ισχυει το θεμα ειναι να το δει αμα της στειλεις να σου απαντησει να σε πιστεψει κλπ κλπσχεδον ολες κανουνε με το καταλληλο αντιτιμο!! ακομα και συ!! και σενα αμα σου λεγανε να πηδηξεις μια για 500ευρω δεν θα το κανες??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες Ινφλουένσερς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (4 μέλη και 78 επισκέπτες)
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 528
- Πόντοι
- 81
Δυνατό το μιλφ..παίζει τπτ με αυτην ??Σεμνή πλέον γιατί της έριξαν το άλλο προφίλ. Αλλά ρε φίλε βαρέθηκα να τη βλέπω να τρίβει τις πατούσες της. 1 μπουκαλάκι αλοιφή χάλασε. Δεν άντεξα άλλο μετά, την έκλεισα
Το βίντεο που πέταξε βυζι το έχουμε?
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.791
- Πόντοι
- 9.931
Αμα ειχε ξεκινήσει τα τσιμπούκια απο το δημοτικό που χρόνος να μάθει ορθογραφία τυπε.Iro Kas ξέρουμε αμα κάνει συνάντησεις..Πάντως από ορθογραφία δεν πάει καλά το κορίτσι....χαχα![]()
Undertaker 1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2025
- Like
- 566
- Πόντοι
- 81
Σαν νέο μέλος ας μιλήσω για την Iro Kas.Ειναι από την κωμόπολη όπου μένω τώρα βέβαια μετακόμισε στην πρωτεύουσα και έγινε influencer έχει και only fans και ζητά 50αρια... είχε σπουδάσει και σε επαρχιακή πόλη... μια κοπέλα ψηλή ήταν με σπυριά αβυζη με μεγάλο κωλο....τώρα έφτιαξε βυζιά χείλια κτλ... ξέρω και άλλα αλλά δεν θα εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 456
εκανες προφιλ μονο κ μονο να μας πεις αλλα δε μας τα λες ολα....τωρα εχω αγωνια!Σαν νέο μέλος ας μιλήσω για την Iro Kas.Ειναι από την κωμόπολη όπου μένω τώρα βέβαια μετακόμισε στην πρωτεύουσα και έγινε influencer έχει και only fans και ζητά 50αρια... είχε σπουδάσει και σε επαρχιακή πόλη... μια κοπέλα ψηλή ήταν με σπυριά αβυζη με μεγάλο κωλο....τώρα έφτιαξε βυζιά χείλια κτλ... ξέρω και άλλα αλλά δεν θα εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες
petroshagler777
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2013
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Ποια είναι αυτή ;;
Ωωωωω έπαιξε τέτοιο σκηνικό;
Ξερασε τα όλα σκουλήκιΣαν νέο μέλος ας μιλήσω για την Iro Kas.Ειναι από την κωμόπολη όπου μένω τώρα βέβαια μετακόμισε στην πρωτεύουσα και έγινε influencer έχει και only fans και ζητά 50αρια... είχε σπουδάσει και σε επαρχιακή πόλη... μια κοπέλα ψηλή ήταν με σπυριά αβυζη με μεγάλο κωλο....τώρα έφτιαξε βυζιά χείλια κτλ... ξέρω και άλλα αλλά δεν θα εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες
Fontas1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2024
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Ποιο ειναι το gilf?
petroshagler777
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2013
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Φίλε ποια είναι αυτή ; Ινστα ;
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.791
- Πόντοι
- 9.931
Συνήθως οι λεπτομέρειες εχουν ενδιαφέρον τυπε.Σαν νέο μέλος ας μιλήσω για την Iro Kas.Ειναι από την κωμόπολη όπου μένω τώρα βέβαια μετακόμισε στην πρωτεύουσα και έγινε influencer έχει και only fans και ζητά 50αρια... είχε σπουδάσει και σε επαρχιακή πόλη... μια κοπέλα ψηλή ήταν με σπυριά αβυζη με μεγάλο κωλο....τώρα έφτιαξε βυζιά χείλια κτλ... ξέρω και άλλα αλλά δεν θα εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες
kalafatis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2024
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Ναι με το παλιό προφίλ. Το κορυφαίο βέβαια ήταν το τελευταίο live που έκανε πριν της το κλείσουν.... εκεί τα πέταξε έξω κανονικά!Ωωωωω έπαιξε τέτοιο σκηνικό;
DirkDiggggler
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2018
- Like
- 933
- Πόντοι
- 81
Σαν νέο μέλος ας μιλήσω για την Iro Kas.Ειναι από την κωμόπολη όπου μένω τώρα βέβαια μετακόμισε στην πρωτεύουσα και έγινε influencer έχει και only fans και ζητά 50αρια... είχε σπουδάσει και σε επαρχιακή πόλη... μια κοπέλα ψηλή ήταν με σπυριά αβυζη με μεγάλο κωλο....τώρα έφτιαξε βυζιά χείλια κτλ... ξέρω και άλλα αλλά δεν θα εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες
Βρε φίλε, χωρίς να θέλω να πω πως λες φίδια, αυτά τα ξέρω και εγώ που απλά την ακολουθούσα στο ίνστα πριν από μερικά χρόνια και δεν μένω στην Αρ..., ούτε σε μεγάλη πόλη της Θεσσαλίας όπου σπούδασε.
Πάντως για τα γούστα μου έχει μπανταλέψει και χαλάσει, πριν από 4 χρόνια ήταν απίθανο μωρό.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.937
- Πόντοι
- 456
Σε αυτές δίνετε αξία…
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.360
- Πόντοι
- 3.556
Τι σαύρα είναι αυτή σαν λάθος αποτέλεσμα από ΑΙ είναι
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.360
- Πόντοι
- 3.556
Χοντρή είναι και σαν γύφτισσα.
Σε αυτές δίνετε αξία…
Ο έλληνας αντί να κοιτάξει να φτιάξει τη ζωή του ή να πάει σε κάνα μουνολιβαδο δίνει αξία στην κάθε σάπια
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.937
- Πόντοι
- 456
Χοντρή είναι και σαν γύφτισσα.
Ο έλληνας αντί να κοιτάξει να φτιάξει τη ζωή του ή να πάει σε κάνα μουνολιβαδο δίνει αξία στην κάθε σάπια
Στην κάθε σάπια που γαμιεται με μπασκετμπολίστες και τραππερς ενώ αυτός δουλεύει για 800 ευρώ και είναι σκλάβος στο κουλισταν
πολυ μωρο το μωρο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις
- 68K
- Απαντήσεις
- 104