Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.007
Πόντοι
36.248
Αγαπημένο μου Βουνό.
Πραγματικά νιώθω πολύ μικρός για να δώσω απαντήσεις στα ερωτήματα σου αλλά θα προσπαθήσω...

Α) Για ποιον σεβασμό μιλάμε από ένα σιχαμερό Αλβανό;;;

Β) Βέβαια όταν πήγαινε και πάταγε like σε Κριτικές από το 2013 λογικό ήταν κάποιοι να θέλουν να ανταποδώσουν...

Γ) Money talks. Follow the money. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη....κτλ.

Δ) Παρά πολλά μέλη, πολύ πολύ αρχαίοι έχουν εκφράσει τη δυσφορία τους. Και εγώ την αηδία μου.
Είναι Ντροπή πραγματικά. Νομίζω όμως ότι σύντομα θα έχει την ίδια και χειρότερη τύχη.
Λυπάμαι βέβαια για αυτόν, αλλά έτσι είναι η ζωή.
:hi:

Για το money talks θα συμφωνήσω, και το σταματάω εδώ, μη με στείλουν κι εμένα για μπάνιο.

Για το Δ θα σου απάνταγα αλλά με πρόλαβε ο Ανναπούρνα και με κάλυψε. Ο τύπος είχε πάρει με το μέρος του πολλά παλιά μέλη κι έβγαζαν χολή. Έγραφες το παραμικρό και δεχόσουν επίθεση.

Δε θα ξεχάσω ποτέ κοπέλα που ήρθε σε μένα και ήταν τρομοκρατημένη γιατί διάβαζε τι γράφτηκε για εκείνη, και ήθελε να κρυφτεί, γιατί τίποτα δεν ίσχυε και φοβόταν μη πέσει σε πελάτες που θα απαιτήσουν τα ίδια και χειρότερα. Που να της εξηγούσα τώρα τι έστι ο Αλβανός, αλλά και πελάτες με μηδέν σεβασμό στα κορίτσια.

Όσο για τον Μπάμπολα, καμιά ζήλεια και καμιά κακία αγαπητέ. Απλά αν θυμάμαι καλά, για να γίνει κάποιος τιμημένος, πρέπει να είναι μέλος τουλάχιστον 10 χρόνια.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.544
Πόντοι
46.423
Για το money talks θα συμφωνήσω, και το σταματάω εδώ, μη με στείλουν κι εμένα για μπάνιο.

Για το Δ θα σου απάνταγα αλλά με πρόλαβε ο Ανναπούρνα και με κάλυψε. Ο τύπος είχε πάρει με το μέρος του πολλά παλιά μέλη κι έβγαζαν χολή. Έγραφες το παραμικρό και δεχόσουν επίθεση.

Δε θα ξεχάσω ποτέ κοπέλα που ήρθε σε μένα και ήταν τρομοκρατημένη γιατί διάβαζε γράφτηκε για εκείνη, και ήθελε να κρυφτεί. Που να της εξηγούσα τώρα τι έστι ο Αλβανός.

Όσο για τον Μπάμπολα, καμιά ζήλεια και καμιά κακία αγαπητέ. Απλά αν θυμάμαι καλά, για να γίνει κάποιος τιμημένος, πρέπει να είναι μέλος τουλάχιστον 10 χρόνια.

Ώπα.

Μήτσος Μπάμπολας μέλος του 2024 ... Τιμημένος ???

Τώρα μόλις το παρατήρησα γιατί μου ήταν και αδιάφορος.

:think:

:dunno:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.875
Πόντοι
28.636

Δε θα ξεχάσω ποτέ κοπέλα που ήρθε σε μένα και ήταν τρομοκρατημένη γιατί διάβαζε τι γράφτηκε για εκείνη, και ήθελε να κρυφτεί, γιατί τίποτα δεν ίσχυε και φοβόταν μη πέσει σε πελάτες που θα απαιτήσουν τα ίδια και χειρότερα. Που να της εξηγούσα τώρα τι έστι ο Αλβανός, αλλά και πελάτες με μηδέν σεβασμό στα κορίτσια.

Η θάλασσα δεν με φοβίζει σύντροφε.
Καλύτερα όμως να μην αναφέρουμε ονόματα εδώ.

Κάποτε η Αλίσα μου είχε πει για ένα γεγονός. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε αυτή . Χρυσή καρδιά το κορίτσι. Με τα οποία προβλήματα.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.544
Πόντοι
46.423
Πάντως μην είστε τόσο σίγουροι ότι ο Ελμουφαδόρ έχει διαγραφεί για πάντα.

Ισως του έχει επιβληθεί σιωπηλή τιμωρία για κάποιο διάστημα.

Έχει ξανασυμβεί αυτό με τον συγκεκριμένο.

Μόνο ο @antisthenis εάν επιθυμεί μπορεί να μας απαντήσει.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Πάντως μην είστε τόσο σίγουροι ότι ο Ελμουφαδόρ έχει διαγραφεί για πάντα.

Ισως του έχει επιβληθεί για κάποιο διάστημα σιωπηλή τιμωρία.

Έχει ξανασυμβεί αυτό με τον συγκεκριμένο.

Μόνο ο @antisthenis αν θέλει μπορεί να μας απαντήσει.
Το πιο σωστό αυτό θα ήταν!

Βέβαια, όλοι θυμόμαστε ότι "ο Dude007 ήταν καλός ενημερωτής. Έφυγε όμως μια για πάντα γιατί κάποια πράγματα είναι πάνω από την ενημέρωση, πάνω από το ίντερνετ γενικότερα".

Και σύντομα επέστρεψε σαν Digweed και έκανε κουμάντο για καιρό, με τους κλώνους του να γράφουν ανερυθρίαστα! :2funny:

Ευτυχώς που συνελήφθη και εξαφανίστηκε εν μια νυκτί από το σάη. :rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.304
Πόντοι
10.656
ωραιο νηματακι αυτο εδω θα κατσω λιγο :coffee:

trash let GIF

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.529
Πόντοι
40.423

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.007
Πόντοι
36.248
Η θάλασσα δεν με φοβίζει σύντροφε.
Καλύτερα όμως να μην αναφέρουμε ονόματα εδώ.

Κάποτε η Αλίσα μου είχε πει για ένα γεγονός. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε αυτή . Χρυσή καρδιά το κορίτσι. Με τα οποία προβλήματα.

Όχι, σε μια πρόσφατη αναφέρομαι, δεν έχει σημασία πλέον.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.544
Πόντοι
46.423
άμα σου μάθω να βάζεις gifακια, θα μου δανείσεις και μένα ένα 500αρικο θείο ? :think:

Όχι γιατί την έχεις μεγάλη και πηγαίνεις στα κορίτσια και τα τρομοκρατείς με το μέγεθος ... και πάμε μετά εμείς με τα 5ποντα και γελάνε μαζί μας.

:cheesy:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.875
Πόντοι
28.636
Όχι γιατί την έχεις μεγάλη και πηγαίνεις στα κορίτσια και τα τρομοκρατείς με το μέγεθος ... και πάμε μετά εμείς με τα 5ποντα και γελάνε μαζί μας.

:cheesy:

Φίλε μην νιώθεις άσχημα.
Υπάρχουν και χειρότερα...
Εγώ για παράδειγμα την έχω τέσσερις 4 πόντους...
Σηκωμένη εννοείται.
:hi:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.875
Πόντοι
28.636

Βέβαια, όλοι θυμόμαστε ότι "ο Dude007 ήταν καλός ενημερωτής. Έφυγε όμως μια για πάντα γιατί κάποια πράγματα είναι πάνω από την ενημέρωση, πάνω από το ίντερνετ γενικότερα".

Και σύντομα επέστρεψε σαν Digweed και έκανε κουμάντο για καιρό, με τους κλώνους του να γράφουν ανερυθρίαστα! :2funny:

Αλέξανδρε ποιος είναι ο Digweed γιατί δεν τον έχω προλάβει???
Πάτησα στο Google και μου έβγαλε έναν d.j. :confused:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646

Εδώ είσαι! Το συμβόλαιο καθαριότητας εκτελέστηκε και το σκουπίδι τοποθετήθηκε στον κάδο της συμβολής των οδών Φυλής και Φώκαιας! :rockon:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.544
Πόντοι
46.423

Κρατάω μικρό καλάθι διότι έχει ξανασυμβεί και επέστρεψε.

Φοβάμαι δε ότι έχει τιμωρηθεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι για τις ψεύτικες κριτικές αλλά για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο χρόνος θα δείξει εάν τον διέγραψαν μόνιμα ή απλώς τον απέκλεισαν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.246
Πόντοι
15.931

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Μύστη, θυμήσου λίγο καλύτερα. Γράφτηκες στο σάη ένα χρόνο πριν μας "αφήσει"... :2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.246
Πόντοι
15.931
Κρατάω μικρό καλάθι διότι έχει ξανασυμβεί και επέστρεψε.

Φοβάμαι δε ότι έχει τιμωρηθεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι για τις ψεύτικες κριτικές αλλά για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο χρόνος θα δείξει εάν τον διέγραψαν μόνιμα ή απλώς τον απέκλεισαν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

ek των καλυτερων εκφραστων στις γαμομανες...δεν νομιζω να τον αμολησουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom