Νέα

Εμπρησμός της Marfin

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 553
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasv82

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2026
Like
3
Πόντοι
0
Μεγάλη λουγκρα ο Χρυσοχοιδης
Από το βαμμένο καταλαβαινεις.
Σαν νεκροκεφαλή με περούκα ειναι.

Οντως κανει μπαμ οτι βαφει το μαλλι, πολυ ρεαλιστικο το σχολιο σου, χλωμος με μαυρο μαλλι :cheesy::cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: forest

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.958
Πόντοι
13.116
1784131680206.png

tkinaliss

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
80
Like
12.659
Πόντοι
30.803
Μακάρι
Να είναι αυτοί οι ένοχοι.
Να αποδειχτεί.
Να τους πάνε αίμα.

Σε κάθε περίπτωση αυτοί που το έκαναν είναι καθίκια, χέστηδες, αρχίδια.
Που "ενώ το παίζουν ασυμβίβαστοι αγωνιστές" (της πούτσας), προκάλεσαν παράπλευρες απώλειες και μετά ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ.

Μακάρι πούτσα και ξύλο.

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
321
Πόντοι
1
Μακάρι
Να είναι αυτοί οι ένοχοι.
Να αποδειχτεί.
Να τους πάνε αίμα.

Σε κάθε περίπτωση αυτοί που το έκαναν είναι καθίκια, χέστηδες, αρχίδια.
Που "ενώ το παίζουν ασυμβίβαστοι αγωνιστές" (της πούτσας), προκάλεσαν παράπλευρες απώλειες και μετά ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ.

Μακάρι πούτσα και ξύλο.
Έτσι ακριβώς

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.803
θα σου πω εγω γιατι σκουζουν εδω μεσα ..

ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι θα εξασφαλισουν την παπατζα εγω ενας απλος υπάλληλος ειμαι που εκτελω εντολες
ΟΧΙ ρε μουνοπανο εισαι η μουρη που πρεσβεύει αυτον που βριζεις ,,

ΝΑΙ τρωτε ψωμι απο τα χερια τους και τους βριζετε ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ..
αυτο βλεπουν οι κυβερνοντες και για αυτο ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ..

το σανο το τρωτε κατουρημενο οποτε χαλαρωστε ..δεν ειστε απλα υπάλληλοι εχετε ευθηνη ..

αντε να γρατσουνισετε τα κουβαδακια σας έρχονται εκλογες :2funny::2funny::2funny::2funny::birdman::birdman:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.129
Πόντοι
10.131

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.384
Πόντοι
3.556
Αναρχικοί κτλ δεκανίκι του συστήματος ειναι.Τους βάλανε τότε να κάψουν για να μην ξεφύγει η κατάσταση,να ψαρώσουν όλοι.Σιγά μην καταδικαστούν αφού το βαθύ κράτος δίνει τις εντολές.Βλέπετε κιόλας παιδιά ευκατάστατων οικογενειών να σπάνε και να καίνε.Γιατι δεν το κανουν οι φτωχοί αν και καλά παιζει ταξικό μίσος?Ο αλλος σου λεει είσαι σκουπίδι,ο πατέρας μου σε εκμεταλλεύεται στη δουλειά εγώ σε καίω γιατί εμείς κάνουμε κουμάντο,δε θα μας ανατρέψουν.Καπως έτσι σαν απειλή ενώ τοτε ήταν ευκαιρία όντως πλήρους ανατροπής.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.384
Πόντοι
3.556
Τότε ας πούμε είχε εκτραχυνθεί η κατάσταση και πήγαινε για πλήρη αποσάθρωση πολλοί θέλανε να δείρουνε πολιτικούς π.χ. Καραμανλή,ΓΑΠ,Βενιζέλο κτλ και η Μαρφίν έστειλε το μήνυμα αν τολμήσετε να δείρετε πολιτικούς,λαθρο κτλ,να πειράξετε το σύστημα θα σας κάψουμε.Μόλις δηλαδή κινδυνεύσει σοβαρά το σύστημα πετάνε τους αναρχικούς να το σώσουν.Που μέσα μπορεί να είναι κάθε καρυδιάς καρύδι ακόμα και αστυνομικοί.Γιατί τόσα χρόνια έμειναν άγνωστοι οι δράστες ενώ υπήρχαν χιλιάδες κόσμου γύρω?Πού ήταν η αστυνομία κτλ?

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.407
Πόντοι
456
Αναρχικοί κτλ δεκανίκι του συστήματος ειναι.

Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι είναι δολοφόνοι; Μια ζωή τα ίδια ακούμε. Τάχα μου δήθεν "του συστήματος". Από την εποχή του Πλουμπίδη και του Ζαχαριάδη μέχρι τώρα. Πως γίνεται κάθε καθίκι αναρχικός ή αριστερός όταν πιάνεται να είναι "του συστήματος";

Μεγαλώσαμε με τη 17Ν να λένε ότι είναι τάχα μου δήθεν στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τους έπιασαν και τελικά βγαίνουν και λένε ότι δεν είναι αυτοί αλλά τάχα μου δήθεν αυτοφωράκηδες. Το μαλακισμένο ο Κουφοντίνας γιατί είναι καρμπόν ψυχασθενής με τον δολοφόνο τον πατέρα του; Βγήκε να αποκαταστήσει την αλήθεια; Και μην αρχίσετε της μαλακίες ότι τον εκβιάζουν και λουφάζει γιατί αυτό δείχνει άνθρωπο δίχως ηθικές αρχές. Που είναι τάχα μου δήθεν άδικα στη φυλακή ο πατέρας του και αυτός τουμπεκί.

Έτσι για την ιστορία έχω φίλο που τον έχει ληστέψει ΔΥΟ φορές η 17Ν σε τράπεζα.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.384
Πόντοι
3.556
Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι είναι δολοφόνοι; Μια ζωή τα ίδια ακούμε. Τάχα μου δήθεν "του συστήματος". Από την εποχή του Πλουμπίδη και του Ζαχαριάδη μέχρι τώρα. Πως γίνεται κάθε καθίκι αναρχικός ή αριστερός όταν πιάνεται να είναι "του συστήματος";

Μεγαλώσαμε με τη 17Ν να λένε ότι είναι τάχα μου δήθεν στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τους έπιασαν και τελικά βγαίνουν και λένε ότι δεν είναι αυτοί αλλά τάχα μου δήθεν αυτοφωράκηδες. Το μαλακισμένο ο Κουφοντίνας γιατί είναι καρμπόν ψυχασθενής με τον δολοφόνο τον πατέρα του; Βγήκε να αποκαταστήσει την αλήθεια; Και μην αρχίσετε της μαλακίες ότι τον εκβιάζουν και λουφάζει γιατί αυτό δείχνει άνθρωπο δίχως ηθικές αρχές. Που είναι τάχα μου δήθεν άδικα στη φυλακή ο πατέρας του και αυτός τουμπεκί.

Έτσι για την ιστορία έχω φίλο που τον έχει ληστέψει ΔΥΟ φορές η 17Ν σε τράπεζα.

Δολοφόνοι είναι απλώς εδώ υπήρχε σχέδιο.Η άλλη έκανε βόλτες μπροστά από την τράπεζα κατοπτεύοντας πριν την επίθεση και αυτοί πήγαν οργανωμένοι,άλλος έσπασε την τζαμαρία,άλλος πέταξε το στουπί,άλλος τη μολότωφ,άλλος καθοδηγούσε κτλ.Το είχαν οργανώσει όλο αυτό και καλύπτονταν από το πλήθος.Το πλήθος τους στήριζε θεωρητικά αλλιώς δε θα τους άφηναν να το κάνουν.Το θέμα είναι το κίνητρο.Ποιος είχε όφελος να γίνει κάτι τέτοιο εκείνη τη στιγμή.
Για αυτό θα δείτε θα απαλλαγούν όλοι όπως και δε θα βρεθούν ποτέ οι δολοφόνοι Καπελώνη κτλ.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.407
Πόντοι
456
Δολοφόνοι είναι απλώς εδώ υπήρχε σχέδιο.Η άλλη έκανε βόλτες μπροστά από την τράπεζα κατοπτεύοντας πριν την επίθεση και αυτοί πήγαν οργανωμένοι,άλλος έσπασε την τζαμαρία,άλλος πέταξε το στουπί,άλλος τη μολότωφ,άλλος καθοδηγούσε κτλ.Το είχαν οργανώσει όλο αυτό και καλύπτονταν από το πλήθος.Το πλήθος τους στήριζε θεωρητικά αλλιώς δε θα τους άφηναν να το κάνουν.Το θέμα είναι το κίνητρο.Ποιος είχε όφελος να γίνει κάτι τέτοιο εκείνη τη στιγμή.
Για αυτό θα δείτε θα απαλλαγούν όλοι όπως και δε θα βρεθούν ποτέ οι δολοφόνοι Καπελώνη κτλ.

Τι όφελος; Μα το διαλαλούν ότι σκοπός τους είναι η κατάλυση του κράτους, του κεφαλαίου, του πλούτου και γενικά ότι κρατάει ζωντανή την κοινωνία.

Η Τράπεζα είναι ο νο1 εχθρός. Απλά πράγματα. Δεν έκαψαν το περίπτερο στη γωνία που θεωρητικά ανήκει σε μεροκαματιάρη αλλά το "τέρας" μαζί με τα πλοκάμια του.

Ο Γρηγορόπουλος ή ο Ζακ ήταν τυχαία θύματα που ξέσπασε ο κόσμος. Εδώ ήταν οργανωμένο όπως λες. Τυχαίο που έγινε όπως έγινε; Πότε άλλοτε είχαν χτυπήσει έτσι επιχειρήσεις; Το γαμίδι το Λαζόπουλο τον θυμάσαι τι αγώνα έκανε τότε;

Οι γαμιόληδες ήθελαν θύματα για να έχουμε επανάσταση αλλά δεν τους πέτυχε. Όπως δεν τους πέτυχε και το καλοκαίρι του 2015 με τις τράπεζες. Ο λαός όσο χαζός και να λέμε ότι είναι απεδείχθη ψύχραιμος.

Για σκέψου τι είχε να γίνει αν ω μη γένοιτο είχαμε "επανάσταση". Σήμερα θα τρώγαμε κυριολεκτικά ο ένας τον άλλον. Και εξαιτίας τους σήμερα έχουμε τον Κούλη με 41% και μάλλον θα τον έχουμε για τρίτη φορά. Αναλογήσου τι θα είχε συμβεί αν αυτοί οι δολοφόνοι ήταν σωστοί και απλά με απεργίες ζητούσαν το δίκιο. Τότε ΝΑΙ ίσως είχε αλλάξει η χώρα μας προς το καλύτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom