Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (4 μέλη και 78 επισκέπτες)

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.256
Πόντοι
29.667
θελεις πιστεψε θελεις μην πιστεψεις, στα @@ μου.
Επίσης δεν μας έχεις πει ακόμα τις ιστορίες για τις άλλες σελεμπριτι που έχεις γαμησει, είναι και πολλές. Να μας τις πεις για να εκδοσουμε βιβλίο και να γίνει μπεστ σέλερ, με τίτλο: Οι ιστορίες ενός Παραθυμα!!!

Vizolagnos99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2024
Like
652
Πόντοι
80
1000010098.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Επίσης δεν μας έχεις πει ακόμα τις ιστορίες για τις άλλες σελεμπριτι που έχεις γαμησει, είναι και πολλές. Να μας τις πεις για να εκδοσουμε βιβλίο και να γίνει μπεστ σέλερ, με τίτλο: Οι ιστορίες ενός Παραθυμα!!!
καλα ντε μη ζηλευετε...

σε σαητ με εκδιδομενες, το παιζετε απιστοι θωμαδες.

εδω υπηρχε μελος που ειχε γαμησει την αφροκρεμα των πορνοσταρ. οκ δεν εχετε ολοι το ιδιο δοντι, τι να κανουμε αλλα αν δε το εχετε, μη βγαζετε και χολη...

τωρα αν ο τυπας λεει τα φιδια του ιακωβου, αυτο δεν ειναι δυσκολο να διαπιστωθει...

αλλα ουτε εγω θα το διαφημιζα στο συγκεκριμενο θρεντ, με βαση τα μεσα μπαζα που ανεβαινουν εδω.

γιατι οντως σελεμπριτι μπορει να μην εχω γαμησει ( η τουλαχιστον δε το ξερω γιατι δε βλεπω καν τιβι), αλλα με βασει το γουστο μερικων συγκεκριμενων, εχω βαρεσει συγκριτικα πολλα καθαρα δεκαρια...

γουστα ειναι, αλλα αλλο ταβανι του σπιτιου και αλλο του ουρανου....

justG4

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
109
Πόντοι
1
Ωραία πληροφορία.
Σε πιστέψαμε όλοι εδώ μέσα!!!
Δεν ξέρω κανέναν από τους δυο σας αλλά επιβεβαιώνω. Υπήρχε πιο παλιά κ μια που πέρασε από 2/3 σκηνές σε πορνό (για μένα χάλια) που αν έπαιρνες αυτήν σου έκανε κονε με την συγκεκριμένη η και τις δυο μαζί .

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.256
Πόντοι
29.667
Δεν ξέρω κανέναν από τους δυο σας αλλά επιβεβαιώνω. Υπήρχε πιο παλιά κ μια που πέρασε από 2/3 σκηνές σε πορνό (για μένα χάλια) που αν έπαιρνες αυτήν σου έκανε κονε με την συγκεκριμένη η και τις δυο μαζί .
Και ποία ήταν αυτή η κοπέλα;;;

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.081
Πόντοι
456
Και ποία ήταν αυτή η κοπέλα;;;
μου ειχε πει κ εμενα καποτε πριν κατι χρονια μια αποτυχημενη tv περσονα που το περασε απο κατι τσοντες της σηρινα κ τη γνωριζε αλλα οχι 500 ουτε για αστειο!ποοοοολλα περισσοτερα κ με απαιτησεις κ δεν ασχολειθηκα.αυτο πριν απο αρκετα χρονια κ νομιζω οτι η τυπισσα πλεον εχεις μονιμο χορηγο φραγκατο

justG4

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
109
Πόντοι
1
μου ειχε πει κ εμενα καποτε πριν κατι χρονια μια αποτυχημενη tv περσονα που το περασε απο κατι τσοντες της σηρινα κ τη γνωριζε αλλα οχι 500 ουτε για αστειο!ποοοοολλα περισσοτερα κ με απαιτησεις κ δεν ασχολειθηκα.αυτο πριν απο αρκετα χρονια κ νομιζω οτι η τυπισσα πλεον εχεις μονιμο χορηγο φραγκατο
Το ποσο ισχύει. Να υπενθυμίσω οτι στα 17 της στο θεσσαλικό κάμπο είχε 2/3 χορηγούς spare που με μια κάρτα κοσμοτε δυο φορέματα κτλ κτλ σε πιπωνε με το καλημέρα . Παλιές χρυσές εποχές βέβαια που ακόμα οι λιγούρηδες δεν έκαναν το κάθε τσόφλι Ζιζέλ για να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.081
Πόντοι
456
Το ποσο ισχύει. Να υπενθυμίσω οτι στα 17 της στο θεσσαλικό κάμπο είχε 2/3 χορηγούς spare που με μια κάρτα κοσμοτε δυο φορέματα κτλ κτλ σε πιπωνε με το καλημέρα . Παλιές χρυσές εποχές βέβαια που ακόμα οι λιγούρηδες δεν έκαναν το κάθε τσόφλι Ζιζέλ για να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα
μονο φημες μπορω να προσφερω καθως δε τη γνωρισα
περαιτερω εφοσον δεν παιζει κ καποιο ευκολο κονε να χαμε να λεγαμε!

melancholia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2021
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
361

Πες τα χρυσοστομε

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
272
Πόντοι
21
Καλησπερα συναγωνιστες, Ξερουμε τιποτα για αυτο το προφιλ στο ινστα kristi.cj σε προσφατο στορυ εχει γαματα προσωντα βυζαρες!

sxsss

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2023
Like
33
Πόντοι
0
Καλημέρα TikTok - Make Your Day ξέρει κανείς σοβαρά όμως αν κάνει ή αν έκανε ποτέ πριν κάνει παιδί συναντήσεις?

Johnnie69

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Like
104
Πόντοι
1
Καλημέρα TikTok - Make Your Day ξέρει κανείς σοβαρά όμως αν κάνει ή αν έκανε ποτέ πριν κάνει παιδί συναντήσεις?
σχεδον ολες κανουνε με το καταλληλο αντιτιμο!! ακομα και συ!! και σενα αμα σου λεγανε να πηδηξεις μια για 500ευρω δεν θα το κανες??

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.322
Πόντοι
446
eutu__xia

Συνημμένα