Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.517
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, γίνε λίγο πιο αναλυτικός...

Θέλεις να πεις ότι παίχτηκε και τρίτη εκτόνωση? Από τον δράκο που έπερνε μάτι?

Μύστη, γίνε λίγο πιο αναλυτικός...
Αγαπημένο μου Βουνό.
Πραγματικά νιώθω πολύ μικρός για να δώσω απαντήσεις στα ερωτήματα σου αλλά θα προσπαθήσω...
Α) Για ποιον σεβασμό μιλάμε από ένα σιχαμερό Αλβανό;;;
Β) Βέβαια όταν πήγαινε και πάταγε like σε Κριτικές από το 2013 λογικό ήταν κάποιοι να θέλουν να ανταποδώσουν...
Γ) Money talks. Follow the money. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη....κτλ.
Δ) Παρά πολλά μέλη, πολύ πολύ αρχαίοι έχουν εκφράσει τη δυσφορία τους. Και εγώ την αηδία μου.
Είναι Ντροπή πραγματικά. Νομίζω όμως ότι σύντομα θα έχει την ίδια και χειρότερη τύχη.
Λυπάμαι βέβαια για αυτόν, αλλά έτσι είναι η ζωή.
![]()
Για το money talks θα συμφωνήσω, και το σταματάω εδώ, μη με στείλουν κι εμένα για μπάνιο.
Για το Δ θα σου απάνταγα αλλά με πρόλαβε ο Ανναπούρνα και με κάλυψε. Ο τύπος είχε πάρει με το μέρος του πολλά παλιά μέλη κι έβγαζαν χολή. Έγραφες το παραμικρό και δεχόσουν επίθεση.
Δε θα ξεχάσω ποτέ κοπέλα που ήρθε σε μένα και ήταν τρομοκρατημένη γιατί διάβαζε γράφτηκε για εκείνη, και ήθελε να κρυφτεί. Που να της εξηγούσα τώρα τι έστι ο Αλβανός.
Όσο για τον Μπάμπολα, καμιά ζήλεια και καμιά κακία αγαπητέ. Απλά αν θυμάμαι καλά, για να γίνει κάποιος τιμημένος, πρέπει να είναι μέλος τουλάχιστον 10 χρόνια.
Η θάλασσα δεν με φοβίζει σύντροφε.Για το money talks θα συμφωνήσω, και το σταματάω εδώ, μη με στείλουν κι εμένα για μπάνιο.
Για το Δ θα σου απάνταγα αλλά με πρόλαβε ο Ανναπούρνα και με κάλυψε. Ο τύπος είχε πάρει με το μέρος του πολλά παλιά μέλη κι έβγαζαν χολή. Έγραφες το παραμικρό και δεχόσουν επίθεση.
Δε θα ξεχάσω ποτέ κοπέλα που ήρθε σε μένα και ήταν τρομοκρατημένη γιατί διάβαζε τι γράφτηκε για εκείνη, και ήθελε να κρυφτεί, γιατί τίποτα δεν ίσχυε και φοβόταν μη πέσει σε πελάτες που θα απαιτήσουν τα ίδια και χειρότερα. Που να της εξηγούσα τώρα τι έστι ο Αλβανός, αλλά και πελάτες με μηδέν σεβασμό στα κορίτσια.
Όσο για τον Μπάμπολα, καμιά ζήλεια και καμιά κακία αγαπητέ. Απλά αν θυμάμαι καλά, για να γίνει κάποιος τιμημένος, πρέπει να είναι μέλος τουλάχιστον 10 χρόνια.
Το πιο σωστό αυτό θα ήταν!Πάντως μην είστε τόσο σίγουροι ότι ο Ελμουφαδόρ έχει διαγραφεί για πάντα.
Ισως του έχει επιβληθεί για κάποιο διάστημα σιωπηλή τιμωρία.
Έχει ξανασυμβεί αυτό με τον συγκεκριμένο.
Μόνο ο @antisthenis αν θέλει μπορεί να μας απαντήσει.
άμα σου μάθω να βάζεις gifακια, θα μου δανείσεις και μένα ένα 500αρικο θείο ?Μούφα είναι ?
Η θάλασσα δεν με φοβίζει σύντροφε.
Καλύτερα όμως να μην αναφέρουμε ονόματα εδώ.
Κάποτε η Αλίσα μου είχε πει για ένα γεγονός. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε αυτή . Χρυσή καρδιά το κορίτσι. Με τα οποία προβλήματα.
άμα σου μάθω να βάζεις gifακια, θα μου δανείσεις και μένα ένα 500αρικο θείο ?![]()
Φίλε μην νιώθεις άσχημα.Όχι γιατί την έχεις μεγάλη και πηγαίνεις στα κορίτσια και τα τρομοκρατείς με το μέγεθος ... και πάμε μετά εμείς με τα 5ποντα και γελάνε μαζί μας.
Αλέξανδρε ποιος είναι ο Digweed γιατί δεν τον έχω προλάβει???Το πιο σωστό αυτό θα ήταν!
Βέβαια, όλοι θυμόμαστε ότι "ο Dude007 ήταν καλός ενημερωτής. Έφυγε όμως μια για πάντα γιατί κάποια πράγματα είναι πάνω από την ενημέρωση, πάνω από το ίντερνετ γενικότερα".
Και σύντομα επέστρεψε σαν Digweed και έκανε κουμάντο για καιρό, με τους κλώνους του να γράφουν ανερυθρίαστα!
Ευτυχώς που συνελήφθη και εξαφανίστηκε εν μια νυκτί από το σάη.![]()
Αλέξανδρε ποιος είναι ο Digweed γιατί δεν τον έχω προλάβει???
Πάτησα στο Google και μου έβγαλε έναν d.j.![]()
Το πιο σωστό αυτό θα ήταν!
Βέβαια, όλοι θυμόμαστε ότι "ο Dude007 ήταν καλός ενημερωτής. Έφυγε όμως μια για πάντα γιατί κάποια πράγματα είναι πάνω από την ενημέρωση, πάνω από το ίντερνετ γενικότερα".
Και σύντομα επέστρεψε σαν Digweed και έκανε κουμάντο για καιρό, με τους κλώνους του να γράφουν ανερυθρίαστα!
Ευτυχώς που συνελήφθη και εξαφανίστηκε εν μια νυκτί από το σάη.![]()
Μύστη, θυμήσου λίγο καλύτερα. Γράφτηκες στο σάη ένα χρόνο πριν μας "αφήσει"...Αλέξανδρε ποιος είναι ο Digweed γιατί δεν τον έχω προλάβει???
Πάτησα στο Google και μου έβγαλε έναν d.j.![]()
ek των καλυτερων εκφραστων στις γαμομανες...δεν νομιζω να τον αμολησουνΚρατάω μικρό καλάθι διότι έχει ξανασυμβεί και επέστρεψε.
Φοβάμαι δε ότι έχει τιμωρηθεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι για τις ψεύτικες κριτικές αλλά για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Ο χρόνος θα δείξει εάν τον διέγραψαν μόνιμα ή απλώς τον απέκλεισαν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
![]()
μαρινα μελινα αγαπη τι εγινε ρε πουστη με ποσες εκανε συγχρωνος ραντεβου