Νέα

Escorts, γραφεία Ξενοδοχεία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα MBOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 411
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Μηνύματα
281
Κριτικές
11
Like
600
Πόντοι
881
Είπα να γράψω την παπάρια της Κυριακής. Αλλά είναι κάτι που όντως έχω απορία και εξηγούμε. Σε μια εποχή που Θεσσαλονίκη Αθήνα οι τιμές ξενοδοχείων από 3 αστέρια και άνω ιδιαίτερα σε κεντρικά σημεία είναι στο θεό όσο και η ζήτηση για δωμάτια πως γίνεται ιδιαίτερα τα γράφεια να κλείνουν τόσα δωμάτια για τις κοπέλες επί μονίμου βάσεως;

Πάμε σε λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι τα " μεγάλα" γραφεία είναι απλά επιχειρήσεις, δεν πιστεύω ότι "εξαναγκάζουν" καμμία κοπέλα και δεν νομίζω ότι το έχουν και ανάγκη. Ως οργανωμένες επιχειρήσεις έχουν και τις άκρες τους, πληρώνουν καλά, θέλουν να κάνουν την δουλειά τους. Έχουν άρα σχέσεις με εταιρεία διανομής (;) μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι λάθος και να είναι η οπτική που με βολεύει να πιστεύω ως πελατη.

Πάμε όμως στην ερώτηση ξανά. Γιατί ένα ξενοδοχείο που έχει σίγουρα ζήτηση να έχει παρτίδες με τέτοιες δουλειές; Τι πιστεύετε; Επίσης καθαρίστριες κλπ προφανώς ξέρουν και τι παίζουν άλλωστε εξασφαλίζουν και δεκάδες πετσέτες ενώ βλέπουν κόσμο ανέβα κατέβα. Παίρνουν εξτραδακια; (Άμα είναι καλά τα έξτρα εγώ το σκέφτομαι για δουλειά πάντως να παίρνω και κανένα μάτι τώρα που έχω αφραγκιες)

Επαναλαμβάνω το θέμα δεν είναι σοβαρό αλλά καφενείου. Ακούω απόψεις σοφών.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom