Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είναι πολύ καλή κοπέλα,φοβερή χορεύτρια αλλά ετοιμάζει μια απίστευτη έκπληξη εντός 10-15 ημερών.....
Είναι τρελή γυναικάρα όμως....
ενα πτηνο ιατρε μου εκελαηδησε προ αρκετων μηνων οτι εκανε κατι γυρισματα πολυ ενδιαφεροντα η κυρια

πτηνο γιατρε και μαλιστα λεει με μια τεραστια εκπληξη στο καστ ετσι ειπεΠτηνο πτηνο η απο αυτά που πανε![]()
![]()
Μου αρέσουν οι εκπληξειςπτηνο γιατρε και μαλιστα λεει με μια τεραστια εκπληξη στο καστ ετσι ειπε
Τσοντα;;Γύρισε μια ενδιαφέρουσα....ταινιούλα....![]()
ετσι λεν οι πληροφοριες μας αφεντικο και μαλιστα λεν οτι στο καστ πρωταγωνιστη με μια κυρια απο το δικο μου ειδοςΓύρισε τσόντα το αρχιμπάζο;![]()
Φαση να σκασει ο τρυπιος με τα πατομπουκαλα που βγηκε δευτερος στο bigBrother παιζει;![]()
Πρέπει να είναι μια πολύ καλή φίλη της που βγαίνουν και φωτογραφίες μαζί....ετσι λεν οι πληροφοριες μας αφεντικο και μαλιστα λεν οτι στο καστ πρωταγωνιστη με μια κυρια απο το δικο μου ειδος![]()
![]()
![]()
ετσι λεν οι πληροφοριες μας αφεντικο και μαλιστα λεν οτι στο καστ πρωταγωνιστη με μια κυρια απο το δικο μου ειδος![]()
![]()
![]()
γιατρε ξερει ο red θα σου πειTι εννοεις "απο το δικο μου ειδος" ???![]()
εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους εδω μεσα,αλλωστε ειναι η ειδικοτητα σου γιατρε μουγιατρε ξερει ο red θα σου πει![]()
![]()
![]()