- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 498
- Like
- 43.287
- Πόντοι
- 45.097
Πολύ θέλω να πάω να βαρεσω τις καμπάνες εκεί και τα σημαντραΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σπουδαία νέα!!!!!!!!!!!!! Να ηχήσουν οι καμπάνες!!!!!!!
Πολύ θέλω να πάω να βαρεσω τις καμπάνες εκεί και τα σημαντραΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σπουδαία νέα!!!!!!!!!!!!! Να ηχήσουν οι καμπάνες!!!!!!!
ολα καλα μουρο μουυυυυυυυυυυυΣήμερα το ρόστερ ήταν Σοφία η μικρή αδύνατη Ταλια και η ξανθιά Βραζιλιάνα Βιβή. Ωραία γυναίκα με καμπύλες και όμορφη για τα γούστα μου η Βιβή. Μπήκε στα υπόψιν. Πέρασα με Σοφία τα γνωστά φουλ τα πάντα με όρεξη.

Εγώ δεν πέρασα καθόλου καλά μαζί της πολύ τυπική και κοιτάει να φάει πολλή ώρα με το μασάζ στα υπόλοιπα για μένα πολύ ντεκαβλέ φάση! Εννοείται ότι δεν θα την ξανα έπαιρνα!Έχει δοκιμάσει κανείς Αγάπη?
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθειαΕγώ δεν πέρασα καθόλου καλά μαζί της πολύ τυπική και κοιτάει να φάει πολλή ώρα με το μασάζ στα υπόλοιπα για μένα πολύ ντεκαβλέ φάση! Εννοείται ότι δεν θα την ξανα έπαιρνα!
Δουλεύει φίλε κανονικά και το τηλ λειτουργεί. Μάλλον είχαν κάποιο θέμα με το τηλ το πρωιΔουλεύει ακόμα ή έκλεισε ;
Το τηλ έχει φραγή.
Θα μας πεις πρόγραμμα που πήρες ??? Κόστος και υπηρεσίες ?Περασμα με Τζουλια, Βραζιλιανα με ενισχυμενο στηθος με πολυ καλη αφη (εκαναν πολυ καλη δουλεια) . Πολυ αισθαντικη γυναικα. Αν της φερθεις ηρεμα και ευγενικα , βγαζει την γυναικαρα Μπραζιλ που εχει μεσα της . Εξαιρετικα θερμη και περιποιητικη, φροντιζει τον Αντρα και γουσταρει να περασει καλα και η ιδια (μεγαλο προσον οσες εχουν αυτο το χαρακτηριστικο) και μασαζακι απο τα καλυτερα που εχω κανει στα λαδοτριβεια...(σημειωση am not a pro-motor-ass)
Προγραμμα μιας ωρας -100Περασμα με Τζουλια, Βραζιλιανα με ενισχυμενο στηθος με πολυ καλη αφη (εκαναν πολυ καλη δουλεια) . Πολυ αισθαντικη γυναικα. Αν της φερθεις ηρεμα και ευγενικα , βγαζει την γυναικαρα Μπραζιλ που εχει μεσα της . Εξαιρετικα θερμη και περιποιητικη, φροντιζει τον Αντρα και γουσταρει να περασει καλα και η ιδια (μεγαλο προσον οσες εχουν αυτο το χαρακτηριστικο) και μασαζακι απο τα καλυτερα που εχω κανει στα λαδοτριβεια...(σημειωση am not a pro-motor-ass)
Ναι ανοιχτά είναιΚαλησπέρα & Καλό μήνα,
Είναι ανοιχτό το εν λόγω κατάστημα;
γιατί να μην είναι???? πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσε κανείς???Καλησπέρα & Καλό μήνα,
Είναι ανοιχτό το εν λόγω κατάστημα;
Σάββατο ναι Κυριακή όχι. Υπάρχει και site με πρόγραμμα γιατί είναι τόσο δύσκολο να το βρείτε?Ειχα καλέσει ναι , αλλα τα χαν κατεβασμένα τα τηλέφωνα
Τωρα αμα λετε ανοιχτό, παω πάσο.
Σκ δουλεύει? Ξέρετε?