιες μεσα στο μουνι της.

-Σκιστο μου σκιστο μου ! ΝΑΙ ΝΑΙ σε θελω σε θελω !! ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ . Φωναζε η Σαμπινα απο τις καυλες.
Της εριξα ενα δυνατο δευτερο χυσιμο μεσα στο μουνι και ποτισα τη μητρα της με μπολικο σπερμα.
Η Σαμπινα με κοιταξε στα ματια . Το βλεμμα της αναβλυζε ερωτα και παθος.

-Θα αναλαβεις τις ευθυνες σου αμα με αφησες εγκυο ? Μου ειπε με σιγανη ερωτιαρικη φωνη το Σαμπινακι.
Ειμαι σιγουρος οτι ηθελε να γκαστρωθει, αυτο ηταν το σχεδιο της απο την αρχη.
Ηθελε να με τυλιξει και να με παντρευει για να μη πηγαινω και γαμαω αλλες στα μπουρδελα.

Δεν την εδωσα απαντηση εκεινη τη στιγμη στο σημαντικο ερωτημα της.

Ε ρε τα δαμασκηνα τη ζημια μου ειχαν κανει. Η πουτσα σιδερο δεν ελεγε να πεσει, εγω ειχα καυλες και η Σαμπινα ηθελε ερωτες.
Την γυρισα απο την αλλη και την κολλησα με το στηθος στα πλακακια της τουαλετας .
Σαλιωσα το πουτσοκεφαλο μου και ανοιξα με τα χερια μου τα κωλομερια της Σαμπινας.
Κεντραρα την κωλοτρυπα της και εριξα ενα δυνατο καρφωμα μπαινοντας ολος μεσα της με τη μια μεχρι τελευταιο χιλιοστο.
Ζουσα ενα ονειρο , η κωλοτρυπα της Σαμπινας ηταν πολυ ζεστη και με αρκετη υγρασια.
Η πουτσα μου ειχε βρει τη φωλια της μεσα στο ζεστο και υγρο κωλαντερο της Σαμπινας.

Η Σαμπινα μετα το αρχικο σοκ της βιαιης εισοδου μεσα της ειχε κολλησει το μαγουλο της στο τοιχο ενω ειχε το στομα της ανοιχτο.
Ειναι τεραστιος, τον νιωθω ολο μεσα μου.

-Θα σκισω Σαμπιναρα μου με ακους !! θα σε σκισω.

-Κανε με οτι θες Οτι θες ! Σκισε με σκισε με !

Της γαμησα την κωλοτρυπα με δυνατες βαθιες πουτσιες , η πουτσα μου εμπαινε με ανεση ολη εξω και ξαναεμπαινε με καρφωμα
ξανα μεσα σοτν κωλο της . Η Σαμπινα ειχε βαλει τα κλαμματα απο τις καυλες ενω αρχισε να κατουριεται πανω της απο τον οργασμο που ηρθε.
Την εχυσα βαθια μεσα στο κωλαντερο της.
Οταν της τον εβγαλα επεσε στο πατωμα και εβγαζε αναστεναγμους.
Δεν της ειχε ξανασυμβει κατι τετοιο .
Της ειχα ξεκλειδωσει τα πιο κρυφα της συναισθηματα και την εφερα σε πρωκτο-αιδοιακο οργασμο, κατι που κανενας αλλος γκομενος της δεν ειχε καταφερει.

Πηρα χαρτι υγειας να σκουπισω το καυυλι μου απο τα χυσια της και εκπληκτος ειδα οτι ειχα γεμισει αιμα.
Την βοηθησα να σηκωθει και στο πατωμα ειχε αφησει μια μικρη λιμνη αιματος.
Της ειχα σκισει τον κωλο απο το γαμησι.
Της αρεσε ομως και δε μου ζητησε ποτε να σταματησω.
Την πηρα στην αγκαλια μου οπου συνεχισε να κλαει με λυγμους.
Ημουνα σιγουρος οτι μετα απο αυτον τον οργασμο που την εφερα δε θα με ξεπερνουσε ποτε.
Ηταν πλεον δικη μου την ειχα ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ψυχικα και σωματικα.

Καλεσα αθενοφορο και πηγμαε μαζι στα επειγοντα του Ευαγγελισμου.
Μια κοπελα γιατρινα την εξετασε και καταλαβε αμεσως τι ειχε συμβει.

Με κοιταξε στα ματια με θαυμασμο ενω το βλεμμα της επεσε και λιγο πανω στο παντελονι μου οπου το παπαρι μου ηταν ακομα σηκωμενο απο τα δαμασκηνα και εψαχναν την επομενη διαθεσιμη τρυπα.

ΕΙΜΑΙ Ο DMTRSXXX Ο ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΑΜΠΙΝΑ.

:hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::globeos-cigar::globeos-cigar::globeos-cigar::globeos-cigar::globeos-cigar:
στ αρχιδια μας.

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
942
Πόντοι
81
Η Σαμπινα Αλινα ήταν καλή περίπτωση οταν δούλευε μοντελοαλυσιδα την επαιρνα οταν είχε ρεπό ο υπερμουναρος Νταιανα

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.745
Πόντοι
2.886
Η Σαμπινα Αλινα ήταν καλή περίπτωση οταν δούλευε μοντελοαλυσιδα την επαιρνα οταν είχε ρεπό ο υπερμουναρος Νταιανα

Ακριβώς ! Όταν έλειπε η Νταϊάνα , η πανέμορφη, έπαιρνα στην μοντελοαλυσιδα στη Φυλής - Διδύμου, την Αλίνα= Σαμπίνα,
και μου έλεγε, λείπει η Νταϊάνα, γι' αυτό περνάς μαζί μου.

Όχι, της έλεγα, μου αρέσεις πολύ. Είχε ωραία σφιχτή κωλάρα, δεν είχε γίνει
λεπτεπίλεπτη που είναι σήμερα.
Έχει στενό και σχετικά ρηχό μουνί, της έκανα σπάτουλα, και μετά της σήκωνα τα πόδια
και της τον έχωνα όλο και έπιανα πάτο ! Την κα΄ρφωνα δυνατά και έχυνα ποτάμι.
Την είχα γαμήσει πολλές φορές και δεν τη χόρταινα, αλλά προηγούνταν η Νταίάνα
που ΄ήταν ΑΓΓΕΛΟΣ και καβλιάρα !

Τώρα η Σαμπίνα , πρώην Αλίνα , φυσικά, έχει βαρεθεί - κουραστεί , αλλά παραμένει καβλωμένη
και σεξουάλα.

Το διήγημα του Dmtrsxxx είναι ευχα΄ριστο, αλλά
φαίνεται ότι δεν είναι αληθινό, διότι δεν υπάρχει ούτε
σαν υπανοούμενο το κοκό, το άσπρο.
Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε !

:rockon:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.077
Πόντοι
3.846

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
857
Πόντοι
81
Εγω τα πιστευω ολα αφου ειναι ο μπραντ πιτ των μπουρδελων
να πω οτι ηταν καποιος αλλος οκ να τον λεγαμε παπατζη
Αλλα εστω και οτι το παραπανω στορι ειναι προιον μυθοπλασιας,
οι γκομενες παραμυθια θελουνε οποτε σιγουρα τα λεει καλα και εχει επιτυχια σε αυτο το κομματι δεν υπαρχει περιπτωση να μην αρεσει στα μουνια τετοιος παρλαπιπας
οπως και να εχει πειτε στον γκομενο της σαμπινας να κοιταξει στην ντουλαπα

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
23.187
Πόντοι
4.921

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
942
Πόντοι
81
Ακριβώς ! Όταν έλειπε η Νταϊάνα , η πανέμορφη, έπαιρνα στην μοντελοαλυσιδα στη Φυλής - Διδύμου, την Αλίνα= Σαμπίνα,
και μου έλεγε, λείπει η Νταϊάνα, γι' αυτό περνάς μαζί μου.

