Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 396K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Μηνύματα
900
Like
2
Πόντοι
6
Ηρεμία χριστιανοί... που θα έλεγε και ο Χριστόδουλος.
Ειρήνη ημίν.

:) :) :)
 

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Μηνύματα
900
Like
2
Πόντοι
6
Μαλον εισαι μονο ιντερντμαγκας και τιποτα παραπανω,
μαλον εισαι κολοχρυσαυγητης και σε γαμησε κανενας αναρχικος στο ντου στα γραφεια σας στην Σολομού,
μαλον γουσταρεις λαστεξ και στραπον και να να σε πηδανε με χιτλερικά εμβατηρια,
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

Xebrakote πρόσεχε μήπως από τον θυμό και την οργή κάνεις τίποτα που το μετανιώσεις μετά. Πχ. σκίσεις κανένα καλσόν.

ΥΓ. Αυτό με το strap-on και το latex και τα χιτλερικά εμβατήρια πως σου ήρθε; Το δοκίμασες και δεν σου άρεσε;
 

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
820
Like
6
Πόντοι
6
LeoKnight κάποτε με έκανες και γέλαγα, τώρα μόνο χασμουρητό μου προκαλείς.

Το προσπάθησες, έγραφες μέχρι το πρωί στις 4. Αλλά προδόθηκες από το περιορισμένο των ικανοτήτων σου.

Σου προτείνω να μην κρύβεσαι πια. Κάνε αυτό που ποθεί η ψυχή σου, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι. Την επόμενη φορά που θα δεις μπάτσους, κατέβασε το παντελόνι σου και σκύψε. Αν εισαι τυχερός, κάποιος θα ενδιαφερθεί.
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Αν έμενα Αθήνα θα είχα ιδρύσει ''Σύλλογο πολιτών με κατεστραμένες περιουσίες''
Πρόεδρος θα ήμουν εγώ.
Μόλις μαθαινε ο σύλλογος ότι πρόκειτε να γίνουν επεισόδια θα γινόταν το εξής.
Ενημέρωση των μελών του συλλόγου ότι την τάδε μέρα οι γνωστοί-άγνωστοι ετοιμάζονται να λεηλατήσουν ξένες περιουσίες.
Η συνέχεια επί της οθόνης.
 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.125
Like
182
Πόντοι
16
Είτε έκανε κάτι το μεμπτό ο φοιτητακος είτε δεν έκανε, δεν είναι τρόπος σύλληψης αυτός. Εξάλλου αυτοί που κάνουν τα επεισόδια (οι αυτοεπικαλούμενοι αναρχικοί) ξέρουν και ξεχωρίζουν τους ασφαλίτες και δεν πέφτουν πάνω τους.
Στο βίντεο φαίνεται ότι ο νεαρός περπατά με την παρέα του αμέριμνος προς του αστυνομικούς. Θα μπορούσε κάλλιστα να τους ειχε αποφύγει αλλά δεν το έκανε γιατί πολυ πιθανον  να μην  είχε κάνει τίποτα και να ήταν και άσχετος με επεισόδια και χουλιγκανισμούς.
Αλλά έτσι γίνεται πάντα, άσχετοι την πληρώνουν εντο στο Ελλάντα !!!
Θα μου πείτε οτι αυτές οι σκηνές βίας θα μπορούσαν να λειτουργήσουν προς παραδειγματισμό και ως εκφοβισμό. Δυστυχώς όμως πιστεύω  οτι η ΒΙΑ φέρνει μόνο ΒΙΑ και ακόμα πιο πολύ μίσος. Στα επόμενα επεισόδια που θα γίνουν, μην σας φανεί περίεργο αν πέσουν τίποτα πιστολιές και θρηνήσουμε και νεκρούς.

Υ.Γ Εκει που πρεπει να κανουν τους μαγκες οι μπατσοι (βλ. Πασαρη , Ματει κτλ)? τι εκαναν????
 
OP
OP
G

GEORGEG

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Μηνύματα
30
Like
4
Πόντοι
0
... διαβασα σχεδον ολα τα σχολια και μιας και ειμαι αυτος που ανοιξε το θεμα θα θελα να πω οτι μου κανουν τρομερη εντυπωση τα σχολια ορισμενων εδω μεσα. Αν δεν τα εβλεπα δεν θα πιστευω οτι καποιοι σκεφτονται κατα αυτον τον τροπο!!! Καταρχην υπαρχει ενα γεγονος...
5-6 ασφαλιτες τσακισαν στο ξυλο ανανδρα εναν φοιτητη. Αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει ΚΑΝΕΙΣ !!! Υπαρχουν 7 καθηγητες μαρτυρες, βιντεο, φωτογραφιες, ιατρικες εξετασεις (καταγματα κτλ). Φανταστειτε να μην υπηρχαν οι παραπανω αποδειξεις!!! Ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι, αυτη ειναι η πραγματικοτητα !!! Το δευτερο γεγονος και εξισου σημαντικο ειναι οτι η αστυνομια προσπαθησε, πριν εμφανιστουν οι αποδειξεις, να κρυψει την αληθεια με μια γελοια οπως αποδειχθηκε ανακοινωση. Αυτα τα γεγονοτα ειναι απαραδεκτα, ντροπιαστικα και καταδικαστεα. Παρολα αυτα ορισμενοι γραφουν οτι δεν νιωθουν καμμια συμπαθεια για τον ανθρωπο που δεχθηκε αυτη τη βαρβαρη και ανανδρη επιθεση. Απιστευτο !!! Ορισμενοι συνδεουν το περιστατικο με τις περιουσιες που καταστρεφονται απο ανεγκεφαλους, με τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι αστυνομικοι κτλ και κανουν το λαθος να συμψηφιζουν μια καταδικαστεα πραξη με καποιες αλλες εξισου καταδικαστεες!!! Ειναι απιστευτο πως μερικοι προσπαθουν να δικαιολογησουν αυτη την κτηνωδια και τους ευχομαι καποια στιγμη να βρεθουν στη θεση του φοιτητη...
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Πως περιμένεις να νιώσουν πχ αυτοί που έχουν βολευτεί χάρη σε κάποιον υπουργό ή που έχουν πατήσει επί πτωμάτων και πιστεύουν μόνο στη δύναμη της ρουφιανιάς; Τέτοιοι "άνθρωποι" δεν ενδιαφέρονται ούτε για τη μάνα τους...
 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.422
Like
2
Πόντοι
16
μπα και η φωτό fake θα είναι όπως "θέατρο" και η φωνή για βοήθεια!
άσε που σε κάποιους θυμίζει ρεπορταζ Ευαγγελάτου για νηπιαγωγεία!
 

Επισκέπτης
στο βιντεο φαινονται καθαρα και μπορουν να αναγνωριστουν οι ασφαλιτες που χτυπησαν τον φοιτητη!!για να δουμε τωρα αν θα τιμωρηθουν......!!παντως η μονη μαλακια στην πορεια ηταν μια!!εκει που περπαταγαμε με το μπλοκο του ΠΑΜΕ επρεπε να καναμε μια παρακαμψη ,να περναγαμε απο τα γραφεια της χρυσης αυγης  και να τους τα σπαγαμε να ησυχασουμε!!!αλλα δυστυχως δεν εγινε !!κριμα! ;)και μετα θα βλεπαμε αν θα ερχοντουσαν ασφαλιτες!!που την βρισκουν να χτυπανε παιδια οι μαλακες!!
 

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
2.007
warhol says: "για να δουμε τωρα αν θα τιμωρηθουν. "

60 ? ειναι το προστιμο τους....
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Η Ελληνική Αστυνομία έχει βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια. Το επίπεδο του προσωπικού της έχει βελτιωθεί πολύ. Πιστεύω πώς εν μέρει, οφείλεται, στο ότι στην ΕΛΑΣ μπαίνουν πλέον μορφωμένα παιδιά. Είτε στα γραφεία, είτε στο δρόμο, έχω διαπιστώσει ευγένεια, υπομονή, και εξυπηρέτηση. Και είμαι ευχαριστημένος με αυτό.

Οι ατυχείς εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα. Και δυστυχώς, αμαυρώνουν τη συνολική εικόνα. Και εγώ, για παράδειγμα, που έχω πολύ καλή γνώμη για την ΕΛΑΣ, αν και δεν έχω φάει ξύλο, έχω πέσει θύμα κακής συμπεριφοράς αστυνομικού και αυθαιρεσίας.

Μία φορά, σε φιλικό (!) παιγνίδι του Ολυμπιακού με ξένη ομάδα στο ΟΑΚΑ, καλοκαίρι του 2000. Ένας τσαμπουκαλεμένος στερημένος μπουρτζόβλαχος Ανθύπας, επειδή είχα μαζί του μία διαφωνία για τα μέτρα ασφαλείας στην είσοδο της θύρας, διέταξε ένα 20χρονο αστυνομικάκι να με προσαγάγει στο τοπικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, παρ' ότι είχα πάνω μου ταυτότητα και άδεια οδήγησης (κρατικά έγγραφα και τα δύο).
Η διαφωνία μας αφορούσε στο ότι είχα πάρει μεταλικό κουτί μπύρας από το κυλικείο ακριβώς έξω από τη θύρα και μπαίνοντας, ένας σεκιουριτάς του ΟΑΚΑ μουείπε πώς δεν επιτρεπόταν να το πάρω μέσα λόγω απαγόρευσης. Εξέφρασα στο σεκιουριτά την απορία πώς γίνεται το ΟΑΚΑ να πουλάει έξω από τη θύρα αντικείμαν που απαγορεύει η ΕΛΑΣ εντός γηπέδου και ο μπουρτζόβλαχος ο Ανθύπας με ρώτησε "τι πρόβλημα είχα με την ΕΛΑΣ". "Κανένα απολύτως, εδώ, μία συζήτηση με τον κύριο από το ΟΑΚΑ έχω" του απάντησα. "Καλά, άντε τέλειωνε τώρα και προχώρα", μου αντιγύρισε, "ο.κ., προχωρώ, αλλά να συμπεριφέρεστε πιο ευγενικά" του απάντησα, μετά μίλησε πολύ χειρότερα, του ζήτησα τα στοιχεία του, "θές τα στοιχεία μου;" μου είπε, "πήγαινέ τον μέσα για εξακρίβωση" διέταξε τον υφιστάμενό του, ένα δύσμοιρο αστυνομικάκι που παρακολουθούσε σοκαρισμένο και αυτό τη σκηνή, του είπα πώς είχα ταυτότητα και άδεια οδήγησης (κρατικά έγγραφα και τα δύο), αλλά εκείνος με έστειλε κανονικά στο τμήμα.
Καθ' οδόν, ένας ευγενέστατος και αξιοπρεπέστατος αξιωματικός ρώτησε το αστυνομικάκι "που πάει τον κύριο", το αστυνομικάκι του τα 'πε όλα χαρτί και καλαμάρι, εκείνος με αποδέσμευσε, μου ζήτησε συγγνώμη, με συνόδευσε έως τη θύρα μου και ξέχεσε το μπουρτζόβλαχο.

Τη δεύτερη φορά, σε μπλόκο στην Επαρχία, στερημένος μπουρτζόβλαχος αρχιφύλακας, με σταμάτησε λέγοντας πώς πήγαινα με 80, αντί για 50 που επιτρεπόταν. Εγώ του είπα πώς το μπλόκο ήταν 150 μ. από την έξοδο της κωμόπολης που βρισκόμουν και ότι απέκλεια το γεγονός να είχα αναπτύξει ταχύτητα 80 χλμ. Τον ρώτησα γιατί δεν σταμάτησε το προπορευόμενο αγροτικό όχημα με τοπικές πινακίδες που κινιόταν μπροστά μου και με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα από μένα και μου είπε πώς δεν είχε δει κανένα προπορευόμενο αγροτικό όχημα με τοπικές πινακίδες!!! Όταν δε, του ζήτησα να μου δείξει στο ραντάρ του την ταχύτητα με την οποία πήγαινα, μου είπε πώς είχε σβήσει την ένδειξη από το ραντάρ!!!
Σε επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλα στον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού, η απάντηση που έλαβα ήταν ότι "κατόπιν έρευνας, δεν ερέθη κανένα απολύτως στοιχείο που να πιστοποιεί τις καταγγελίες μου".:-)))

Σημειώνω, και νομίζω πώς αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, και στις δύο περιπτώσεις πρωταγωνιστής ήταν Μονιμάτζας, ένας από αυτούς τους μαλάκες αγράμματους που μας παίδευαν και στο Στρατό (τα γνωστά "κράνη", ή "πιλάφια"). Πάντως, η γενική εντύπωση που έχω, παραμένει θετική -το επαναλαμβάνω.

Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο συμβάν, η άσκηση βίας σε ακινητοποιημένο συλληφθέντα είναι καταδικαστέα.
Η δράση αστυνομικών οργάνων, με πολιτικά και κουκούλες είναι επίσης καταδικαστέα και επιτρέπει περίεργες αναπομπές στο παρελθόν.
Η άρνηση ένστολων αξιωματικών να παρέμβουν, είναι επίσης καταδικαστέα.
Μη βιάζεται όμως κανείς να υιοθετήσει την άποψη ότι το καημένο παιδάκι, δεν είχε σχέση με κανέναν και τίποτα σε σχέση με τα επεισόδια και απλά, περνούσε από 'κεί.

Από 'κεί και κάτω, μην προχωρούμε σε γενικεύσεις και υπερβολές. Γιατί γινόμαστε φαιδροί.
Εγώ, που κινούμαι καθημερινά σ΄την περιοχή Συντάγματος, βλέπω πράγματι ακίνητα στρατιωτικάκια, με μοναδική προστασία τις ασπίδες, να τους σπρώχνουν, να τους προπηλακίζουν,ι νατους κλωτσούν και νατους κατεβάζουν στα κράνη ακόμη και καδρόνια οικοδομής, όχι πάντα εργάτες και εργαζόμενοι, αλλά και κάτι περίεργοι κοτσιδάτοι, ουσάτοι, σκουλαρικάτοι που παρεισφρύουν σε όλες τις πορείες και αυτοί, δεν είναι όργανα κανενός παρακράτους, ούτε και προβοκάτορες κάποιου συστήματος, αλλά εκείνα τα απηρχαιωμένα εξοκοινοβουλευτικά αριστεριστικά κνόδαλα, που η επίσημη Αριστερά κανακεύει διά της ανοχής της. Τα χημικά πέφτουν, όταν η επίθεση χοντραίνει και γενικεύεται και τούτο, ως μέσο απώθησης των επιτιθεμένων, για να μην βγουν τα γκλόμπς και αρχίσουν πάλι τα συναξάρια για τραμπουκική αστυνομία και για δυνάμεις καταστολής.

Εδώ, θέλω να ανοίξω μία παρένθεση για να αναφερθώ στην άθλια προπαγάνδα που ασκούν εντεταλμένοι δολιοφθορείς του κοινωνικού μας συστήματος και της πολιτειακής μας λειτουργίας που δουλεύουν στα ΜΜΕ. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του μεγέθους της ψευτιάς και της συκοφαντίας που διακινούν ήταν η είδηση της σιδηρογροθιάς!!! Ένα μικρούλι μπατσάκι που είχε μονάχα μία ασπίδα για να αμυνθεί, χέστηκε, και έβγαλε από τη ζώνη του ένα κρίκο από 'κείνον που συγκρατούν κρεμασμένα γκλομπ, σημειωματάρια και διάφορα μπιχλιμπίδια της εξάρτησης και οι γνωστοί αλήτες-ρουφιάνοι, ονόμασαν τον κρίκο σιδηρογροθιά. Όποιοι έχει τύχει να δείτε τι σημαίνει σιδηρογροθιά, θα καταλ΄βετε πώς δεν έχει καμία σχέση με αυτό το κρικάκι που μπορεί και ο πιο αδύναμος από μάς να το λυγίσει με τα χέρια του.

Κατά τ' άλλα, αφήνοντας έξω τους τραμπουκόμπατσους της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης που πρωταγωνίστησαν στο συγκεκριμένο συμβάν, έχει ποτέ σκεφτεί κανείς τι λούκι τραβούν οι μπάτσοι;
Είναι παιδιά της διπλανής πόρτας. Μπορεί να είναι, αδέρφια, ξαδέρφια, ή γειτονόπουλά μας. Είναι κακοπληρωμένα. Δεν έχουν καλή εκπαίδευση, ή εξοπλισμό. Είτε θα κάθονται σε γραφείο να κολλούν χαρτόσημα, είτε θα είναι οι Φιλιππινέζες κάποιου/ας βουλευτή ή υπουργού, είτε θα περιπολούν κινδυνεύοντας να φάνε σφαίρα από τον κάθε κακοποιό, ή τρομοκράτη (το επεισόδιο στην Κηφισιά με το "γάζωμα" του ειδικού φρουρού, χαραξκτηριστική περίπτωση). Πάνε σε πορείες και έχουν εντολή να υφίστανται τα πάντα, χωρίς να αμύνονται. Δείχνουν ελαστικότητα και αποτρεπτικότητα σε βάνδαλους και αναρχικούς και χαρακτηρίζονται ανεπαρκείς και άχρηστοι. Αν αναλάβουν δράση και τους ξεφύγει -μία φορά στις εκατό- καμιά κλωτσιά παραπάνω, γίνονται τραμπούκοι και φασίστες. Ρε παιδιά, επιτέλους, ας στραφούμε λίγο στη λογική μας, ας ανακαλύψουμε την αίσθηση του μέτρου σε όλα, και ας μην πέφτουμε μέσα στην παγίδα των υπερβολών, απ' όπου και αν προέρχονται.
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
Μία φορά, σε φιλικό (!) παιγνίδι του Ολυμπιακού με ξένη ομάδα στο ΟΑΚΑ, καλοκαίρι του 2000. Ένας τσαμπουκαλεμένος στερημένος μπουρτζόβλαχος Ανθύπας, επειδή είχα μαζί του μία διαφωνία για τα μέτρα ασφαλείας στην είσοδο της θύρας, διέταξε ένα 20χρονο αστυνομικάκι να με προσαγάγει στο τοπικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, παρ' ότι είχα πάνω μου ταυτότητα και άδεια οδήγησης (κρατικά έγγραφα και τα δύο).
Η διαφωνία μας αφορούσε στο ότι είχα πάρει μεταλικό κουτί μπύρας από το κυλικείο ακριβώς έξω από τη θύρα και μπαίνοντας, ένας σεκιουριτάς του ΟΑΚΑ μουείπε πώς δεν επιτρεπόταν να το πάρω μέσα λόγω απαγόρευσης. Εξέφρασα στο σεκιουριτά την απορία πώς γίνεται το ΟΑΚΑ να πουλάει έξω από τη θύρα αντικείμαν που απαγορεύει η ΕΛΑΣ εντός γηπέδου και ο μπουρτζόβλαχος ο Ανθύπας με ρώτησε "τι πρόβλημα είχα με την ΕΛΑΣ". "Κανένα απολύτως, εδώ, μία συζήτηση με τον κύριο από το ΟΑΚΑ έχω" του απάντησα. "Καλά, άντε τέλειωνε τώρα και προχώρα", μου αντιγύρισε, "ο.κ., προχωρώ, αλλά να συμπεριφέρεστε πιο ευγενικά" του απάντησα, μετά μίλησε πολύ χειρότερα, του ζήτησα τα στοιχεία του, "θές τα στοιχεία μου;" μου είπε, "πήγαινέ τον μέσα για εξακρίβωση" διέταξε τον υφιστάμενό του, ένα δύσμοιρο αστυνομικάκι που παρακολουθούσε σοκαρισμένο και αυτό τη σκηνή, του είπα πώς είχα ταυτότητα και άδεια οδήγησης (κρατικά έγγραφα και τα δύο), αλλά εκείνος με έστειλε κανονικά στο τμήμα.
Καθ' οδόν, ένας ευγενέστατος και αξιοπρεπέστατος αξιωματικός ρώτησε το αστυνομικάκι "που πάει τον κύριο", το αστυνομικάκι του τα 'πε όλα χαρτί και καλαμάρι, εκείνος με αποδέσμευσε, μου ζήτησε συγγνώμη, με συνόδευσε έως τη θύρα μου και ξέχεσε το μπουρτζόβλαχο.

το λάθος σου εδώ ήταν ότι την στιγμή που του ζήτησες τα στοιχεία και αρχισε να φωνάζει έπρεπε να φωνάξεις πρώτος τον υφιστάμενο και να του δώσεις εντολή (ναι έτσι ακριβώς θα πρέπει να το πείς) να πάρει τα στοιχεία του εν λόγω κυρίου και να εξακριβώσει αν πράγματι είναι αστυνομικός.. θα ψάρωνε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε.. εγώ έχω φωνάξει το 100 μέσα από αστυνομικό τμήμα για να συλλάβει αστυνομικό.. εκεί να δεις φάση..
 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.422
Like
2
Πόντοι
16
andras σωστά αυτά που λές αλλά εξακολουθώ να έχω την ίδια ένσταση! την φάση με σιδηρογροθιά-κρίκο δεν την είδα την άκουσα και δεν έχω γνώμη. τι είπες όμως? ¨χέστηκε".
ε αν χέστηκε γιατί είναι σε αυτή την θέση? και θα πάρει τα πάνω του αν είναι με άλλους 3 συνάδελφους και χτυπάνε έναν?
και εγώ σαν ιδιωτικός υπάλληλος σκατοπληρωμένος είμαι σε σχέση με τις γνώσεις που έχω πάνω στην δουλειά μου, μου ζαλίζουν τα παπάρια οι κάργιες στο γραφείο που προσλήφθησαν καθώτι έχουν 3άρι βυζί και πρέπει με τον πελάτη να είμαι χαμογελαστός!
Αν ξεφύγω και μοιράζω μπουνιές δεξιά αριστερά θα απολυθώ στην καλύτερη. τα νεύρα μου τα κρατάω γιατί έτσι πρέπει!
Όταν επιλέγεις ενα επάγγελμα ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις, δεν είσαι ρωσίδα που σου τάξανε να δουλεύεις υπηρέτρια και κατέληξες σε μπουρδέλο.
Αρκετοί βάζουν μέσο να περάσουν στην σχολή διότι δεν βρίσκουν αλλού δουλειά, συν το ότι δεν εκπαιδεύονται σωστά έδεσε το γλυκό. Μαζί τους!
ε δεν θα κάτσω να με γαμίσουν κιόλας για τα προβλήματά τους!
 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.125
Like
182
Πόντοι
16
Αν ξεφύγω και μοιράζω μπουνιές δεξιά αριστερά θα απολυθώ στην καλύτερη. τα νεύρα μου τα κρατάω γιατί έτσι πρέπει!
Όταν επιλέγεις ενα επάγγελμα ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις, δεν είσαι ρωσίδα που σου τάξανε να δουλεύεις υπηρέτρια και κατέληξες σε μπουρδέλο.
Αρκετοί βάζουν μέσο να περάσουν στην σχολή διότι δεν βρίσκουν αλλού δουλειά, συν το ότι δεν εκπαιδεύονται σωστά έδεσε το γλυκό. Μαζί τους!
ε δεν θα κάτσω να με γαμίσουν κιόλας για τα προβλήματά τους!
+1
Και στην τελικη σιγα τη ριψοκινδυνη δουλεια!!!
Τι να πουν και οι μπατσοι στην αμερικη ή στην Αφρικη?? ...που εκει ειναι πραγματικη ζουγκλα!!!
Ασε που εδω, οσες φορες εχουν αντιμετωπίσει στυγνούς εγκληματίες τα χουν κάνει θάλασσα
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Οι μπάτσοι σε όλες τις χώρες του κόσμου, απο Ουγκάντα μέχρι ΗΠΑ είναι μια φάρα κομπλεξικών, ανίκανων να κάνουν κάποια παραγωγική δουλειά, αγράμματων (όχι κατ ανάγκη ακαδημαικά αλλά κοινωνικά), άξεστων, βάρβαρων υποκειμένων που τους δίνεται η δυνατότητα να εκτονώσουν πάνω σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους τα προβλήματα που έχουν στην σκατοκούτρα τους απο την ώρα που τους ξέρασε στην ζωή το μουνί της μάνας τους.
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Οι μπάτσοι σε όλες τις χώρες του κόσμου, απο Ουγκάντα μέχρι ΗΠΑ είναι μια φάρα κομπλεξικών, ανίκανων να κάνουν κάποια παραγωγική δουλειά, αγράμματων (όχι κατ ανάγκη ακαδημαικά αλλά κοινωνικά), άξεστων, βάρβαρων υποκειμένων που τους δίνεται η δυνατότητα να εκτονώσουν πάνω σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους τα προβλήματα που έχουν στην σκατοκούτρα τους απο την ώρα που τους ξέρασε στην ζωή το μουνί της μάνας τους.

+1000

Δηλαδή πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σκέφτεται ένας νέος άνθρωπος και θέλει να γίνει μπάτσος...  Και δεν μου λύνεται η απορία, νέος είσαι ρε ανθρωπε μου, κουσούρι δεν έχεις, τι στην ευχή σε παρακίνησε και πήγες στην μεγάλη των μπατσων σχολή????
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.229
Like
398
Πόντοι
36
+1000

Δηλαδή πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σκέφτεται ένας νέος άνθρωπος και θέλει να γίνει μπάτσος...  Και δεν μου λύνεται η απορία, νέος είσαι ρε ανθρωπε μου, κουσούρι δεν έχεις, τι στην ευχή σε παρακίνησε και πήγες στην μεγάλη των μπατσων σχολή????

Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Ο πιο δυνατός σύμβουλος για το μπατσοκατάντημα πολλών αξιολογότατων παιδιών είναι η πουτάνα η ανεργία. Μια ματιά στα μόρια που απαιτούνται για την εισαγωγή στις μπατσοσχολές (μεγάλες, μεσαίες και μικρές) μπορεί να σε πείσει. Πάρα πολλά παιδιά (πίστεψέ με, ξέρω) γίνονται μπάτσοι και καραβανάδες για να έχουν σίγουρη δουλειά. Αυτή, νομίζω είναι η πικρή αλήθεια. Δεν πρέπει να είμαστε τόσο απόλυτοι. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. Απλά σε όλο τον κόσμο για πολλούς μη έχοντες οι ΕΔ και τα ΣΑ είναι η πιο εύκολη (ίσως και μοναδική για κάποιους) διέξοδος για μια πιο ανθρώπινη ζωή.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom