Νέα

Επαγγελματίες & BDSM : Συνέντευξη Απο Την Αφέντρα Βαρβάρα Του Studio Orhidea !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Επαγγελματίες &BDSM : /p/bdsm_14.html

Επαγγελματίες & BDSM : Συνέντευξη Απο Την Αφέντρα Βαρβάρα Του Studio Orhidea !
/2012/12/bdsm-studio-orhidea.html





Οι Επαγγελματίες καθοδηγούν τις Εξελίξεις στο χώρο της Γυναικείας Κυριαρχίας και ουσιαστικά , με τις δικές τους πρωτοβουλίες , βοηθούν στο να γίνει και το λεγόμενο Αυταρχικό / Φετιχιστικό Πρόγραμμα , μέρος της σεξουαλικής ζωής των Ελλήνων , απαλλαγμένο απο ταμπού και προκαταλήψεις

Οι γνώμες και απόψεις των Επαγγελματιών Dominatrixes είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες για τον κάθε άντρα υποτακτικής ψυχολογίας και οι συνεντεύξεις τους , μας δίνουν και την δική τους οπτική για τα kinky παιχνίδια .

Αυτή την φορά , το Kinky Fantasies On Line , φιλοξενεί την Αφέντρα Βαρβάρα σε μια αποκαλυπτική της συνέντευξη !

Η Αφέντρα Βαρβάρα , είναι μια σέξυ εντυπωσιακή Γυναίκα που εργάζεται στο Studio Orhidea  και ειδικεύεται σε προγράμματα Αυταρχικά για τους υποτακτικούς  πελάτες !

Είναι μια σέξυ , εντυπωσιακή , επιβλητική Γυναίκα που σίγουρα κάθε υποτακτικός θα ήθελε να υποταχτεί κάτω από τα ψηλοτάκουνα γοβάκια της και να δεχτεί την κυριαρχία της.

Ευχαριστώντας το Studio Orhidea για την διαμεσολάβηση αλλά και την Αφέντρα Βαρβάρα για τον πολύτιμο χρόνο της , προχωράμε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση της εντυπωσιακής αυτής Δυναμικής Αφέντρας !




ΕΡΩΤΗΣΗ :
Σας ευχαριστούμε αρχικά , για τον χρόνο που διαθέτετε στους αναγνώστες του Kinky Fantasies on Line !

Είναι σίγουρο ότι από μια τόσο έμπειρη και γοητευτική Γυναίκα σας εσάς , έχουμε να μάθουμε πολλά σχετικά με την Γυναικεία Κυριαρχία και το BDSM που τόσο αγαπάμε !

Θα ήθελα να μου πείτε την πρώτη σας επαφή με το Φετιχιστική Αυταρχικό Πρόγραμμα . Πότε έγινε ; Ήταν στα πλαίσια της προσωπικής σας ζωής ή της επαγγελματικής σας ζωής ; Πως σας είχε φανεί ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Πάντα είχα την τάση να είμαι ο αρχηγός, από το σχολείο ακόμα, πολύ ανταγωνιστική και δραστήρια. Η πρώτη εμπειρία των παιχνιδιών κυριαρχίας ήρθε, όταν ήμουν περίπου 27, μέσω της δουλειάς. Ξετρελάθηκα, επειδή το συγκεκριμένο είδος του σεξ έβγαζε από μέσα μου πολλά συναισθήματα, που στις άλλες περιπτώσεις δεν έχουν διέξοδο – επιτελούς μπορουσα να κουμαντάρω τους αντρες χωρις δισταγμούς και ντροπές, να εχω τον απολυτο ελεγχο των καταστασεων και να μην εχω καμια αναγκη να απολογούμαι για τιποτα.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Στην προσωπική σας ζωή , είστε Κυριαρχική και Αυταρχική η Γατούλα ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Είμαι πολύ δυναμική, μου αρέσει να επιβάλλω τους δικούς μου κανόνες.





ΕΡΩΤΗΣΗ :
Από τα Φετίχ που υπάρχουν ( Foot Worship , Humiliation, Spanking ,Smothering , Ass Worship , Dildo training , Slut Training , Water Sports) ποιά είναι αυτά που σας αρέσει περισσότερο να παίζετε με τους υποτακτικούς πελάτες σας ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Το πιο συχνό φετιχ, που κανω ειναι να βάζω τους άτακτους στη θέση τους... Ο, τι έχει να κάνει με ταπείνωση. Δεν διστάζω να ρίξω μερικές καλές σφαλιάρες σε κακούς μαθητές μου! 
Εξαρτάται απο την διάθεσή μου, αλλα οταν εχω ιδιαίτερα κεφια, οι δονητές παιρνουν φωτια!

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Ποιό είναι το πιο ακραίο παιχνίδι / φετίχ που σας έχουν ζητήσει; Κάτι που να αρνηθήκατε να κάνετε ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Ένας από τους πελάτες , μου ζήτησε να τον σπάσω στο ξύλο, κυριολεκτικά. Όμως, τη στιγμή, που είδα το αίμα να κυλάει, το σταμάτησα παρά το γεγονός, ότι εκείνος με παρακαλούσε επίμονα να συνεχίσω.
Σε μια άλλη περίπτωση κάποιος μου ζήτησε να του δέσω τα μπαλάκια με σύρμα και να τον κλοτσάω με δύναμη στο επίμαχο σημείο. 
Μια φορα εβαλα τον πελατη να κανει αγριο στοματικό στο στραπ-ον, που φορουσα.




ΕΡΩΤΗΣΗ :
Είχατε ποτέ υποτακτικό / σκλάβο στην προσωπική σας ζωή ; Θα θέλατε να έχετε και να σας υπηρετούν σαν Βασίλισσα ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Ναι, είχα! Για κάποιο λόγο ήταν όλοι τους νεαροί άντρες. Φυσικά και θα ήθελα να είμαι μια Βασίλισσα, ευχαριστιέμαι πάρα πολύ, όταν οι άντρες με λατρεύουν και να με υπηρετούν πιστά.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Γιατί πιστεύετε ότι οι άντρες θέλουν να υποτάσσονται σε Αφέντρες; Ποιά είναι η γνώμη σας για τους ίδιους και τις επιθυμίες τους ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Πιστεύω, ότι επιτρέπει στους άντρες να προβάλουν έναν τέτοιο εαυτό, που στην πραγματική τους ζωή δεν έχει ευκαιρία να φανεί, να ανοιχτούν χωρίς φόβο της κατάκρισης ή της απόρριψης.
Τους συμπαθώ και εφόσον οι επιθυμίες τους δεν βλάπτουν κανέναν, για μένα είναι εντάξει και φυσιολογικές.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Είστε στο τραίνο / λεωφορείο και διαπιστώνετε ότι κάποιος άντρας γοητευτικός έχει καρφώσει το βλέμμα του στα πόδια σας θαυμάζοντας ! Πώς αντιδράτε ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
(πονηρό γέλιο)
Θα άλλαζα τη θέση των ποδιών μου... θα έβαζα το ένα πόδι στο άλλο, αργά και με έμφαση.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Πως αισθάνεστε όταν ένας υποτακτικός , έχει ζητήσει να παραδώσει σε εσάς τον «αντρισμό» του και να του κάνετε σέξ με στραπον ;
Αισθάνεστε δύναμη ,εξουσία ; Θέλετε να τον εξευτελίσετε ; Να τον υποτάξετε ; Μιλήστε μας για τα συναισθήματα που βγάζετε σε τέτοιου είδους session

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Νιώθω, ότι εκείνη τη στιγμή είναι όλος δικός μου, το σώμα και η ψυχή του μου ανήκουν. Τυχαίνει καμιά φορά να μου ζητάνε να μην είμαι τόσο αυστηρή, όμως, όταν ξεκινάει το παιχνίδι, εγώ αποφασίζω, πως και με ποιο τροπο θα συνεχιστεί, και αυτό με ενθουσιάζει απίστευτα.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Ποιός είναι το πιο δημοφιλές φετίχ που σας ζητάνε περισσότερο και λένε ότι το κάνετε καλύτερα ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Αυτο, που ζητανε σχεδον ολοι πελατες – η ποδολαγνεια. Στη δευτερη θεση – παιχνιδια με στραπ-ον και με τους δονητες γενικα.



ΕΡΩΤΗΣΗ :
Κλείστε την συνέντευξη όπως εσείς επιθυμείτε ! Μιλήστε μας για τα όνειρά σας , τις σκέψεις ή  τις ιδέες σας , πείτε ότι επιθυμείτε !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Θα ήθελα να πω χρόνια πολλά σε όλους για τις γιορτές που έρχονται. Να περάσουν καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, και να μην διστάσουν να κάνουν το κάθε όνειρο τους (σεξουαλικό και μη) πραγματικότητα.


Kinky Admin :

Ευχαριστούμε την Αφέντρα Βαρβάρα και τους υπέυθυνους του  Studio Orhidea για τον χρόνο που διέθεσαν στους αναγνώστες του Kinky Fantasies On Line !

Οι απόψεις και οι σκέψεις των επαγγελματιών του χώρου είναι πάντα ενδιαφέρουσες για όλους μας και φυσικα προάγουν την Γυναικεία Κυριαρχία και το BDSM στην Ελλάδα .

Μην παραλείψετε , εκτός απο τον όμορφο , καθαρό  και πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο ,  να επισκευτείτε και την ιστοσελίδα του Studio Orhidea όπου θα μπορέσετε να βρείτε πληροφορίες για τις κοπέλες  ,τα προγράμματά τους και φυσικά τις μέρες που εργάζεται η κάθε μια.

Επίσης , μην ξεχάσετε τον χρυσό κανόνα των Αυταρχικών Προγραμμάτων !

Οι Επαγγελματίες Αφέντρες δεν είναι μάγοι να καταλάβουν απο μόνες τους τι θέλουμε!

Πείτε ανοικτά τις επιθυμίες σας , χωρίς ντροπές και δείξτε καλή διάθεση ! Να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ένα αξέχαστο session !

Web site :

και  φυσικά την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Facebook :


Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα :

Αγοραίος Έρωτας & Αυταρχικά / Φετιχιστικά Προγράμματα : Η Εξέλιξη Μέχρι Σήμερα!

Οδοιπορικό Στα Μονοπάτια Του Πληρωμένου Έρωτα 1ο : Αθώα Εποχή !

Οδοιπορικό Στα Μονοπάτια Του Πληρωμένου Έρωτα 2ο : Η Κάθοδος Του Ξανθού Γένους

Οδοιπορικό Στα Μονοπάτια Του Πληρωμένου Έρωτα 3ο : Μια Νέα Εποχή !

Πλήρης Οδηγός Φετίχ / Kinky Πρακτικών !
/p/bdsm.html
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Τι αφέντρα ρε τύπε! :huh:
Ένα μπάζο για απόσυρση είναι, που ίσως συνεχίζει επειδή άλλαξαν τα όρια συνταξιοδότησης ! :grin:
Την έβλεπες στο σαλονάρισμα και "έκοβες λάσπη" ! :badair:
 

