Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (4 μέλη και 78 επισκέπτες)

sxsss

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2023
Like
33
Πόντοι
0
σχεδον ολες κανουνε με το καταλληλο αντιτιμο!! ακομα και συ!! και σενα αμα σου λεγανε να πηδηξεις μια για 500ευρω δεν θα το κανες??
ισχυει το θεμα ειναι να το δει αμα της στειλεις να σου απαντησει να σε πιστεψει κλπ κλπ

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
528
Πόντοι
81
Σεμνή πλέον γιατί της έριξαν το άλλο προφίλ. Αλλά ρε φίλε βαρέθηκα να τη βλέπω να τρίβει τις πατούσες της. 1 μπουκαλάκι αλοιφή χάλασε. Δεν άντεξα άλλο μετά, την έκλεισα
Δυνατό το μιλφ..παίζει τπτ με αυτην ??

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
12.055
Πόντοι
2.256
Iro Kas ξέρουμε αμα κάνει συνάντησεις..Πάντως από ορθογραφία δεν πάει καλά το κορίτσι....χαχα
IMG_20250710_232931.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.791
Πόντοι
9.931
Iro Kas ξέρουμε αμα κάνει συνάντησεις..Πάντως από ορθογραφία δεν πάει καλά το κορίτσι....χαχα
IMG_20250710_232931.jpg
Αμα ειχε ξεκινήσει τα τσιμπούκια απο το δημοτικό που χρόνος να μάθει ορθογραφία τυπε.

Undertaker 1989

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2025
Like
566
Πόντοι
81
Σαν νέο μέλος ας μιλήσω για την Iro Kas.Ειναι από την κωμόπολη όπου μένω τώρα βέβαια μετακόμισε στην πρωτεύουσα και έγινε influencer έχει και only fans και ζητά 50αρια... είχε σπουδάσει και σε επαρχιακή πόλη... μια κοπέλα ψηλή ήταν με σπυριά αβυζη με μεγάλο κωλο....τώρα έφτιαξε βυζιά χείλια κτλ... ξέρω και άλλα αλλά δεν θα εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.081
Πόντοι
456
Σαν νέο μέλος ας μιλήσω για την Iro Kas.Ειναι από την κωμόπολη όπου μένω τώρα βέβαια μετακόμισε στην πρωτεύουσα και έγινε influencer έχει και only fans και ζητά 50αρια... είχε σπουδάσει και σε επαρχιακή πόλη... μια κοπέλα ψηλή ήταν με σπυριά αβυζη με μεγάλο κωλο....τώρα έφτιαξε βυζιά χείλια κτλ... ξέρω και άλλα αλλά δεν θα εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες
εκανες προφιλ μονο κ μονο να μας πεις αλλα δε μας τα λες ολα....τωρα εχω αγωνια!

amorios

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Like
954
Πόντοι
81
Ξερασε τα όλα σκουλήκι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.791
Πόντοι
9.931
Συνήθως οι λεπτομέρειες εχουν ενδιαφέρον τυπε.

kalafatis13

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2024
Like
43
Πόντοι
0
Ωωωωω έπαιξε τέτοιο σκηνικό;
Ναι με το παλιό προφίλ. Το κορυφαίο βέβαια ήταν το τελευταίο live που έκανε πριν της το κλείσουν.... εκεί τα πέταξε έξω κανονικά!

DirkDiggggler

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
933
Πόντοι
81

Βρε φίλε, χωρίς να θέλω να πω πως λες φίδια, αυτά τα ξέρω και εγώ που απλά την ακολουθούσα στο ίνστα πριν από μερικά χρόνια και δεν μένω στην Αρ..., ούτε σε μεγάλη πόλη της Θεσσαλίας όπου σπούδασε.

Πάντως για τα γούστα μου έχει μπανταλέψει και χαλάσει, πριν από 4 χρόνια ήταν απίθανο μωρό.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.360
Πόντοι
3.556

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.937
Πόντοι
456
Χοντρή είναι και σαν γύφτισσα.

Ο έλληνας αντί να κοιτάξει να φτιάξει τη ζωή του ή να πάει σε κάνα μουνολιβαδο δίνει αξία στην κάθε σάπια

Στην κάθε σάπια που γαμιεται με μπασκετμπολίστες και τραππερς ενώ αυτός δουλεύει για 800 ευρώ και είναι σκλάβος στο κουλισταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom