Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.405
Είμαι πολύ χαρούμενη !Καλημέρα Έλενα μου!
Εχθες που σου έστειλα μήνυμα απάντησες μετά από ενα λεπτό
Απίστευτο

Είμαι πολύ χαρούμενη !Καλημέρα Έλενα μου!

Ειναι θέμα διαθέσεων viber καρδούλα μου,αν ηταν στο χέρι μου θα σου απαντούσα πάντοτε σε ένα δευτερόλεπτο!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη !
Εχθες που σου έστειλα μήνυμα απάντησες μετά από ενα λεπτό
Απίστευτο![]()
Ο κολλητος μου που είμαστε 20 χρόνια φίλοι !Οι γυναικες είναι πάντα πιο ώριμες. Αν δεις και τους έφηβους, τα αγοράκια λένε κατι χοντροαστεία και τα κορίτσια συμπεριφέρονται σαν 20άρες...
Ετσι είμαστε , με τα καλά μας και τα κακά μας.
Υπομονή χρειάζεται σε οτι κάνεις στην ζωή. Είτε άνδρας είτε γυναίκα.
Μη ξεχνάς οτι υπάρχει πάντοτε μια υστέρηση, τόση όση χρειάζεται να κυκλοφορήσει το αίμα από το πάνω στο κάτω κεφάλι,όσο δε πιο ψηλός ο άλλος τόσο πιο μεγάλη η υστέρηση!!!Ο κολλητος μου που είμαστε 20 χρόνια φίλοι !
Όταν του εξηγώ κάτι πρέπει να του το πω 2 φορές ...χαχαχαχα
Είσαι ανώριμος του λέω !
Όχι ρε Ελένά μου μου λέει είμαι άντρας και πρέπει να το επεξεργαστεί ο εγκεφαλός μου 2 φορές !
Ενας γιατρός μου είχε πει ότι όντως οι γυναίκες είναι πιο ώριμες αλλά για αυτό σας αγαπάμε γιατί πάντα μέσα σας θα παραμένετε παιδιά!
Και τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να το θυμάσαι....Ο κολλητος μου που είμαστε 20 χρόνια φίλοι !
Όταν του εξηγώ κάτι πρέπει να του το πω 2 φορές ...χαχαχαχα
Είσαι ανώριμος του λέω !
Όχι ρε Ελένά μου μου λέει είμαι άντρας και πρέπει να το επεξεργαστεί ο εγκεφαλός μου 2 φορές !
Ενας γιατρός μου είχε πει ότι όντως οι γυναίκες είναι πιο ώριμες αλλά για αυτό σας αγαπάμε γιατί πάντα μέσα σας θα παραμένετε παιδιά!
Σας έχω αδυναμία και δεν θέλω να σας μαλώνω !Μη ξεχνάς οτι υπάρχει πάντοτε μια υστέρηση, τόση όση χρειάζεται να κυκλοφορήσει το αίμα από το πάνω στο κάτω κεφάλι,όσο δε πιο ψηλός ο άλλος τόσο πιο μεγάλη η υστέρηση!!!
Καλημέρα αγάπες μου !
Να ευχηθώ ένα όμορφο σαββατοκύριακο !
Όπως σας έχω ξανααναφέρει !
Έχω σταματήσει πλέον τα πρωινά ραντεβού !
Ευχαριστώ για τα ευγενικά σας μηνύματα και τον σεβασμό σας
Την αγάπη μου![]()

καλα θα πω στον αι βασηλη να σου φερει![]()

.ουρτ ουρτ!!!Μαλωστε μας,μαλωστε μας,κυρια Έλενα!!!Σας έχω αδυναμία και δεν θέλω να σας μαλώνω !
Καλά εγώ είμαι η σούπερ αυθόρμητη !Καλησπερα....αγαπημενη μου μαθητρια.....πρωι γνωριστηκαμε.
Οποιος δεν σεβεται την αποφαση σου κακο του κεφαλιου του.....
Ευχομαι καλη συνεχεια.....πλεον γυρναμε σιγα σιγα στους παλιους μας ρυθμους.
Μενει μονο να εκπλησωσω αλλη μια μου επιθυμια....![]()
.Εσένα θυμησέ μου να σε δείρω κάποια στιγμήΜαλωστε μας,μαλωστε μας,κυρια Έλενα!!!

Πολύ γύφτος φίλε τυφλά να έχει ο Ταμτάκος.....μια γαλοπουλα και ενα γιδακι πες του αν τυχει και τον δεις....
.ουρτ ουρτ!!!
Αχ ναι!!!!Εσένα θυμησέ μου να σε δείρω κάποια στιγμή![]()
καλά εσύ φτιάξε το viber στο κινητό σου που σου στέλνουμε μήνυμα και απαντάς μετά από ένα μήνα!Αχ ναι!!!!
Πότε θα ρθει αυτή η στιγμή!!!
ποιοσ εινι στο τελεφωνου αν δεν απατομιΠολύ γύφτος φίλε τυφλά να έχει ο Ταμτάκος

Υπερβολές!!!!καλά εσύ φτιάξε το viber στο κινητό σου που σου στέλνουμε μήνυμα και απαντάς μετά από ένα μήνα!