Επισκέπτης
Αν αυτή η μπουχέσα είναι αφέντρα, όπως εσύ λες, τότε εγώ είμαι ο Τζέγκινς Χαν!!!
Και για να μην παρεξηγηθώ, την συγκεκριμένη την είχα καταγαμήσει - το 2004 στη Φυλής (στο 59, στο 65, στο 67, στο 71 όροφος αντίστοιχα με 30Ε, 20Ε, 25Ε και 20Ε), αλλά και το 2005 & 2006 στο Κολωνού 32Β & 30Α με 20Ε στο Μεταξουργείο - άπειρες φορές!
Βέβαια τότε ήταν τουλάχιστον 30 κιλά ελαφρύτερη, με σώμα γυμνασμένο αλλά και ελαστικό ταυτόχρονα, και ειδικά κώλο και πόδια άπαιχτα!
Το φετεινό καλοκαίρι, μέσα Ιουλίου, που τυχαία ανακάλυψα ότι δουλεύει στην Βούρβαχη, ήμουν απίστευτα ανυπόμονος να πάω να την ξεσκίσω ...
Το θέαμα που αντίκρυσα, όμως ήταν άκρως αποτρεπτικό!Κώλος με ένα δισεκατομμύριο ραγάδες και κάργα κυτταρίτιδα και όπως προείπα 30 κιλά πίτσες και σουβλάκια, ανομοιόμορφα κατανεμημένα στην κορμάρα της :grin: - σε σχέση βέβαια, πάντα με το ένδοξο παρελθόν της!
Το μόνο που κατάφερα να ψελίσω, στην ερώτησή της ''πάμε?'' (στα ενδότερα εννοούσε), ήταν ''Άντζελα, εσύ είσαι?'' (το παλιό ''καλλιτεχνικό'' της όνομα)
Εκείνη αστραπιαία με θυμήθηκε και κοκάλωσε ...
Έφυγα κουνώντας απογοητευμένος το κεφάλι μου!Στο δρόμο από την μία γελούσα και από την άλλη ήμουν στεναχωρημένος με την μπουχεσο-ποίηση μιας, το τονίζω, απίστευτης, προ εξαετίας Ουκρανής ΜΟΥΝΑΡΑΣ!
Τραγική μεταμόρφωση ...
Το νέο όνομα της ταιριάζει απόλυτα ... Βαρβάρα ... (σαν θείτσα μου κάνει ... )
Αλλά όχι και αφέντρα το μπάζο που θέλει και 50Ε, για ένα πήδημα!  
 

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Μηνύματα
60
Like
0
Πόντοι
0
Στις φωτογραφιες φαινεται, οτι ουτε πιτσιρικα ειναι, ουτε λεπτη. Μα το θεμα ειναι, οτι η γυναικα-κυριαρχος δεν οφειλει στον πελατη να ειναι ομορφη,σαν μοντελο. Στο BDSM ο υποτακτικος ειναι σεξουαλικο αντικειμενο, και οχι αυτος (αυτη) που κυριαρχει, οποτε η Αφεντρα μπορει να εχει οποιαδηποτε εμφάνιση, αρκει να ξερει - πως να κουμανταρει τον σκλαβο  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:.
 

thanasakos35

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2012
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
η μοναδικη αληθινη αφεντρα ειναι η ντομινα λολα
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Στις φωτογραφιες φαινεται, οτι ουτε πιτσιρικα ειναι, ουτε λεπτη. Μα το θεμα ειναι, οτι η γυναικα-κυριαρχος δεν οφειλει στον πελατη να ειναι ομορφη,σαν μοντελο. Στο BDSM ο υποτακτικος ειναι σεξουαλικο αντικειμενο, και οχι αυτος (αυτη) που κυριαρχει, οποτε η Αφεντρα μπορει να εχει οποιαδηποτε εμφάνιση, αρκει να ξερει - πως να κουμανταρει τον σκλαβο  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:.

Θα συμφωνήσω απολύτως
 

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Μηνύματα
169
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
1

Συνημμένα

  • imgres.jpg
    imgres.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 46

condo

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.324
Κριτικές
15
Like
110
Πόντοι
2.007
ρε παιδιά σε τούτον τον τόπο ότι δηλώσεις είσαι και ιδίως σήμερα που έχουμε το ιντερνετ
μέσω ίντερνετ είσαι και αστροναύτης
 

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.752
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Το μονο σιγουρο ειναι πως η Βαρβαρα κανει για αυταρχικο γιατι εχει απιστευτη μυικη δυναμη. Τωρα για το θεμα της εμφανισης αυτο ειναι υποκειμενικο. Σιγουρα εχει κορμοστασια αλλα και περιττα κιλακια. Αλλους τους συναρπαζει αυτο, αλλους οχι.
Γεγονος ειναι πως στον αγοραιο ερωτα οι αντρες δεν ψαχνουν μονο φωτομοντελα σε εμφανιση αλλα γυναικες διαφορετικες σε αναλογιες οσον αφορα το υψος, το παχος αλλα και τα γενικοτερα χαρακτηριστικα τους. Γουστα ειναι αυτα.
Εγω εχω περασει μαζι της με απλο, φυσιολογικο προγραμμα (οχι αυταρχικο) και εχω περασει πολυ καλα. Θεωρω δε οτι παραμενει ακομα μια πολυ αισθησιακη γυναικα. Συνεπως αν καποιος δεν γουσταρει νταρντανες αλλα μικροκαμωμενες και λεπτες ας ψαξει αλλου.
Οι Αφεντρες παντως οφειλουν να εχουν μποι και κορμοστασια και για να επιβαλλονται αλλα και για να δερνουν οποτε χρειαζεται.
 

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Μηνύματα
169
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
1
Το μονο σιγουρο ειναι πως η Βαρβαρα κανει για αυταρχικο γιατι εχει απιστευτη μυικη δυναμη. Τωρα για το θεμα της εμφανισης αυτο ειναι υποκειμενικο. Σιγουρα εχει κορμοστασια αλλα και περιττα κιλακια. Αλλους τους συναρπαζει αυτο, αλλους οχι.
Γεγονος ειναι πως στον αγοραιο ερωτα οι αντρες δεν ψαχνουν μονο φωτομοντελα σε εμφανιση αλλα γυναικες διαφορετικες σε αναλογιες οσον αφορα το υψος, το παχος αλλα και τα γενικοτερα χαρακτηριστικα τους. Γουστα ειναι αυτα.
Εγω εχω περασει μαζι της με απλο, φυσιολογικο προγραμμα (οχι αυταρχικο) και εχω περασει πολυ καλα. Θεωρω δε οτι παραμενει ακομα μια πολυ αισθησιακη γυναικα. Συνεπως αν καποιος δεν γουσταρει νταρντανες αλλα μικροκαμωμενες και λεπτες ας ψαξει αλλου.
Οι Αφεντρες παντως οφειλουν να εχουν μποι και κορμοστασια και για να επιβαλλονται αλλα και για να δερνουν οποτε χρειαζεται.
ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ <<ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ>>ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΦΕΝΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΗ.
 

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.752
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ <<ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ>>ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΦΕΝΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΗ.
Λοιπον... σε αυτη την κατηγορια δε νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο η εμφανιση αλλα να ειναι νταρντανα, στιβαρη, να δινει ξυλο και να μπορει να επιβαλλεται. Εννοειται πως για να κανει αυτη τη δουλεια θα εχει μια καποια αποδεκτη εμφανιση. Απλως δεν χρειαζεται να ειναι φωτομοντελο. Αλλιως ας παει να κανει κατι αλλο.
Η δε Βαρβαρα εχει και την εμφανιση (επιβλητικη, κορμοστασια, αισθησιασμο, υπεροχα μαυρα μακρια μαλλια, ποδαρες, κωλαρα και αξιοπροσεκτα βυζια) υψος 1.75+ οποτε πιστευω εχει τις προυποθεσεις για να ανταπεξελθει ισαξια οπως και το εχει κανει αλλωστε στο παρελθον. Οι παμπολες θετικες και λιγες αρνητικες κριτικες που εχει το πιστοποιουν αυτο. 
 

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Μηνύματα
60
Like
0
Πόντοι
0
ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ <<ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ>>ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΦΕΝΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΗ.
Λοιπον... σε αυτη την κατηγορια δε νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο η εμφανιση αλλα να ειναι νταρντανα, στιβαρη, να δινει ξυλο και να μπορει να επιβαλλεται. Εννοειται πως για να κανει αυτη τη δουλεια θα εχει μια καποια αποδεκτη εμφανιση. Απλως δεν χρειαζεται να ειναι φωτομοντελο. Αλλιως ας παει να κανει κατι αλλο.
Η δε Βαρβαρα εχει και την εμφανιση (επιβλητικη, κορμοστασια, αισθησιασμο, υπεροχα μαυρα μακρια μαλλια, ποδαρες, κωλαρα και αξιοπροσεκτα βυζια) υψος 1.75+ οποτε πιστευω εχει τις προυποθεσεις για να ανταπεξελθει ισαξια οπως και το εχει κανει αλλωστε στο παρελθον. Οι παμπολες θετικες και λιγες αρνητικες κριτικες που εχει το πιστοποιουν αυτο. 

ειδα τις τελευταιες φωτος της στη σελιδα του στουντιο που δουλευει και επαθα. Ναι, πιτσιρικα δεν ειναι (και ουτε λεει πουθενα αυτο), αλλα δειχνει φοβερη νταρντανο-μουναρα... Πραγματικα δεν με νοιαζει πως ηταν αυτη πριν απο 15 χρονια, θα ηθελα αυτες οι ατελειωτες ποδαρες να με τυλιξουν!
 

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
702
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
ειδα τις τελευταιες φωτος της στη σελιδα του στουντιο που δουλευει και επαθα. Ναι, πιτσιρικα δεν ειναι (και ουτε λεει πουθενα αυτο), αλλα δειχνει φοβερη νταρντανο-μουναρα... Πραγματικα δεν με νοιαζει πως ηταν αυτη πριν απο 15 χρονια, θα ηθελα αυτες οι ατελειωτες ποδαρες να με τυλιξουν!

Από τότε που εμφανίστηκε, τι κορμάρα ήταν αυτή! πριν 15 χρόνια αν δε με απατά η μνήμη μου, με ελκύει το ίδιο. Για μένα παραμένει μουνάρα, ακόμα δεν τη χόρτασα. Την έχω τιμήσει όσο καμιά άλλη, το 97% των καταθέσεων το 2012 το έκανα σε αυτήν.
 

blflyer00

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2012
Μηνύματα
58
Like
8
Πόντοι
0
Οι φωτογραφίες στο ιντερνετ την αδικούν. Είναι πολύ καλύτερη από κοντά. Αφέντρα ή όχι δεν ξέρω, αλλά είναι πανύψηλη, με ποδάρες και έχει κάτι χερούκλες τανάλιες που σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τα φώτα.
 

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Μηνύματα
551
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Πιστεύεις ότι είναι η κατάλληλη στην ποδολαγνεία? Θα ήθελα πολύ να σκύψω και να γλείψω τα πόδια της. Και να με αγκαλιάσει με τα δυνατά χέρια της.
 

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Μηνύματα
60
Like
0
Πόντοι
0

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.752
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Πιστεύεις ότι είναι η κατάλληλη στην ποδολαγνεία? Θα ήθελα πολύ να σκύψω και να γλείψω τα πόδια της. Και να με αγκαλιάσει με τα δυνατά χέρια της.
Παλιοτερα το ειχε κανει σε μενα και ηταν απιστευτη. Τον επαιζε τελεια με τα ποδια της. Το ζητημα ειναι πως η Βαρβαρα ειναι γυναικαρα και πιανει ολο το κρεββατι με τη σωματαρα της. Ειναι αυτο που λεμε πληθωρικη, αρκετα θερμη, καυτη θα ελεγα αφου το δερμα της καιει και το νιωθεις απ'την πρωτη στιγμη οτι ειναι πολυ αισθησιακη. Εχει υπεροχα μαυρα μακρια μαλλια τα οποια της δινουν αερα ντιβας σε συνδιασμο βεβαιως με την υπεροχη κορμοστασια της.
Σε μενα εχει τυχει να ειναι πολυ ορεξατη καποιες φορες και κυριολεκτικα μου εκανε το γαμησι του αιωνα. Αυτο το λεω γιατι εχουν τυχει και καποιες υποτονικες φασεις, ομως γεγονος ειναι πως αν την πετυχεις σε καλη μερα θα σε ξετιναξει.
Εχει τις δυνατοτητες και τη θεληση απλα πρεπει να κατσει ο ιδανικος συνδιασμος και θα γινει κολαση.
Καταλαβες τι εννοω πιστευω.
 

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Μηνύματα
551
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Θα προγραμματίσω μια επίσκεψη. Θέλω να έχω μια εμπειρία μαζί της.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom