Όποιος έχει να ανεβάσει ή να μου στείλει...με τη συγκεκριμένη έχω κόλλημα και ψάχνω υλικοελα να πεφτει το χρημααα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες Ινφλουένσερς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (13 μέλη και 85 επισκέπτες)
giorgos5544
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025
- Like
- 21.591
- Πόντοι
- 2.256
παλι εδω ζητουλα?Όποιος έχει να ανεβάσει ή να μου στείλει...με τη συγκεκριμένη έχω κόλλημα και ψάχνω υλικο
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.952
- Πόντοι
- 2.256
δες εναν γυφτο που εκανε εγγραφη πριν μιση ωρα για να ζητησει το βιντεο....ΑΚΟΥ ΒΛΑΚΑ ...φτασε τα 5 μηνυματα πρωτα και ξανα μιλαμε.....Αδερφέ μπορείς να μου στηλεις το βίντεο?
Όλοι αναμένουμε το βίντεο σου....δες εναν γυφτο που εκανε εγγραφη πριν μιση ωρα για να ζητησει το βιντεο....ΑΚΟΥ ΒΛΑΚΑ ...φτασε τα 5 μηνυματα πρωτα και ξανα μιλαμε.....
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.952
- Πόντοι
- 2.256
γιατι παρακαλω;Όλοι αναμένουμε το βίντεο σου....
Εφόσον ισχυρίζεσαι ότι το έχεις, νομίζω ότι όλα τα μέλη περιμένουν να το ανεβάσεις...εφόσον ισχύει ότι έχεις βίντεο και δεν είναι "Μεγάλη Παπάτζα"γιατι παρακαλω;
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.952
- Πόντοι
- 2.256
γιατι να κανω κατι το οποιο ειναι παρανομο; δεν υποσχεθηκα να το ανεβασω δημοσια...απλα ειπα οτι το εχω στην κατοχη μου...αν καποιος θελει κατι συγκεκριμενο απο εμενα μπορει να το ζητησει σε προσωπικο μυνημα....απο εκει και περα γιατι κανεις σαν απελπισμενος ζητουλας;Εφόσον ισχυρίζεσαι ότι το έχεις, νομίζω ότι όλα τα μέλη περιμένουν να το ανεβάσεις...εφόσον ισχύει ότι έχεις βίντεο και δεν είναι "Μεγάλη Παπάτζα"
Φίλε μου εσύ το ξεκίνησες. Λες ότι όποιος θέλει να μου το ζητήσει και θα το στείλω. Και τελικά σε όποιον σου το ζητάει, αντί να το στείλεις απλά βρίζεις και προσβάλεις.γιατι να κανω κατι το οποιο ειναι παρανομο; δεν υποσχεθηκα να το ανεβασω δημοσια...απλα ειπα οτι το εχω στην κατοχη μου...αν καποιος θελει κατι συγκεκριμενο απο εμενα μπορει να το ζητησει σε προσωπικο μυνημα....απο εκει και περα γιατι κανεις σαν απελπισμενος ζητουλας;
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.952
- Πόντοι
- 2.256
ρε μην κανεις σαν απελπισμενος....δημοσια δεν ανεβαζω πορνογραφικο υλικο ....ειναι παρανομο!!!! θα κανω εγω τον μαλακα γιατι εσυ εχεις καυλες; πες μου οτι θες απο εκει και περα....Φίλε μου εσύ το ξεκίνησες. Λες ότι όποιος θέλει να μου το ζητήσει και θα το στείλω. Και τελικά σε όποιον σου το ζητάει, αντί να το στείλεις απλά βρίζεις και προσβάλεις.
Ε τότε μην μας τα πρήζεις ότι έχεις το βίντεο...ρε μην κανεις σαν απελπισμενος....δημοσια δεν ανεβαζω πορνογραφικο υλικο ....ειναι παρανομο!!!! θα κανω εγω τον μαλακα γιατι εσυ εχεις καυλες; πες μου οτι θες απο εκει και περα....
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.952
- Πόντοι
- 2.256
εισαι τραγικα χαζος...δεν εξηγηται αλλιως....η μαλλον οχι εισαι τραγικα απελπισμενος να τον παιξεις με την Κρκτ και τωρα ξενερωσες και θυμωσες μαζι μου....χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχααΕ τότε μην μας τα πρήζεις ότι έχεις το βίντεο...
giorgos5544
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025
- Like
- 21.591
- Πόντοι
- 2.256
εισαι τραγικα χαζος...δεν εξηγηται αλλιως....η μαλλον οχι εισαι τραγικα απελπισμενος να τον παιξεις με την Κρκτ και τωρα ξενερωσες και θυμωσες μαζι μου....χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχ
εισαι τραγικα χαζος...δεν εξηγηται αλλιως....η μαλλον οχι εισαι τραγικα απελπισμενος να τον παιξεις με την Κρκτ και τωρα ξενερωσες και θυμωσες μαζι μου....χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαα
εισαι τραγικα χαζος...δεν εξηγηται αλλιως....η μαλλον οχι εισαι τραγικα απελπισμενος να τον παιξεις με την Κρκτ και τωρα ξενερωσες και θυμωσες μαζι μου....χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαα
Κι εγώ έχω βίντεο με την ναόμι κάμπελ αλλά δημοσια δεν ανεβαζω πορνογραφικο υλικο ....ειναι παρανομο!!!! θα κανω εγω τον μαλακα γιατι εσυ εχεις καυλες; Άντε ρε παπάτζα...δουλεύεις κόσμοεισαι τραγικα χαζος...δεν εξηγηται αλλιως....η μαλλον οχι εισαι τραγικα απελπισμενος να τον παιξεις με την Κρκτ και τωρα ξενερωσες και θυμωσες μαζι μου....χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαα
Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 39
- Like
- 14.845
- Πόντοι
- 5.896
Καριολες.......
giorgos5544
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025
- Like
- 21.591
- Πόντοι
- 2.256
χαχαχα ηρεμησε αδερφε χαχαχαΚαριολες.......
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.952
- Πόντοι
- 2.256
Καλά μην νευριαζεις , καταλάβαμε όλοι ότι δε θα τον παίξεις σήμερα....Κι εγώ έχω βίντεο με την ναόμι κάμπελ αλλά δημοσια δεν ανεβαζω πορνογραφικο υλικο ....ειναι παρανομο!!!! θα κανω εγω τον μαλακα γιατι εσυ εχεις καυλες; Άντε ρε παπάτζα...δουλεύεις κόσμο
giorgos5544
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025
- Like
- 21.591
- Πόντοι
- 2.256
giorgos5544
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025