Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.817
Πόντοι
2.256
Αδερφέ μπορείς να μου στηλεις το βίντεο?
δες εναν γυφτο που εκανε εγγραφη πριν μιση ωρα για να ζητησει το βιντεο....ΑΚΟΥ ΒΛΑΚΑ ...φτασε τα 5 μηνυματα πρωτα και ξανα μιλαμε.....

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
264
Πόντοι
21

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
264
Πόντοι
21

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.817
Πόντοι
2.256
Εφόσον ισχυρίζεσαι ότι το έχεις, νομίζω ότι όλα τα μέλη περιμένουν να το ανεβάσεις...εφόσον ισχύει ότι έχεις βίντεο και δεν είναι "Μεγάλη Παπάτζα"
γιατι να κανω κατι το οποιο ειναι παρανομο; δεν υποσχεθηκα να το ανεβασω δημοσια...απλα ειπα οτι το εχω στην κατοχη μου...αν καποιος θελει κατι συγκεκριμενο απο εμενα μπορει να το ζητησει σε προσωπικο μυνημα....απο εκει και περα γιατι κανεις σαν απελπισμενος ζητουλας;

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
264
Πόντοι
21
γιατι να κανω κατι το οποιο ειναι παρανομο; δεν υποσχεθηκα να το ανεβασω δημοσια...απλα ειπα οτι το εχω στην κατοχη μου...αν καποιος θελει κατι συγκεκριμενο απο εμενα μπορει να το ζητησει σε προσωπικο μυνημα....απο εκει και περα γιατι κανεις σαν απελπισμενος ζητουλας;
Φίλε μου εσύ το ξεκίνησες. Λες ότι όποιος θέλει να μου το ζητήσει και θα το στείλω. Και τελικά σε όποιον σου το ζητάει, αντί να το στείλεις απλά βρίζεις και προσβάλεις.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.817
Πόντοι
2.256
Φίλε μου εσύ το ξεκίνησες. Λες ότι όποιος θέλει να μου το ζητήσει και θα το στείλω. Και τελικά σε όποιον σου το ζητάει, αντί να το στείλεις απλά βρίζεις και προσβάλεις.
ρε μην κανεις σαν απελπισμενος....δημοσια δεν ανεβαζω πορνογραφικο υλικο ....ειναι παρανομο!!!! θα κανω εγω τον μαλακα γιατι εσυ εχεις καυλες; πες μου οτι θες απο εκει και περα....

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
264
Πόντοι
21
ρε μην κανεις σαν απελπισμενος....δημοσια δεν ανεβαζω πορνογραφικο υλικο ....ειναι παρανομο!!!! θα κανω εγω τον μαλακα γιατι εσυ εχεις καυλες; πες μου οτι θες απο εκει και περα....
Ε τότε μην μας τα πρήζεις ότι έχεις το βίντεο...

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.817
Πόντοι
2.256
Ε τότε μην μας τα πρήζεις ότι έχεις το βίντεο...
εισαι τραγικα χαζος...δεν εξηγηται αλλιως....η μαλλον οχι εισαι τραγικα απελπισμενος να τον παιξεις με την Κρκτ και τωρα ξενερωσες και θυμωσες μαζι μου....χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαα

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
264
Πόντοι
21
εισαι τραγικα χαζος...δεν εξηγηται αλλιως....η μαλλον οχι εισαι τραγικα απελπισμενος να τον παιξεις με την Κρκτ και τωρα ξενερωσες και θυμωσες μαζι μου....χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχ

εισαι τραγικα χαζος...δεν εξηγηται αλλιως....η μαλλον οχι εισαι τραγικα απελπισμενος να τον παιξεις με την Κρκτ και τωρα ξενερωσες και θυμωσες μαζι μου....χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαα

Κι εγώ έχω βίντεο με την ναόμι κάμπελ αλλά δημοσια δεν ανεβαζω πορνογραφικο υλικο ....ειναι παρανομο!!!! θα κανω εγω τον μαλακα γιατι εσυ εχεις καυλες; Άντε ρε παπάτζα...δουλεύεις κόσμο

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.817
Πόντοι
2.256
Κι εγώ έχω βίντεο με την ναόμι κάμπελ αλλά δημοσια δεν ανεβαζω πορνογραφικο υλικο ....ειναι παρανομο!!!! θα κανω εγω τον μαλακα γιατι εσυ εχεις καυλες; Άντε ρε παπάτζα...δουλεύεις κόσμο
Καλά μην νευριαζεις , καταλάβαμε όλοι ότι δε θα τον παίξεις σήμερα....

gpap00211

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
80
Άντε γεια

Συνημμένα

• Screenshot_20250430-235541_Instagram.jpg
    Screenshot_20250430-235541_Instagram.jpg