lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Αυτή ποια είναι? Παίζει πουθενά?
Αυτή ποια είναι? Παίζει πουθενά?
Καλό μήνα.. Για την συγκεκριμένη αν αξίζει, το έσκαγα το 4ψηφιο.
Αυτό αν υπάρχει κονέ,δείχνει καλό..
5ψηφιο οχι? χαχαχαΚαλό μήνα.. Για την συγκεκριμένη αν αξίζει, το έσκαγα το 4ψηφιο.
Από εδώ η Μαρία Ολύβια είναι διακαής πόθος, αλλά βλέπω ότι τα έχει με έναν γερό, προφανώς χορηγός.
Καλό μήνα.. Για την συγκεκριμένη αν αξίζει, το έσκαγα το 4ψηφιο.
Κοίτα, όταν ήταν Ελλάδα και έκανε παρέα με Κιοσέ, δεν νομίζω ότι έπαιρνε αυτά τα λεφτά. Παρολαυτά εμένα η τσέπη μου αντέχει μέχρι 4 ψηφία.5ψηφιο οχι? χαχαχα
Εσύ που είσαι κολλημένος με την Φυρού, τουλάχιστον ζεις σε πλασματικό κόσμο. Εμείς που έχουμε πάρει πάνω από τα μισά instagram girls και συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε την συλλογή μας,κάτι θα έχουμε να θυμόμαστε όταν πάμε στο Κάτω κόσμο.οκ, μπραβο σου?
και φαντασου να παει να σου κατσει και να σου πει ουτε πιπες περνω ουτε τα καταπινω ουτε κωλαρακι δινω χαχαχαχαΑπό εδώ η Μαρία Ολύβια είναι διακαής πόθος, αλλά βλέπω ότι τα έχει με έναν γερό, προφανώς χορηγός.
Το παίζει κυρία, αλλά μέσω κονέ μια χαρά τον τρώει. Αλλά για μένα δεν τα αξίζει, καθώς όταν την πήρα, δεν άντεχε πάνω από 10 λεπτά.
Καλά, ας βρεθεί η άκρη και για όλα υπάρχει ένα νούμερο!και φαντασου να παει να σου κατσει και να σου πει ουτε πιπες περνω ουτε τα καταπινω ουτε κωλαρακι δινω χαχαχαχα
αρα εχουμε ολυβια, πλενκα πες ακομη μια να τριτωσειΚοίτα, όταν ήταν Ελλάδα και έκανε παρέα με Κιοσέ, δεν νομίζω ότι έπαιρνε αυτά τα λεφτά. Παρολαυτά εμένα η τσέπη μου αντέχει μέχρι 4 ψηφία.
Η Στεριανού εδώ είναι μεγάλο άχτι, αλλά δεν έχω πουθενά επαφές...
Η Σάσα ξέρω φίλη της που την είχα στην Ολυμπιάδα στους εθελοντές.. Βέβαια μετά η φίλη μου έβαλε βυζιά, έβγαλε χρήμα και έχασα το κονέ.
ξερεις αν η φωτο της που ειναι γυμνη ειναι αληθινη? εχω ακουσει διαφορα αλλα φανταζομαι τοτε που ειχε τραβηχτει δεν υπηρχαν α.ι με γυμνες και τετοιαΗ Στεριανού εδώ είναι μεγάλο άχτι, αλλά δεν έχω πουθενά επαφές...
Αυτό εδώ θέλω για να τριτώσει. Μου βγάζει για ''άγρια γούστα"!!!