Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.385
Εμένα τι δώρο θα μου φέρει ο Άγιος βασίλης ???καλα θα πω στον αι βασηλη να σου φερει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπερωχη![]()
Εμένα τι δώρο θα μου φέρει ο Άγιος βασίλης ???καλα θα πω στον αι βασηλη να σου φερει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπερωχη![]()
οτι θελεισ.και εννοειται και την αγαπη μουΕμένα τι δώρο θα μου φέρει ο Άγιος βασίλης ???![]()

Η αγάπη σου μου αρκεί καρδούλα μου !οτι θελεισ.και εννοειται και την αγαπη μου![]()

οτι θελεισ.και εννοειται και την αγαπη μου![]()
Τα είπες όλα!!!Για τους πιο πολλούς οι χριστουγεννιάτικες μέρες είναι συνδεδεμένες με την αγάπη την ελπίδα και την οικογενειακή θαλμπωρή !
Πολλοί αυτές τις μέρες αναπολούν το συναίσθημα που είχαν παιδιά όταν πίστευαν στη μαγεία των Χριστουγέννων και του Άγιου Βασίλη που καταφέρνει σε μία νύχτα να ικανοποιήσει τις επιθυμίες όλων των παιδιών του κόσμου!
Αυτή η περίοδος σημαίνει ξεκούραση διασκέδαση ψυχική εγγύτητα και χαρά σημαίνει βόλτες στη στολισμένες πόλεις ψώνια όμορφες οικογενειακές στιγμές νόστιμα γλυκά και ιδιαίτερα φαγητά!
Το κάθε άτομο βιώνει ξεχωριστά συναισθήματα ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται με τις προσωπικές σχέσεις που έχει και με όσα τον προβληματίζουν και τον απασχολούν!
Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί για παράδειγμα αυτές τις μέρες να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας δικών τους ανθρώπων να βιώνουν μία απώλεια ή ακόμα και να υποφέρουν από την κρίση και δεν έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν !
Ακόμα και αν όλα γύρω μας είναι χάλια ακόμα και τότε η μαγεία των χριστουγέννων είναι ικανή έστω και για λίγο να ξορκίσει το κακό και να απλώσει πάνω του ένα πέμπλο καλοσύνης άνθρωπιάς και ελπίδας!
Οι τυχεροί που φέτος τα βλέπουν όλα όμορφα γύρω τους να μεταδώσουν τη χαρά τους σε όσους το έχουν ανάγκη
Αυτό είναι άλλωστε το πνεύμα των χριστουγέννων![]()
Νάσαι πάντα καλά και καλά να περνάς.Για τους πιο πολλούς οι χριστουγεννιάτικες μέρες είναι συνδεδεμένες με την αγάπη την ελπίδα και την οικογενειακή θαλμπωρή !
Πολλοί αυτές τις μέρες αναπολούν το συναίσθημα που είχαν παιδιά όταν πίστευαν στη μαγεία των Χριστουγέννων και του Άγιου Βασίλη που καταφέρνει σε μία νύχτα να ικανοποιήσει τις επιθυμίες όλων των παιδιών του κόσμου!
Αυτή η περίοδος σημαίνει ξεκούραση διασκέδαση ψυχική εγγύτητα και χαρά σημαίνει βόλτες στη στολισμένες πόλεις ψώνια όμορφες οικογενειακές στιγμές νόστιμα γλυκά και ιδιαίτερα φαγητά!
Το κάθε άτομο βιώνει ξεχωριστά συναισθήματα ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται με τις προσωπικές σχέσεις που έχει και με όσα τον προβληματίζουν και τον απασχολούν!
Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί για παράδειγμα αυτές τις μέρες να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας δικών τους ανθρώπων να βιώνουν μία απώλεια ή ακόμα και να υποφέρουν από την κρίση και δεν έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν !
Ακόμα και αν όλα γύρω μας είναι χάλια ακόμα και τότε η μαγεία των χριστουγέννων είναι ικανή έστω και για λίγο να ξορκίσει το κακό και να απλώσει πάνω του ένα πέμπλο καλοσύνης άνθρωπιάς και ελπίδας!
Οι τυχεροί που φέτος τα βλέπουν όλα όμορφα γύρω τους να μεταδώσουν τη χαρά τους σε όσους το έχουν ανάγκη
Αυτό είναι άλλωστε το πνεύμα των χριστουγέννων![]()
απο τι ωρα και μετα πχ;Καλημέρα αγάπες μου !
Να ευχηθώ ένα όμορφο σαββατοκύριακο !
Όπως σας έχω ξανααναφέρει !
Έχω σταματήσει πλέον τα πρωινά ραντεβού !
Ευχαριστώ για τα ευγενικά σας μηνύματα και τον σεβασμό σας
Την αγάπη μου![]()
Να μου στείλεις βάιμπερ να ενημερωθείς !απο τι ωρα και μετα πχ;
Σε ευχαριστώ πολύ !Τα είπες όλα!!!
Σου εύχομαι, αυτά τα Χριστούγεννα να είναι τα ομορφότερα της ζωής σου!!!

Το έχω αναφέρει ότι δεν κάνω πλεον πρωινά ραντεβου και όλοι μου ζητανε πρωινάΝάσαι πάντα καλά και καλά να περνάς.
Καλές βόλτες τα πρωινα
.....χαχαχαχαΚαλό ΣΚ με υγεία πάνω από όλα Έλενα!!!Καλημέρα αγάπες μου !
Την αγάπη μου![]()
....και καλές γιορτές ψυχή μου !Καλό ΣΚ με υγεία πάνω από όλα Έλενα!!!

Να σου πω την αλήθεια οτι σταμάτησες μόνιμα τα πρωινα , δεν το είχα καταλάβει.Το έχω αναφέρει ότι δεν κάνω πλεον πρωινά ραντεβου και όλοι μου ζητανε πρωινά.....χαχαχαχα
Με κάνουν και γελάω !
Έχω καλή διάθεση και οπότε μόνο ως αστείο μπορώ να το δω !
Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμα ή οχι !Να σου πω την αλήθεια οτι σταμάτησες μόνιμα τα πρωινα , δεν το είχα καταλάβει.
Πάντως εσύ το λες πλάκα εγώ θα νευρίαζα κάθε φορά που το γράφεις , να σε ρωτούν..
Νασαι καλά , και καλές γιορτές.....
Καλημέρα Έλενα μου!Καλημέρα αγάπες μου !
Την αγάπη μου![]()
Οι γυναικες είναι πάντα πιο ώριμες. Αν δεις και τους έφηβους, τα αγοράκια λένε κατι χοντροαστεία και τα κορίτσια συμπεριφέρονται σαν 20άρες...Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμα ή οχι !
Προς το παρόν το έχω αποκλείσει !
Τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος !
Το έχω αποδεχτεί πλέον ότι οι άντρες είναι σαν μικρά παιδιά !
Δεν το κάνουν επίτηδες !
Οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα !
Η υπομονή είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου !