Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.253
Πόντοι
19.250
Ρε μαλακες διαβάζω τον amerikanakia.

Αυτά που κατάλαβα είναι ότι το μοναδικό που δεν είναι πανάκριβο στην κατοχή του είναι το καυλί του .

Βεβαίως αν μας ακούει μην στεναχωριέται μπορεί να το περάσει μια ωραιότατη πλατίνα χρυσάφι και να είναι κομπλέ .

Υπάρχει κάποιος λόγος να προσπαθήσεις να διαφημίσεις την πολυτέλεια την οποία κατέχεις ;

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.492
Πόντοι
24.985
Ρε μαλακες διαβάζω τον amerikanakia.

Αυτά που κατάλαβα είναι ότι το μοναδικό που δεν είναι πανάκριβο στην κατοχή του είναι το καυλί του .

Βεβαίως αν μας ακούει μην στεναχωριέται μπορεί να το περάσει μια ωραιότατη πλατίνα χρυσάφι και να είναι κομπλέ .

Υπάρχει κάποιος λόγος να προσπαθήσεις να διαφημίσεις την πολυτέλεια την οποία κατέχεις ;
Μην είναι αλβανάκιας!

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.253
Πόντοι
19.250
Σίγουρα με την κοπέλα που μένει εκεί! Ποια ήταν ?
Με πρόλαβες καθώς το έγραφα είχα κλασει στα γέλια .

Σκεφτόμουν τι να κάνει η Φεράρι του Μάνθου φουστανιού άραγε ;

Πως να του που με ευγενικά χωρις
Να κομπλάρει ότι έχουμε μέλος τον Μπακογιάννη και τον γιο του ελον μασκ ;

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.462
Πόντοι
6.896
Ρωτάω επειδή στην κριτική γράφεις πώς η συνάντηση έγινε σε σπίτι. Αλλά στην φωτό βλέπουμε ξενοδοχείο. Μήπως υπήρξε και 2η συνάντησις; :think:
Μολις πληρωσει ο φιλος του παλι θα εχει και 2η συναντηση, για περιμενε λιγακι :tooth:
Πρεπει να κανει εξασκηση στην επομενη κριτικη μπροστα στο καθρεφτη

"" Δεν θα μπερδεψω τα ονοματα , η συναντηση εγινε στο σπιτι ¨ επι 100 φορες :tooth:
Καπου θα βρηκε μια φωτο απο ξενοδοχειο και θα πε ας βαλω αυτην σιγα μη το καταλαβουν

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.235
Πόντοι
36.228
Ρωτάω επειδή στην κριτική γράφεις πώς η συνάντηση έγινε σε σπίτι. Αλλά στην φωτό βλέπουμε ξενοδοχείο. Μήπως υπήρξε και 2η συνάντησις; :think:
Ο γαμηστρώνας δεν είναι απαραίτητα σπίτι τύπε!!!
Εμένα ο γαμηστρώνας μου είναι ξενοδοχείο
Μη συνεχίζεις να προσπαθείς...έχω φωτογραφίες

Εσύ, ο άλλος ο πενηντάρης που φωτογραφίζει πάστες και ζητιανεύει για ακάποτα, ο κουνιστός που πληρώνει βανάκι φτηνό και ο ζητιάνος μουσικάντης πηγαίνετε στην ευχή της Παναγίας κ αφήστε με ήσυχο...

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.077
Πόντοι
28.636
Έλα φίλε μου αρκετά η πλάκα.
Είπαμε γράφει μόνο αλήθειες.
Και όποιος τον ενοχλήσει πάλι θα έχει να κάνει μαζί μου Πλέον.
:confused:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.077
Πόντοι
28.636
Αλήθεια τώρα. Επειδή πολλά μέλη με ρωτάνε...
Τι ακριβώς να κρατάει στα χέρια η κοπέλα????:think:

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.462
Πόντοι
6.896
Έλα φίλε μου αρκετά η πλάκα.
Είπαμε γράφει μόνο αλήθειες.
Και όποιος τον ενοχλήσει πάλι θα έχει να κάνει μαζί μου Πλέον.
:confused:
a1kN7lMY_700w_0.jpg

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.004
Πόντοι
46.423

Μπορεί όμως να είναι και έτσι το σπίτι του ...

:cheesy:

Lone-Wolf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
2.309
Πόντοι
481
Μην είναι αλβανάκιας!
Στην πρώτη του κριτική ο Αμερικανάκιας, υποδέχτηκε στο πολυτελές του σπίτι την κοπέλα με την πετσέτα! :think:... κάτι μου θυμίζει αυτό! :tooth:

Senteron

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2024
Κριτικές
8
Like
2.794
Πόντοι
1.181
Κάποιοι έχουν τρελές ανασφάλειες , και γράφουν για πράγματα που δεν ισχύουν καν , μπας και νιώσουν πετυχημένοι σε μια μικροκοινωνία όπως το bou....

Οι πραγματικοί λεφτάδες με γιοτ , βίλες, Ferrari και τα συναφή, δεν ασχολούνται ΚΑΝ με το σαιτ.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Κάποιοι έχουν τρελές ανασφάλειες , και γράφουν για πράγματα που δεν ισχύουν καν , μπας και νιώσουν πετυχημένοι σε μια μικροκοινωνία όπως το bou....

Οι πραγματικοί λεφτάδες με γιοτ , βίλες, Ferrari και τα συναφή, δεν ασχολούνται ΚΑΝ με το σαιτ.
Αν ασχολούνταν κι αυτοί με το bou θα είχαν τιτανικό (ναυάγιο), όχι yachts :cool2::2funny:

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.192
Πόντοι
36.248
Στην πρώτη του κριτική ο Αμερικανάκιας, υποδέχτηκε στο πολυτελές του σπίτι την κοπέλα με την πετσέτα! :think:... κάτι μου θυμίζει αυτό! :tooth:

Ναι αλλά εδώ η κιουρία αντι να τον αφήσει να τελειώσει το μπάνιο με την ησυχία του, απαίτησε τα λεφτά.

Αν ήταν ο γνήσιος πετσετακιας, θα πέταγε την πετσέτα και θα της τον έδινε στο στόμα.

:tooth:

Lone-Wolf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
2.309
Πόντοι
481
Το 21 μάλλον δεν τα έκανε αυτά! Απλά ζούσε το όνειρο του κροίσου και της πολυτελείας! Μετά του βγήκαν αυτές οι αυταπάτες του γαμικουλα που ξεμουνιαζε με το τυρογαριδακι του οποία έβρισκε μπροστά του!

:tooth:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.810
Πόντοι
1.336
Ο γαμηστρώνας δεν είναι απαραίτητα σπίτι τύπε!!!
Εμένα ο γαμηστρώνας μου είναι ξενοδοχείο
Μη συνεχίζεις να προσπαθείς...έχω φωτογραφίες

Εσύ, ο άλλος ο πενηντάρης που φωτογραφίζει πάστες και ζητιανεύει για ακάποτα, ο κουνιστός που πληρώνει βανάκι φτηνό και ο ζητιάνος μουσικάντης πηγαίνετε στην ευχή της Παναγίας κ αφήστε με ήσυχο...
Το ξενοδοχείο έχει κουδούνι που λες ότι χτύπησε;

Το ξενοδοχείο έχει χαρτί κουζίνας που της έδωσες;

:cheesy::2funny:

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.462
Πόντοι