Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μωρακι εσυ το εχεις κανει παραδεισο το νημα σουΑγόρια την προσοχή σας παρακαλώ !
Μην κάνετε το νήμα γιδοστάσιο !
Ήδη η νηματοθέτρια το έχει μετατρέψει σε X-Factor....
Μωρο μου
η δικη σου η τρελλα ειναι το κατι αλλο......αφιερωμενο λοιπον σε 'σενα.....
Σε ευχαριστω καρδιά μου !Μωρο μουη δικη σου η τρελλα ειναι το κατι αλλο......αφιερωμενο λοιπον σε 'σενα.....
.....![]()
![]()

Στην ζωη την δικη μου εχω ζητησει συγγνωμη σε καποιες περιπτωσεις που εχω φταιξει..... σε 2 ομως αγαπημενα μου προσωπα θελω ειδικα να ζητησω συγγνωμη επειδη κατι ειχε συμβει καποτε αναμεσα μας.....αλλα δεν βρισκω τον τροπο και το πότε θα ειναι η καταλληλη στιγμη για να το πράξω χωρις να διαταραξω την ηρεμια τους με την παρουσια μου.
Είσαι τόσο γλυκός !Στην ζωη την δικη μου εχω ζητησει συγγνωμη σε καποιες περιπτωσεις που εχω φταιξει..... σε 2 ομως αγαπημενα μου προσωπα θελω ειδικα να ζητησω συγγνωμη επειδη κατι ειχε συμβει καποτε αναμεσα μας.....αλλα δεν βρισκω τον τροπο και το πότε θα ειναι η καταλληλη στιγμη για να το πράξω χωρις να διαταραξω την ηρεμια τους με την παρουσια μου.
Ευτυχώς που πλεον άλλαξες μυαλά!
Είσαι τόσο γλυκός !
Και εγώ στο παρελθόν έχω ζητήσει συγνώμη πολλές φορές χωρίς να φταίω !
Ίσως γιατί δεν ήθελα κάποιες καταστάσεις να βγουν εκτός oρίων !
Τώρα πλεον το κάνω πολύ σπάνια !
Αλλά αφού το λέει η καρδιά σου να το κάνεις ματάκια μου θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα !
Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια......δεν εχω τιποτα αλλο να προσθεσω....απλα να πω εισαι λατρεια....μοναδικη.....και κοιτας παντα πρωτα την Ελενα....και μονο.

Καλημέρα!!Καλημέρα αγόρια μου όμορφα !
Ξυπνάτε πρωί Κυριακάτικα βλέπω !
Μόνο εγώ είμαι η υπναρού της παρέας !
![]()
Καλημέρα αγάπηΚαλημέρα!!

Εμεις οι γεροι ξυπναμε νωρις πλεον και δεν μας πιανει ο υπνος παλι.....ενω τα νιατα σαν εσενα...Καλημέρα αγόρια μου όμορφα !
Ξυπνάτε πρωί Κυριακάτικα βλέπω !
Μόνο εγώ είμαι η υπναρού της παρέας !
![]()
έτσι κάνω εγώ κάθε βράδυ ξενυχτάω στα μπαράκιαΕμεις οι γεροι ξυπναμε νωρις πλεον και δεν μας πιανει ο υπνος παλι.....ενω τα νιατα σαν εσενα...