Νέα

Επάγγελμα πορνοστάρ !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία

Πως θα αντιδρούσατε αν η κόρη σας γινόταν πορνοστάρ

• Θα τη σκότωνα ή θα αυτοκτονούσα

Ψήφοι: 13 11,4%
  • Θα της έκοβα την καλημέρα και θα άλλαζα πόλη

Ψήφοι: 41 36,0%
  • Αδιάφορο, αλλά δεν θα της έλεγα και μπράβο

Ψήφοι: 22 19,3%
  • Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα

Ψήφοι: 8 7,0%
  • Θα γούσταρα και θα έβλεπα και ταινίες της

Ψήφοι: 30 26,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    114

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.645
Πόντοι
786

Αρχιδιές τής βιομηχανίας. Έχει ρίξει τόνους κρέας στή μηχανή τού κιμά μέ κάτι τέτοιους εξωραϊσμούς. Δείτε δεκάδες περιστατικά τοξικομανών, μονών γονέων, απομάκρυνση παιδιών από υπηρεσίες, καί αυτοκτονιών στό ρόστερ. Ή Σάντρα Μπούλοκ μεγαλώνει τό παιδί τής Τζανίν.

Επισκέπτης
Αρχιδιές τής βιομηχανίας. Έχει ρίξει τόνους κρέας στή μηχανή τού κιμά μέ κάτι τέτοιους εξωραϊσμούς. Δείτε δεκάδες περιστατικά τοξικομανών, μονών γονέων, απομάκρυνση παιδιών από υπηρεσίες, καί αυτοκτονιών στό ρόστερ. Ή Σάντρα Μπούλοκ μεγαλώνει τό παιδί τής Τζανίν.

Και πως ξέρεις ότι τα ποσοστά αυτοκτονιών,τοξικομανών κλπ. είναι μεγαλύτερα εκεί από άλλα  επαγγέλματα ?

Επισκέπτης
Λέει 26 πορνοστάρ αυτοκτόνησαν και 46 πέθαναν από ναρκωτικά από το 1990 μέχρι σήμερα...ξέρεις τι ποσοστό τοις εκατό είναι αυτό επιεικώς απειροελάχιστο !!  Καλύτερο και από τους...κοινούς θνητούς !!
Εγώ που είμαι άνεργος είμαι σε πιο ευάλωτη ομάδα !

Τώρα ια τις μεταδοτικές αρρώστιες είναι άλλο καπέλο και δεν το ξέρω καλά το θέμα....

karma_sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Σοβαρά τώρα πως σκατά μπορουν να σε πάρουν για κάστινγκ;δηλαδή τι απλά στέλνεις ένα μήνυμα από το site ας πούμε π.χ. της Sirina;
εγώ πιο πολύ θα γούσταρα για εξωτερικό,αλλά δεν ξέρω το πως!Ξέρεις κάνεις επίσης τι παίζει εκεί πέρα στο casting;

ας πούμε εντάξει δεν πιστεύω πως μπορεί κάπως έτσι να καταλήξει ένα casting..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.812
Πόντοι
1.206
πως να κανεις σχεση για παραδειγμα με την audrey hollander που οποια τρυπα εχει πανω της εχει κλαταρει τελειως;  :S

Παράδειγμα που βρήκες κι εσύ;

Η συγκεκριμένη τυγχάνει ύπανδρος, με πορνοστάρ επίσης βέβαια, οπότε ρωτάς τον σύζυγο! :grin:

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το χειρότερο απ'όλα είναι να γίνουν πρεζόνια ή/και τραβέλια.Τα άλλα θα τα άντεχα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.812
Πόντοι
1.206
Το χειρότερο απ'όλα είναι να γίνουν πρεζόνια ή/και τραβέλια.Τα άλλα θα τα άντεχα.

To χειρότερο από όλα, πίστεψέ με, είναι να τις "χάσεις" σε μικρή ηλικία.
ΟΛΑ τα άλλα αντέχονται, εκτός από αυτό...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
80
Πόντοι
76
Με αφορμή κάτι που διάβασα για τον πατέρα μιας Αμερικάνας πορνοστάρ που βλέπει τσόντες και πέφτει πάνω σε διαφημίσεις της κόρη του, θέτω το εξής ερώτημα : Τι θα κάνατε αν η κόρη σας γινόταν πορνοστάρ, είτε στην Ελλάδα, είτε σε ξένες παραγωγές ?? Μην μου πείτε αποκλείεται,δεν θα την άφηνα...εννοώ από τη στιγμή που θα γίνει και το μαθαίνετε.  Γκάλοπ και απαντήσεις...Επίσης θα ήθελα να ξέρω, αν αλλιώς θα το αντιμετώπιζε ένας πατέρας και αλλιώς μια μητέρα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.831
Πόντοι
2.606
Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη τυπε.  :S :S :S

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.861
Πόντοι
506
και επισης πως θα αντιδρουσαμε αν ηταν ο γιος πορνοσταρ

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
66
Με αφορμή κάτι που διάβασα για τον πατέρα μιας Αμερικάνας πορνοστάρ που βλέπει τσόντες και πέφτει πάνω σε διαφημίσεις της κόρη του, θέτω το εξής ερώτημα : Τι θα κάνατε αν η κόρη σας γινόταν πορνοστάρ, είτε στην Ελλάδα, είτε σε ξένες παραγωγές ?? Μην μου πείτε αποκλείεται,δεν θα την άφηνα...εννοώ από τη στιγμή που θα γίνει και το μαθαίνετε.  Γκάλοπ και απαντήσεις...Επίσης θα ήθελα να ξέρω, αν αλλιώς θα το αντιμετώπιζε ένας πατέρας και αλλιώς μια μητέρα.

Ποιανης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom