Μεγάλη λουγκρα ο Χρυσοχοιδης
Από το βαμμένο καταλαβαινεις.
Σαν νεκροκεφαλή με περούκα ειναι.
Οντως κανει μπαμ οτι βαφει το μαλλι, πολυ ρεαλιστικο το σχολιο σου, χλωμος με μαυρο μαλλι
Μεγάλη λουγκρα ο Χρυσοχοιδης
Από το βαμμένο καταλαβαινεις.
Σαν νεκροκεφαλή με περούκα ειναι.
Έτσι ακριβώςΜακάρι
Να είναι αυτοί οι ένοχοι.
Να αποδειχτεί.
Να τους πάνε αίμα.
Σε κάθε περίπτωση αυτοί που το έκαναν είναι καθίκια, χέστηδες, αρχίδια.
Που "ενώ το παίζουν ασυμβίβαστοι αγωνιστές" (της πούτσας), προκάλεσαν παράπλευρες απώλειες και μετά ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ.
Μακάρι πούτσα και ξύλο.
Αναρχικοί κτλ δεκανίκι του συστήματος ειναι.
Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι είναι δολοφόνοι; Μια ζωή τα ίδια ακούμε. Τάχα μου δήθεν "του συστήματος". Από την εποχή του Πλουμπίδη και του Ζαχαριάδη μέχρι τώρα. Πως γίνεται κάθε καθίκι αναρχικός ή αριστερός όταν πιάνεται να είναι "του συστήματος";
Μεγαλώσαμε με τη 17Ν να λένε ότι είναι τάχα μου δήθεν στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τους έπιασαν και τελικά βγαίνουν και λένε ότι δεν είναι αυτοί αλλά τάχα μου δήθεν αυτοφωράκηδες. Το μαλακισμένο ο Κουφοντίνας γιατί είναι καρμπόν ψυχασθενής με τον δολοφόνο τον πατέρα του; Βγήκε να αποκαταστήσει την αλήθεια; Και μην αρχίσετε της μαλακίες ότι τον εκβιάζουν και λουφάζει γιατί αυτό δείχνει άνθρωπο δίχως ηθικές αρχές. Που είναι τάχα μου δήθεν άδικα στη φυλακή ο πατέρας του και αυτός τουμπεκί.
Έτσι για την ιστορία έχω φίλο που τον έχει ληστέψει ΔΥΟ φορές η 17Ν σε τράπεζα.
Δολοφόνοι είναι απλώς εδώ υπήρχε σχέδιο.Η άλλη έκανε βόλτες μπροστά από την τράπεζα κατοπτεύοντας πριν την επίθεση και αυτοί πήγαν οργανωμένοι,άλλος έσπασε την τζαμαρία,άλλος πέταξε το στουπί,άλλος τη μολότωφ,άλλος καθοδηγούσε κτλ.Το είχαν οργανώσει όλο αυτό και καλύπτονταν από το πλήθος.Το πλήθος τους στήριζε θεωρητικά αλλιώς δε θα τους άφηναν να το κάνουν.Το θέμα είναι το κίνητρο.Ποιος είχε όφελος να γίνει κάτι τέτοιο εκείνη τη στιγμή.
Για αυτό θα δείτε θα απαλλαγούν όλοι όπως και δε θα βρεθούν ποτέ οι δολοφόνοι Καπελώνη κτλ.