Νέα

Επίσκεψη στη Βουδαπέστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PLOUTOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Undertaker 1989

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2025
Like
531
Πόντοι
81
Βουδαπέστη είχα πάει προπερσι με το σχολείο.Ολοι οι μαθητές χαζεψαν με τις γυναίκες και εγώ μαζί τους.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.811
Πόντοι
206
Πήγα πέρυσι Ουγγαρία Βουδαπέστη .. η πόλη έχει μουναρες , όσοι λένε το αντίθετο να πάνε σε οφθαλμίατρο να τους γράψει γυαλιά για τη μυωπία με 4 βαθμούς τουλάχιστον

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Πήγα πέρυσι Ουγγαρία Βουδαπέστη .. η πόλη έχει μουναρες , όσοι λένε το αντίθετο να πάνε σε οφθαλμίατρο να τους γράψει γυαλιά για τη μυωπία με 4 βαθμούς τουλάχιστον
Μουναρες έχει, φτηνό γαμήσι δεν έχει.
Οπότε με το μάτι μένεις.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.811
Πόντοι
206
Μουναρες έχει, φτηνό γαμήσι δεν έχει.
Οπότε με το μάτι μένεις.

Μου την έπεσε ένα βυζιτακι στο κέντρο της πεστης κ μερα μεσημέρι … αλλά είχα πάει με γυναίκα κ δε γαμησα την Ουγγαρέζα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96
Ωραίες αλλά πολύ κρύες οι Ουγγαρεζες ειδικά στις μεγάλες πόλεις της Ουγγαρίας. Μόνο για τσόντες είναι. Δύσκολες με τους άνδρες. Κοιτάνε κυρίως τους Ούγγρους βέβαια λόγω γλώσσας και πατριωτισμού και είναι λογικό.
Στους ξένους δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία εκτός αν αυτές δουλεύουν στον τουρισμό ή σε πολυεθνικές και τους αρέσει η επαφή με ξένους και εννοείται ότι γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα.
Δίνουν μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση των ανδρών, ακόμη κι αν αυτές δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Από την άλλη αν έχετε το κασέρι και φαίνεται αυτό στην εμφάνιση σας και στο προφίλ σας στο τιντερ μπορεί να σας κάτσει και η Μις Ουγγαρία.

Στις σεξουπηρεσιες είναι σχετικά ακριβές

Angelus

Μέγας
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
648
Πόντοι
4.505
Ίσως επισκεφτώ με παρέα την Βουδαπέστη προς τα μέσα Οκτωβρίου, υπάρχει καμία καλή πρόταση για έσκορτ ή αξίζει να κοιτάξεις λίγο στις πιάτσες;

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.670
Πόντοι
206
Ίσως επισκεφτώ με παρέα την Βουδαπέστη προς τα μέσα Οκτωβρίου, υπάρχει καμία καλή πρόταση για έσκορτ ή αξίζει να κοιτάξεις λίγο στις πιάτσες;
Δες εδώ φίλε, έχει πολλά και διάφορα και με κριτικές

Angelus

Μέγας
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
648
Πόντοι
4.505
Ναι, το έχω δει κι έχω βάλει στο μάτι καποια αλλά το ό,τι δεν εχει τιμές με ανησυχεί.
Τι βαλάντια παίζουν στα incall-outcall, ξέρεις;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96
Ναι, το έχω δει κι έχω βάλει στο μάτι καποια αλλά το ό,τι δεν εχει τιμές με ανησυχεί.
Τι βαλάντια παίζουν στα incall-outcall, ξέρεις;
Έκανες εγγραφή; Νομίζω βγάζει τιμές; Αλλιώς στείλε στα γουατσαπ τους κ ρώτα.

Angelus

Μέγας
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
648
Πόντοι
4.505
Δεν τις εμφανίζει ούτε σε εγγεγραμμένα μέλη τελικά. Πρέπει να στείλεις μήνυμα στην κάθε μία.
Ναι, το είδα, έχω στειλει ήδη σε κάποιες κι έχω πάρει απαντήσεις, άλλες δεν τα εχουν δει ακόμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom