Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μαλον εισαι μονο ιντερντμαγκας και τιποτα παραπανω,
μαλον εισαι κολοχρυσαυγητης και σε γαμησε κανενας αναρχικος στο ντου στα γραφεια σας στην Σολομού,
μαλον γουσταρεις λαστεξ και στραπον και να να σε πηδανε με χιτλερικά εμβατηρια,
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
Μία φορά, σε φιλικό (!) παιγνίδι του Ολυμπιακού με ξένη ομάδα στο ΟΑΚΑ, καλοκαίρι του 2000. Ένας τσαμπουκαλεμένος στερημένος μπουρτζόβλαχος Ανθύπας, επειδή είχα μαζί του μία διαφωνία για τα μέτρα ασφαλείας στην είσοδο της θύρας, διέταξε ένα 20χρονο αστυνομικάκι να με προσαγάγει στο τοπικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, παρ' ότι είχα πάνω μου ταυτότητα και άδεια οδήγησης (κρατικά έγγραφα και τα δύο).
Η διαφωνία μας αφορούσε στο ότι είχα πάρει μεταλικό κουτί μπύρας από το κυλικείο ακριβώς έξω από τη θύρα και μπαίνοντας, ένας σεκιουριτάς του ΟΑΚΑ μουείπε πώς δεν επιτρεπόταν να το πάρω μέσα λόγω απαγόρευσης. Εξέφρασα στο σεκιουριτά την απορία πώς γίνεται το ΟΑΚΑ να πουλάει έξω από τη θύρα αντικείμαν που απαγορεύει η ΕΛΑΣ εντός γηπέδου και ο μπουρτζόβλαχος ο Ανθύπας με ρώτησε "τι πρόβλημα είχα με την ΕΛΑΣ". "Κανένα απολύτως, εδώ, μία συζήτηση με τον κύριο από το ΟΑΚΑ έχω" του απάντησα. "Καλά, άντε τέλειωνε τώρα και προχώρα", μου αντιγύρισε, "ο.κ., προχωρώ, αλλά να συμπεριφέρεστε πιο ευγενικά" του απάντησα, μετά μίλησε πολύ χειρότερα, του ζήτησα τα στοιχεία του, "θές τα στοιχεία μου;" μου είπε, "πήγαινέ τον μέσα για εξακρίβωση" διέταξε τον υφιστάμενό του, ένα δύσμοιρο αστυνομικάκι που παρακολουθούσε σοκαρισμένο και αυτό τη σκηνή, του είπα πώς είχα ταυτότητα και άδεια οδήγησης (κρατικά έγγραφα και τα δύο), αλλά εκείνος με έστειλε κανονικά στο τμήμα.
Καθ' οδόν, ένας ευγενέστατος και αξιοπρεπέστατος αξιωματικός ρώτησε το αστυνομικάκι "που πάει τον κύριο", το αστυνομικάκι του τα 'πε όλα χαρτί και καλαμάρι, εκείνος με αποδέσμευσε, μου ζήτησε συγγνώμη, με συνόδευσε έως τη θύρα μου και ξέχεσε το μπουρτζόβλαχο.
.. εγώ έχω φωνάξει το 100 μέσα από αστυνομικό τμήμα για να συλλάβει αστυνομικό.. εκεί να δεις φάση..
+1Αν ξεφύγω και μοιράζω μπουνιές δεξιά αριστερά θα απολυθώ στην καλύτερη. τα νεύρα μου τα κρατάω γιατί έτσι πρέπει!
Όταν επιλέγεις ενα επάγγελμα ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις, δεν είσαι ρωσίδα που σου τάξανε να δουλεύεις υπηρέτρια και κατέληξες σε μπουρδέλο.
Αρκετοί βάζουν μέσο να περάσουν στην σχολή διότι δεν βρίσκουν αλλού δουλειά, συν το ότι δεν εκπαιδεύονται σωστά έδεσε το γλυκό. Μαζί τους!
ε δεν θα κάτσω να με γαμίσουν κιόλας για τα προβλήματά τους!
ναι ρε σιγα τι να κανουν και οι οικοδομοι?μονο μην τους το πεις ποτε,δεν φημιζονται για την υπομονη τους ;) ;)Το ΠΑΜΕ θα τα εκανε ολα αυτα ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μπάτσοι σε όλες τις χώρες του κόσμου, απο Ουγκάντα μέχρι ΗΠΑ είναι μια φάρα κομπλεξικών, ανίκανων να κάνουν κάποια παραγωγική δουλειά, αγράμματων (όχι κατ ανάγκη ακαδημαικά αλλά κοινωνικά), άξεστων, βάρβαρων υποκειμένων που τους δίνεται η δυνατότητα να εκτονώσουν πάνω σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους τα προβλήματα που έχουν στην σκατοκούτρα τους απο την ώρα που τους ξέρασε στην ζωή το μουνί της μάνας τους.
+1000
Δηλαδή πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σκέφτεται ένας νέος άνθρωπος και θέλει να γίνει μπάτσος... Και δεν μου λύνεται η απορία, νέος είσαι ρε ανθρωπε μου, κουσούρι δεν έχεις, τι στην ευχή σε παρακίνησε και πήγες στην μεγάλη των μπατσων σχολή????