Όχι, της έλεγα, μου αρέσεις πολύ. Είχε ωραία σφιχτή κωλάρα, δεν είχε γίνει
λεπτεπίλεπτη που είναι σήμερα.
Έχει στενό και σχετικά ρηχό μουνί, της έκανα σπάτουλα, και μετά της σήκωνα τα πόδια
και της τον έχωνα όλο και έπιανα πάτο ! Την κα΄ρφωνα δυνατά και έχυνα ποτάμι.
Την είχα γαμήσει πολλές φορές και δεν τη χόρταινα, αλλά προηγούνταν η Νταίάνα
που ΄ήταν ΑΓΓΕΛΟΣ και καβλιάρα !

Τώρα η Σαμπίνα , πρώην Αλίνα , φυσικά, έχει βαρεθεί - κουραστεί , αλλά παραμένει καβλωμένη
και σεξουάλα.

Το διήγημα του Dmtrsxxx είναι ευχα΄ριστο, αλλά
φαίνεται ότι δεν είναι αληθινό, διότι δεν υπάρχει ούτε
σαν υπανοούμενο το κοκό, το άσπρο.
Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε !

Ρε μυστη Λαδακη έχει περασει καλυτερο μουνι στο 20αρικο από την Νταιανα στην ιστορία;

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
942
Πόντοι
81
Μπορεί για αυτό να σας φολιαζει τώρα, άμα πίνει κόκα κόλες που να βρει όρεξη για δουλειά

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.071
Πόντοι
4.415
Τη Σαμπινα την γνωριζω εδω και 3 χρονια απο τοτε που την ανακαλυψα σε ενα οικο ανοχης στην οδο Εξηκιου.
Ειναι ενα ομορφο μοντελο με πολυ καλο κορμι και καυλωτικο προσωπο. Εχει υφακι χειροτερο και απο ελλεηνιδας.
Εχω κανει δεκαδες φορες σεξ μαζι της. Στην αρχη ηταν πολυ καλη , με καυλωνε πολυ που νιαουριζε σα γατουλα στο κρεβατι ενω ηταν πολυ τρυφερη και δοτικη. Νομιζες οτι εισαι με τη γκομενα σου !!
Δυστυχως με την παροδο του χρονου η ποιοτητα των καταθεσεων επεφτε καθε φορα και περισσοτερο.
Εφτασε σε σημειο που εκοψε το 69 και απαγορεψε να ρουφαω το μουνι της το οποιο εσταζε ροζ μουνοζουμο απο την καυλα.
Τα στηθη της δεν ηθελε να τα αγγιζεις πλεον ενω κοπηκε και το νιαουρισμα.
Σε μια απο τις τελευταιες μου καταθεσεις στη Σαμπινα το ποτηρι ξεχειλισε, της εξεφρασα την απογοητευση μου μαζι της.

-Σαμπινα δεν το ευχαριστηθηκα το γαμησι μαζι σου. Με χανεις απο πελατη. Τελειωσαμε.

-Γιατι τι εγινε ρε Δημητρη ? Τι ειναι αυτα που λες. ??

-Τι παει να πει τι εγινε, βυζια δε με αφηνεις να φιλησω, μουνοχειλα για γλειψιμο δε δινεις, μουνοζουμα σου εχω να πιω δυο μηνες.

δε σε θελω αλλο, δεν εχω λογο να ερχομαι πια σε εσενα. Αμα σε ειχα γκομενα θα σου ζητουσα να χωρισουμε, δεν παει αλλο μαζι σου.

-Μπα τι μα λες !!!! Και τι ειμαι εγω να στα κανω ολα αυτα ? η γκομενα σου ?? και θες να τα κανω αυτα για 10 ευρω που παιρνω ?? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Παρε με μια ωρα προγραμμα αμα θες να γλειψεις και βλεπουμε για τιποτα παραπανω.

-Τα λεφτα ειναι το θεμα δηλαδη ?

-Οχι μονο αυτο, σε ατομα που ξερω κανω αλλο προγραμμα. Παρε μια ωρα και θα δεις.

Πηρα και εγω την βασιλισσα Σαμπινα μια ωρα σε ξενοδοχειο στα 120 ευρω για μια ωρα οπως μου ειπε.
Το ραντεβου μας δεν ειχε τιποτα να ζηλεψει απο τις καταθεσεις που εκανα μαζι της στο μπουρδελο οταν με αφηνε
να της γλειφω μουνι τουλαχιστον.... τωρα με αφησε να της γλειψω και τα βυζια ενω μου εδωσε και μερικα στοματοφιλα.
Πρωτη φορα τη φιλουσα στο στομα, εχει πολυ απαλα χειλη, καταπινα κατευθειαν οτι σαλιο κολλουσε στα χειλη μου.
Οι ρωγες της αρχισαν να πρηζονται με το πιπιλισμα ενω το μουνι της απο το πολυ καλο γλειψιμο που της εκανα
αρχισε και παλι να σταζει ροζ μουνοζουμο.
Στον πρωτο γυρο εφαγε δυνατο μουνογαμησι σε μπολικες στασεις . Την εβγαλα και λιγο και στο διαδρομο του ξενοδοχειου και την γαμησα εκει στα τεσσερα.
Ευτυχως δε μας πηρε κανεις χαμπαρι.
Στο δευτερο γυρο την εχυσα στο στομα με καποτα ενω με λιγο παρακαλι την επεισα να μου γλειψει τα κρεμαστα ζαρωμεμα αρχιδια μου.
Δεν ηθελε που το εκανε και δεν της αρεσε αλλα στα αρχιδια μου.
Ναι εκανε αυτα που ηθελα και με μεγαλυτερη διαρκεια αλλα και παλι ημουν ανικανοποιητος.
Εφυγα απο το ξενοδοχειο και μετα απο δυο ωρες πηγα και ξαναγαμησα μια φτηνη πορνη του 10ρικου ακαποτα.
Ηθελα το κατι παραπανω απο τη Σαμπινα , ηθελα να της παρω οτι πιο ιερό και προσωπικο εχει. Να μπω στο άβατο της.
Να μπω στο πολυ κλειστο κλαμπ αυτων που την εχουν ξεκωλιασει και οι μαρτυριες τους λενε οτι γαμιεται σα πουτανα απο κωλο και γουσταρει πολυ να της σκιζουν την κωλοτρυπιδα της.
Ωστοσο δεν ειναι θεμα χρηματων μονο, ειναι γνωστη δουλα του χρηματος η Σαμπινα μας αλλα για να της οργωσει καποιος
τον κωλο πρεπει να κινηθει διαφορετικα, δεν ειναι ευκολα τα πραγματα.
Συμβουλευτηκα ειδικους, εκανα φιλιες, πλησιασα δικους της ανθρωπους, ρωτησα, εμαθα.
Εβαλα ολα τα κομματια του παζλ κατω και τα ενωσα προσεχτικα.
Το αποτελεσμα κυριοι και κυριες μου ???
Καταφερα να της ξεκλειδωσω την πισω τρυπα της και να την βιασω δυνατα.
Της βιασα τοσο δυνατα την κωλοτρυπα οπου η εισαγωγη της στα επειγοντα του Ευαγγελισμου ηταν
αναγκαστικη. Επαθε μερικη ρηξη κωλοσφιγκτηρα μυ !!

Λεπτομερειες για το πως πετυχα αυτο τον αθλο που θα μεινει χαραγμενος στην ιστορια και στο μυαλο της Σαμπινας που θα με θυμαται σε ολη της ζωη, στα επομενα ποστ.......
αλλη λεμε...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.745
Πόντοι
2.886
Ρε μυστη Λαδακη έχει περασει καλυτερο μουνι στο 20αρικο από την Νταιανα στην ιστορία;

Από ευγένεια και γλυκύτητα όχι,
από σωματική ομορφιά υπήρξαν και άλλες πολύ εμφανίσιμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom