Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.418
- Πόντοι
- 1.336
σου αφιερώνω ένα κλασικό κομμάτι ώστε η συνάντηση να έχει και το ανάλογο κέφι.Κατόπιν μπορούμε να πάμε και για καφέδες και για φαγητά και για ότι γουστάρεις.
![]()
Βάλε ρε κάνα κομμάτι με κανα κλαρίνο να σε δούμε και εσένα …σου αφιερώνω ένα κλασικό κομμάτι ώστε η συνάντηση να έχει και το ανάλογο κέφι.
@Τζούναξ στη συνοδευτική κιθάρα,
@Reuzel στους κουβάδες οροφής και μπαλκονιού,u
@tsontopoulos στα παλαμάκια.
![]()
σου αφιερώνω ένα κλασικό κομμάτι ώστε η συνάντηση να έχει και το ανάλογο κέφι.
@Τζούναξ στη συνοδευτική κιθάρα,
@Reuzel στους κουβάδες οροφής και μπαλκονιού,
@tsontopoulos στα παλαμάκια.
![]()
περιμένω να μπω σε ένα νέο μάθημα σολφέζ τώρα, άλλη φορά . . .Βάλε ρε κάνα κομμάτι με κανα κλαρίνο να σε δούμε και εσένα …
Πηγές αναφέρουν ότι το κατέχεις το άθλημα …
Μιας και λέμε για κλαρίνα , έχεις κανένας ινφο για την επιστροφή της Σασας Μπάστας ;;
Θα εκτιμηθεί δέοντος μυνημα σε πμ …
Έκλεισες κάποια λατίνα της Φυλής για ξενοδοχείο;περιμένω να μπω σε ένα νέο μάθημα σολφέζ τώρα, άλλη φορά . . .
![]()
![]()
Ένας είναι ο υποψήφιος για αυτά...μόνο με κολποσκόπηση ε @Gxamos ;!Έκλεισες κάποια λατίνα της φυλής για ξενοδοχείο;
Μας γάμησε χωρίς σάλιο ο βρωμοπουστας.@Zebu
Τι γρουσουζόπουστα είναι αυτό ο Λάκης ρε αδερφέ μου...
Μας πιάσανε.
![]()
Καλάβρυτα: Οι εικόνες και τα Ευαγγέλια που ετοιμαζόταν να πουλήσει ο ηγούμενος
Δύο Ευαγγέλια και 17 βυζαντινές εικόνες ετοιμαζόταν να πουλήσει ο ηγούμενος της μονής του Μεγάλου Σπηλαίου που συνελήφθη. Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.www.news247.gr
![]()
Τέτοιο στρακιπου είναι. Σου κάνει αναφορές αντί να απαντήσει.
σου απάντησε ο αποκάτως.Έκλεισες κάποια λατίνα της Φυλής για ξενοδοχείο;
κλώνος του και αυτός για τη στάχτηΤι παίχτηκε με Τζούναξ;
![]()
κλώνος του και αυτός για τη στάχτη![]()
άστο, ήταν της στιγμής.Κλώνος ποιανού ?
![]()
Τίποτα μύστη μου! Απλά έβαλα λάθος κωδικό και μπλόκαρε ο λογαριασμός μου. Ευτυχώς τον θυμήθηκα!Τι παίχτηκε με Τζούναξ;
![]()