Σίγουρα με την κοπέλα που μένει εκεί! Ποια ήταν ?Θα πάει σύντομα για μπάνιο στις ακτές της Φλόριντα
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 70K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tsontopoulos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 71
- Like
- 12.253
- Πόντοι
- 19.250
Ρε μαλακες διαβάζω τον amerikanakia.
Αυτά που κατάλαβα είναι ότι το μοναδικό που δεν είναι πανάκριβο στην κατοχή του είναι το καυλί του .
Βεβαίως αν μας ακούει μην στεναχωριέται μπορεί να το περάσει μια ωραιότατη πλατίνα χρυσάφι και να είναι κομπλέ .
Υπάρχει κάποιος λόγος να προσπαθήσεις να διαφημίσεις την πολυτέλεια την οποία κατέχεις ;
Αυτά που κατάλαβα είναι ότι το μοναδικό που δεν είναι πανάκριβο στην κατοχή του είναι το καυλί του .
Βεβαίως αν μας ακούει μην στεναχωριέται μπορεί να το περάσει μια ωραιότατη πλατίνα χρυσάφι και να είναι κομπλέ .
Υπάρχει κάποιος λόγος να προσπαθήσεις να διαφημίσεις την πολυτέλεια την οποία κατέχεις ;
Μην είναι αλβανάκιας!Ρε μαλακες διαβάζω τον amerikanakia.
tsontopoulos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 71
- Like
- 12.253
- Πόντοι
- 19.250
Με πρόλαβες καθώς το έγραφα είχα κλασει στα γέλια .Σίγουρα με την κοπέλα που μένει εκεί! Ποια ήταν ?
Σκεφτόμουν τι να κάνει η Φεράρι του Μάνθου φουστανιού άραγε ;
Πως να του που με ευγενικά χωρις
Να κομπλάρει ότι έχουμε μέλος τον Μπακογιάννη και τον γιο του ελον μασκ ;
Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22.462
- Πόντοι
- 6.896
Μολις πληρωσει ο φιλος του παλι θα εχει και 2η συναντηση, για περιμενε λιγακιΡωτάω επειδή στην κριτική γράφεις πώς η συνάντηση έγινε σε σπίτι. Αλλά στην φωτό βλέπουμε ξενοδοχείο. Μήπως υπήρξε και 2η συνάντησις;![]()

Πρεπει να κανει εξασκηση στην επομενη κριτικη μπροστα στο καθρεφτη
"" Δεν θα μπερδεψω τα ονοματα , η συναντηση εγινε στο σπιτι ¨ επι 100 φορες

Καπου θα βρηκε μια φωτο απο ξενοδοχειο και θα πε ας βαλω αυτην σιγα μη το καταλαβουν
BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 44.192
- Πόντοι
- 36.248
Σίγουρα με την κοπέλα που μένει εκεί! Ποια ήταν ?
Η Σοφία από τη Φλόριντα της Ουκρανίας!
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 202
- Like
- 53.235
- Πόντοι
- 36.228
Ο γαμηστρώνας δεν είναι απαραίτητα σπίτι τύπε!!!Ρωτάω επειδή στην κριτική γράφεις πώς η συνάντηση έγινε σε σπίτι. Αλλά στην φωτό βλέπουμε ξενοδοχείο. Μήπως υπήρξε και 2η συνάντησις;![]()
Εμένα ο γαμηστρώνας μου είναι ξενοδοχείο
Μη συνεχίζεις να προσπαθείς...έχω φωτογραφίες
Εσύ, ο άλλος ο πενηντάρης που φωτογραφίζει πάστες και ζητιανεύει για ακάποτα, ο κουνιστός που πληρώνει βανάκι φτηνό και ο ζητιάνος μουσικάντης πηγαίνετε στην ευχή της Παναγίας κ αφήστε με ήσυχο...
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 30.077
- Πόντοι
- 28.636
Έλα φίλε μου αρκετά η πλάκα.Ρωτάω επειδή στην κριτική γράφεις πώς η συνάντηση έγινε σε σπίτι. Αλλά στην φωτό βλέπουμε ξενοδοχείο. Μήπως υπήρξε και 2η συνάντησις;![]()
Είπαμε γράφει μόνο αλήθειες.
Και όποιος τον ενοχλήσει πάλι θα έχει να κάνει μαζί μου Πλέον.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 30.077
- Πόντοι
- 28.636
Εδώ και πολύ καιρό το έχω πει και εγώ ,είμαι σίγουρος πλέον.Μην είναι αλβανάκιας!

Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 30.077
- Πόντοι
- 28.636
Αλήθεια τώρα. Επειδή πολλά μέλη με ρωτάνε...
Τι ακριβώς να κρατάει στα χέρια η κοπέλα????
Τι ακριβώς να κρατάει στα χέρια η κοπέλα????
Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22.462
- Πόντοι
- 6.896
Έλα φίλε μου αρκετά η πλάκα.
Είπαμε γράφει μόνο αλήθειες.
Και όποιος τον ενοχλήσει πάλι θα έχει να κάνει μαζί μου Πλέον.
![]()
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 109.004
- Πόντοι
- 46.423
Ρωτάω επειδή στην κριτική γράφεις πώς η συνάντηση έγινε σε σπίτι. Αλλά στην φωτό βλέπουμε ξενοδοχείο. Μήπως υπήρξε και 2η συνάντησις;![]()
Μπορεί όμως να είναι και έτσι το σπίτι του ...
Lone-Wolf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.309
- Πόντοι
- 481
Στην πρώτη του κριτική ο Αμερικανάκιας, υποδέχτηκε στο πολυτελές του σπίτι την κοπέλα με την πετσέτα!Μην είναι αλβανάκιας!

Senteron
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.794
- Πόντοι
- 1.181
Κάποιοι έχουν τρελές ανασφάλειες , και γράφουν για πράγματα που δεν ισχύουν καν , μπας και νιώσουν πετυχημένοι σε μια μικροκοινωνία όπως το bou....Υπάρχει κάποιος λόγος να προσπαθήσεις να διαφημίσεις την πολυτέλεια την οποία κατέχεις ;
Οι πραγματικοί λεφτάδες με γιοτ , βίλες, Ferrari και τα συναφή, δεν ασχολούνται ΚΑΝ με το σαιτ.
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.488
- Πόντοι
- 3.446
Αν ασχολούνταν κι αυτοί με το bou θα είχαν τιτανικό (ναυάγιο), όχι yachtsΚάποιοι έχουν τρελές ανασφάλειες , και γράφουν για πράγματα που δεν ισχύουν καν , μπας και νιώσουν πετυχημένοι σε μια μικροκοινωνία όπως το bou....
Οι πραγματικοί λεφτάδες με γιοτ , βίλες, Ferrari και τα συναφή, δεν ασχολούνται ΚΑΝ με το σαιτ.

BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 44.192
- Πόντοι
- 36.248
Στην πρώτη του κριτική ο Αμερικανάκιας, υποδέχτηκε στο πολυτελές του σπίτι την κοπέλα με την πετσέτα!... κάτι μου θυμίζει αυτό!
![]()
Ναι αλλά εδώ η κιουρία αντι να τον αφήσει να τελειώσει το μπάνιο με την ησυχία του, απαίτησε τα λεφτά.
Αν ήταν ο γνήσιος πετσετακιας, θα πέταγε την πετσέτα και θα της τον έδινε στο στόμα.

Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 1.336
Το ξενοδοχείο έχει κουδούνι που λες ότι χτύπησε;Ο γαμηστρώνας δεν είναι απαραίτητα σπίτι τύπε!!!
Εμένα ο γαμηστρώνας μου είναι ξενοδοχείο
Μη συνεχίζεις να προσπαθείς...έχω φωτογραφίες
Εσύ, ο άλλος ο πενηντάρης που φωτογραφίζει πάστες και ζητιανεύει για ακάποτα, ο κουνιστός που πληρώνει βανάκι φτηνό και ο ζητιάνος μουσικάντης πηγαίνετε στην ευχή της Παναγίας κ αφήστε με ήσυχο...
Το ξενοδοχείο έχει χαρτί κουζίνας που της έδωσες;

Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22.462
- Πόντοι
- 6.896
Δικασες case closedΤο ξενοδοχείο έχει κουδούνι που λες ότι χτύπησε;