artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Δεν είμαι για σχέσεις εγώ. Μπουρδέλα και ξερό ψωμί.
Έχεις δοκιμάσει κ σχέση με τσατσά οπότε φίλε σου βγάζω το καπέλο
Δεν είμαι για σχέσεις εγώ. Μπουρδέλα και ξερό ψωμί.
ρε ΣΥ ΤΑΚΜΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ που περιγραφεις ΑΝ ειναι αληθεια και δεν κανεις πλακα με προβληματιζουν ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ
γιατι θελεις να τα μοιραστεις μαζι μας??????????????
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΗΔΕΙΑ ΤΙ πιστευεις οτι θα προκαλεσουν????????????
αηδια ... με γιωτα κ χωρις εψιλον!!
αν τελικα σου βγαζει κατι τετοιο απλα μη μπαινεις εδω
κ εγω αηδιαζω απ τους γκευ αλλα δεν μπαινω στα θρεντ τους να κατακρινω
τυπε τα βιντεακια του τακμαν στο youtube εχουν γραψει ιστορια...μεχρι και στη τηλεοραση παιχτηκαν...ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις
θα βοηθουσε πολυ τονημα αν εδινες μια περιγραφη του εαυτου σου
εισαι ετσι οπως σε φανταζομαι?
30 χρονων +-
υψος 1,75-1,80
ψιλολιγνος 65-70 κιλα
λεπτες κ απαλες παλαμες κ μακρια δακτυλα
ιδρωμενες συνηθως παλαμες
μακροστενο ωοειδες προσωπο
μαλλι πυκνο κ κοντοκουρεμενο 2 ποντους
γυαλια με μεταλλικο λεπτο σκλετο
δεν ενδιαφερεσαι κ πολυ για το ντυσιμο σου
ευχαριστω εκ των προτερων
Ο μεγαλυτερος ανωμαλος ειναι αυτος που παριστανει τον ηθικολογο. Ειμαστε ολοι πηχτρα μες την διαστροφη και τα ακατανομαστα παθη.
Μας αρεσει να κατακρινουμε τους αλλους επειδη αυτο μας ανυψωνει.Ο Τακμαν δεν βλαπτει κανεναν ,ειναι ενα αγνο παιδι που ψαχνει
λιγη στοργη.
ωπα τιςτυπε τα βιντεακια του τακμαν στο youtube εχουν γραψει ιστορια...μεχρι και στη τηλεοραση παιχτηκαν...
Τυπε μπορει να εχει πολυ παθιαρικη φωνη και να λεει προστυχολογα ο παπαγαλος και να μην μπορεσεις να κρατηθειςκαι όταν μιλάει ο παπαγάλος
εγω καβλώνω τον παιζω και χυνω ασταμάτητα!!!!
τυπε δεν θυμαμαι τους τιτλους...παντως ηταν ενα που ετρεχε στα λιβαδια και ενα που τραγουδουσε με τον φιλο του την αρκουδα αν δεν κανω λαθος...ωπα τις
παιζει κανα λινκ να δουμε?
γιατι εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα
Eίναι δικαίωμα του καθενός η σεξουαλική του ταυτότητα να εκδηλώνεται όπως αυτός θέλει (γυναικες,αντρες,και τα δυο,τρανς,κ.λ.π)
αλλα ειμαι 30 και με αρεσουν οι 70+ και καβλώνω με βραχιόλια που φοράνε
ΤΕΤΟΙΑ αρρωστημενα βίτσια δεν θα πρεπει να τα ενθαρύνουμε γιατί ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ γεννηθουν και αλλες τετοιες
περίεργες συμπεριφορές
συμπερασματικα
Δέχομαι ολες τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός δεν ειμαι ηθικολόγος
αλλα διαφορες ηλικίας 50 χρονων με συγχρονως περίεργα βίτσια δεν πρεπει να τα χειροκροτούμε
γιατι αυριο θα βγεί και αλλος ΑΚΑΚΟΣ και θα σου πει ειμαι ερωτευμενος με μία γάτα και ένα παπαγάλο και όταν μιλάει ο παπαγάλος
Τι σχεση εχει ο speciesism με τις λογοτεχνικες περιπετειες του Τακμαν.Τα γραφει αυτα για να κανει χαβαλε (αν μπορεις αποδειξε μου τοEίναι δικαίωμα του καθενός η σεξουαλική του ταυτότητα να εκδηλώνεται όπως αυτός θέλει (γυναικες,αντρες,και τα δυο,τρανς,κ.λ.π)
ΤΕΤΟΙΑ αρρωστημενα βίτσια δεν θα πρεπει να τα ενθαρύνουμε γιατί ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ γεννηθουν και αλλες τετοιες
περίεργες συμπεριφορές
συμπερασματικα
αλλα διαφορες ηλικίας 50 χρονων με συγχρονως περίεργα βίτσια δεν πρεπει να τα χειροκροτούμε
γιατι αυριο θα βγεί και αλλος ΑΚΑΚΟΣ και θα σου πει ειμαι ερωτευμενος με μία γάτα και ένα παπαγάλο και όταν μιλάει ο παπαγάλος
Αν ειναι θα σε παρω τηλεφωνο να βρεθουμε τη δευτερα 25 .Εγω φευγω τριτη 26 θα χαρω πολυ να σε δω.Αν ειναι βρισκομαστε στα πηδηχτήρια οπως την αλλη φοραΣτις 15/06/2015 ξεκινάω δουλειά στο Titchfield.
Από 24/05/2015 έως 10/06/2015 θα έρθω Ελλάδα να το γιορτάσω.
Στην μπουρδελότσαρκα της 17ης Απριλίου, συνέβησαν τα εξής κουλά:
1) Η τσατσά που εργαζόταν στο στούντιο της οδού Σερβίων 26 έβαλε το σκύλο της να με κυνηγήσει, επειδή της είπα "Πάω να δω και τα υπόλοιπα ιδύματα της περιοχής".
2) Μια 70άχρονη Ελλεηνίδα τσατσά που φορούσε φούστα και τρικ-τρικ και εργαζόταν σε ένα μπουρδελάκι επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, μου είπε "Δηλαδή θες να μπω μέσα στο δωμάτιο και να σε βλέπω να γαμάς". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τόνος της ήταν υπερβολικά νευρικός.
3) Μια 70άχρονη Βουλγάρα τσατσά που εργαζόταν σε ένα σπιτάκι στην οδό Ιάσωνος και φορούσε παντελόνι και τρικ-τρικ, μου είπε "Την άλλη φορά να φέρεις τη μάνα σου εδώ μέσα".
*Αξίζει να σημειωθεί ότι το 85% των πελατών του Μεταξουργείου είναι Πακιστανοί*
Έτσι λοιπόν, κατέληξα στο στούντιο της οδού Κασσάνδρας 4Α και έκανα πεπονοτρυπητή με μια πουτάνα από το Αγρίνιο.
Επειδή η ιστορία αυτή είναι "ξερά ξυνά σταφύλια", δεν γράφω αναλυτική κριτική.
Από Δευτέρα θα σας έχω φρέσκες ιστορίες.
Αν δεν σου αρεσει μην το διαβαζεις,αυτο γουσταρει και αυτο κανει.Και δεν ενοχλει κανεναν.Τιμη του και καμαρι του που γουσταρει γριές.Eίναι δικαίωμα του καθενός η σεξουαλική του ταυτότητα να εκδηλώνεται όπως αυτός θέλει (γυναικες,αντρες,και τα δυο,τρανς,κ.λ.π)
περίεργες συμπεριφορές
συμπερασματικα
Εγώ λέω να το κανονίσουμε μεσημεριανή ώρα (γύρω στις 13:00-14:00). Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε και να κάνουμε χαβαλέ.Αν ειναι θα σε παρω τηλεφωνο να βρεθουμε τη δευτερα 25 .Εγω φευγω τριτη 26 θα χαρω πολυ να σε δω.Αν ειναι βρισκομαστε στα πηδηχτήρια οπως την αλλη φορα
Εγω δεν θελω τσατσά καλα την ωρα θα τη βρουμε.Απλος τα παιδια μαζευονται μετα της 8 το βραδυ.Εγώ λέω να το κανονίσουμε μεσημεριανή ώρα (γύρω στις 13:00-14:00). Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε και να κάνουμε χαβαλέ.
*Μετά τις 19:00 είναι σχεδόν απίθανο να βρεις τσατσά να σου κάτσει*
Αύριο 20:35 θα είμαι Αθήνα. Στείλε μήνυμα την ώρα και το σημείο που θες να βρεθούμε τη Δευτέρα (γιατί αν με πάρεις, ενδέχεται να μην μπορώ να μιλήσω).Εγω δεν θελω τσατσά καλα την ωρα θα τη βρουμε.Απλος τα παιδια μαζευονται μετα της 8 το βραδυ.
Αύριο 20:35 θα είμαι Αθήνα. Στείλε μήνυμα την ώρα και το σημείο που θες να βρεθούμε τη Δευτέρα (γιατί αν με πάρεις, ενδέχεται να μην μπορώ να μιλήσω).
It is not necessary my parents to know about my friends from bourdela.com (generation gap).τοσο αυστηρα ειναι τα πραγματα τυπε ?