Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.211
Πόντοι
35.948
Το ξενοδοχείο έχει κουδούνι που λες ότι χτύπησε;

Το ξενοδοχείο έχει χαρτί κουζίνας που της έδωσες;

:cheesy::2funny:
Ναι ρε τύπε έχει!!
Εκεί που μένω εγώ έχει, στις τρώγλες που μένεις εσύ κακομοίρη δεν έχει ούτε παράθυρο

Το iq σου τύπε πρέπει να είναι μύγας

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.633
Πόντοι
1.336
Ναι ρε τύπε έχει!!
Εκεί που μένω εγώ έχει, στις τρώγλες που μένεις εσύ κακομοίρη δεν έχει ούτε παράθυρο

Το iq σου τύπε πρέπει να είναι μύγας
Ο πρίαμος δεν είναι; Αν όχι, πες μου ποιο είναι να πάω να τσεκάρω να βγω ψεύτης. Θες;

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.582
Πόντοι
4.646

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.211
Πόντοι
35.948
Ο πρίαμος δεν είναι; Αν όχι, πες μου ποιο είναι να πάω να τσεκάρω να βγω ψεύτης. Θες;
Δεν αποκαλύπτω τα στέκια μου τύπε, αυτό έλειπε να γράψω και Ταχυδρομικό Κώδικα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.211
Πόντοι
35.948
Μάθαμε καινούρια πράγματα σήμερα...

Τα δωμάτια των ξενοδοχείων δεν έχουν κουδούνι. Αν θέλει κάποιος να κάνει επίσκεψη, βαράει τα ντουβάρια:2funny:

Επίσης, στα δωμάτια των ξενοδοχείων δεν έχει χαρτί. Άμα φάς κάτι, λερωθείς, σκουπίζεσαι με το σώβρακο :2funny:

Είναι προφανές γιατί ορισμένοι μένουν πάντα κάτω κοινωνικά...λόγω κενού εγκεφάλου!!!

Τα ΠΙΚΠΑ μοιάζουν παράδεισος μπροστά στην ηλιθιότητα μερικών εδώ μέσα...

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.633
Πόντοι
1.336
Μάθαμε καινούρια πράγματα σήμερα...

Τα δωμάτια των ξενοδοχείων δεν έχουν κουδούνι. Αν θέλει κάποιος να κάνει επίσκεψη, βαράει τα ντουβάρια:2funny:

Επίσης, στα δωμάτια των ξενοδοχείων δεν έχει χαρτί. Άμα φάς κάτι, λερωθείς, σκουπίζεσαι με το σώβρακο :2funny:

Είναι προφανές γιατί ορισμένοι μένουν πάντα κάτω κοινωνικά...λόγω κενού εγκεφάλου!!!

Τα ΠΙΚΠΑ μοιάζουν παράδεισος μπροστά στην ηλιθιότητα μερικών εδώ μέσα...
Πορνοξενοδοχειο γαμηστρώνας φαίνεται. Παίζει να έχω πάει κιόλας αν είναι Πριαμος. Μήπως έχει και σερβίτσιο για δείπνο; Κωλοχαρτο και πολύ είναι

Θα το βρω και θα βγάλω βίντεο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.104
Πόντοι
48.067
Mad Tom And Jerry GIF by Boomerang Official

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
43
Like
46.099
Πόντοι
11.146
...παντως αδελφε @Μήτσος Μπάμπολας διαβαζοντας τις τελευταιες κριτικες σου, ολο σε κατι λατινες πεφτεις! Τι διαολο ποσες ειναι, καραβιες-καραβιες τις φερνουν?!?!?!?
Αυτες στο τελος θα ειναι περισσοτερες απο τους πακιστανο-μπαγκλαντεσιανους επενδυτες :confused::confused::confused:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.211
Πόντοι
35.948
...παντως αδελφε @Μήτσος Μπάμπολας διαβαζοντας τις τελευταιες κριτικες σου, ολο σε κατι λατινες πεφτεις! Τι διαολο ποσες ειναι, καραβιες-καραβιες τις φερνουν?!?!?!?
Αυτες στο τελος θα ειναι περισσοτερες απο τους πακιστανο-μπαγκλαντεσιανους επενδυτες :confused::confused::confused:
Ακριβώς όπως τα λες!
Έχουν κατακλύσει την αγορά, από το πιο φθηνό στέκι μέχρι το ακριβότερο.
Δεν υπάρχει μέρος πια στη χώρα που ασχολείται με ιερόδουλες κ να μην έχει τουλάχιστον μια λατίνα...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
43
Like
46.099
Πόντοι
11.146
Ακριβώς όπως τα λες!
Έχουν κατακλύσει την αγορά, από το πιο φθηνό στέκι μέχρι το ακριβότερο.
Δεν υπάρχει μέρος πια στη χώρα που ασχολείται με ιερόδουλες κ να μην έχει τουλάχιστον μια λατίνα...
...παει, αδειασαν οι φαβελες!!!! :confused::confused::confused:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
43
Like
46.099
Πόντοι
11.146

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.211
Πόντοι
35.948
....κομοδινα ομως αδελφε!!!! Φαινεται γαμιουνται απο τα 12-13 και ερχονται εδω βαριεστημενα κ μπουχτισμενα :confused::confused::confused:
Δεν είναι μπουχτισμένες, από τη φύση τους είναι τεμπέλες κ θέλουν να λουφάρουν.

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.186
Πόντοι
19.250
Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ γιατί έκρινε η διαχείριση ότι είναι το σωστό νήμα.

:coffee::coffee:
Έγιναν κάποιες κατηγορίες με στοιχεία, και δόθηκαν κάποιες της πουτσας Απαντήσεις , και μερικές προσωπικές επιθέσεις , από και προς άλλο φαντασιόπληκτο χρήστη εκτός του μακαρίτη

Οποτε
Μου δημιουργείτε η εξής απορία !

Αυτό είναι το νήμα που θα εναγρεφονται οι ύποπτες , μούφα κριτικές και για άλλα άτομα ;

Μήπως θα ήταν δόκιμο να ανοιχτεί καινούργιο νήμα με τίτλο ύποπτες / ψεύτικες κριτικές ;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.211
Πόντοι
35.948
Έγιναν κάποιες κατηγορίες με στοιχεία, και δόθηκαν κάποιες της πουτσας Απαντήσεις , και μερικές προσωπικές επιθέσεις , από και προς άλλο φαντασιόπληκτο χρήστη εκτός του μακαρίτη

Οποτε
Μου δημιουργείτε η εξής απορία !

Αυτό είναι το νήμα που θα εναγρεφονται οι ύποπτες , μούφα κριτικές και για άλλα άτομα ;

Μήπως θα ήταν δόκιμο να ανοιχτεί καινούργιο νήμα με τίτλο ύποπτες / ψεύτικες κριτικές ;
Μην ανησυχείς γυναικωτέ βανάκια του χωριού, ζήτησα μόνος μου τη διαγραφή μου από το site.
Σιγά μην κάτσω ν' ασχοληθώ με όλους εσάς τους ανώμαλους και ανένταχτους της κοινωνίας...

Και κάνεις τόσο πολύ ότι κόπτεσαι για τον Ελμουφαδορ κτλ κ να σου πω έχεις δίκιο για αυτά που προσάπτεις!!!

Αφού όμως σου είναι τόσο απεχθής, γιατί του έκανες βιντεοκλήσεις γυμνός τα βράδια?
Ε????

Γιατί του την έπεφτες με τρόπο απερίφραστο?

Μην με βγάλεις τρελό, έχω ντοκουμέντα...

Τελευταία τροποποίηση:

SxT

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Κριτικές
22
Like
1.985
Πόντοι
1.190
Βγαίνοντας από μια συναυλία προ μηνός +, προσπέρασα μια παρέα 2-3 πιτσιρικάδες έξω από το χώρο. Άκουσα τον ένα να λέει: "Ρε μαλάκες, αυτός ο Μπάμπολας κάθε μέρα γαμάει! Όλη την ώρα γράφει κριτικές!..."

Παιδιά, true story, no joke - το άκουσα πεντακάθαρα...

My two cents...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom