Verdeladose
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 37
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 2.410
Για Μπακνανά... 07/2025 η κριτικηεγω παντως δεν εχω δει καμια κριτικη για λορι ουτε στο ethereal spa ουτε οταν ηταν στο μπακνανα 47.Μηπως υπαρχουν σε αλλο site?
Για Μπακνανά... 07/2025 η κριτικηεγω παντως δεν εχω δει καμια κριτικη για λορι ουτε στο ethereal spa ουτε οταν ηταν στο μπακνανα 47.Μηπως υπαρχουν σε αλλο site?
Απλά αντί για Λόρι είχα γράψει Τόριεγω παντως δεν εχω δει καμια κριτικη για λορι ουτε στο ethereal spa ουτε οταν ηταν στο μπακνανα 47.Μηπως υπαρχουν σε αλλο site?
Την είδα σχετικά Κοντούλη με καμπύλες μελαχρινή ωραίο γλυκό πρόσωπο και κωλαρα . Μαυρισμένη με τα καίνε. Δεν.περναει απαρατήρητη καθόλου. Ηλικία περίπου 28 την εκοψακαλησπερα μια λουιζα κωλαρου στο ethereal spa καινουρια εχει κανεις γνωμη ?
μιλαμε για κολαρα οχι αστεια μαγκες μου...
Όχι δεν χρειάζεται ραντεβού. Απλά για να πας πρέπει πρώτα να τους πάρεις τηλ να σου πούνε ακριβή διεύθυνσητο κατάστημα δέχεται μόνο με ραντεβού? γιατι δεν βρισκω πουθενα διευθυνση?
φιλαρακι ποσο παει το μαλλι με πρωκτικο?? Επισης λενε καπου το προγραμμα η ολες κανουν τα ιδια?Η Ρωσίδα Σοφία έχει κάνει φοβερό μαύρισμα. Φαίνονται καθαρά τα tan lines από το Στρονγκ και το μπικίνι σουτιέν . Εξαιρετικά καυλωτιλκη εικόνα σε συνδιασμό με τις τεράστιες μυτερές ρώγες. Επιπλέον αδυνάτισε πολύ το κορίτσι.
Δεν άντεξα και το Σάββατο της τον έβαλα και στον κώλο. Αμασητη όπως πάντα.
Τελείωσα στο στόμα της στο τέλος. Φουλ κατάποση τα ήπιε όλα. Δεν υπάρχει νομιζω άλλη τόσο χαρντκορ στην πιάτσα
ΚαλησπέραΗ Ρωσίδα Σοφία έχει κάνει φοβερό μαύρισμα. Φαίνονται καθαρά τα tan lines από το Στρινγκ και το μπικίνι σουτιέν . Εξαιρετικά καυλωτιλκη εικόνα σε συνδιασμό με τις τεράστιες μυτερές ρώγες. Επιπλέον αδυνάτισε πολύ το κορίτσι.
Δεν άντεξα και το Σάββατο της τον έβαλα και στον κώλο. Αμασητη όπως πάντα.
Τελείωσα στο στόμα της στο τέλος. Φουλ κατάποση τα ήπιε όλα. Δεν υπάρχει νομιζω άλλη τόσο χαρντκορ στην πιάτσα
Ναι οι φωτογραφίες είναι αξιόπιστες. Το μισάωρο κοστίζει 60 ευρώ αλλά ο κωλος χρεώνεται εξτραΚαλησπέρα
Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν, είναι αξιόπιστες;
Το μισάωρο είναι στα 60 € ;
ποιο ειναι το πιστολι του μαγαζιου η κορυφη?Όχι δεν χρειάζεται ραντεβού. Απλά για να πας πρέπει πρώτα να τους πάρεις τηλ να σου πούνε ακριβή διεύθυνση
Το έχω γράψει 100 φορές η Σοφίαποιο ειναι το πιστολι του μαγαζιου η κορυφη?
Nαι αλλα δεν εργαζεται αυτην την εβδομαδα νομιζωΤο έχω γράψει 100 φορές η Σοφία
Σε πρόγραμμα του μαγαζιού σε άλλο σάιτ φαίνεται κανονικά.Nαι αλλα δεν εργαζεται αυτην την εβδομαδα νομιζω